Ruoholahden puukottaja on Helsingin Sanomien ylistämä afrikkalainen

Ruoholahdessa suoritettiin sunnuntaina vakava rikos, jossa yhtä henkilöä puukotettiin selkään niin, että puukko meni keuhkosta läpi.

Rotu

Helton Muchanga.

Ruoholahdessa suoritettiin sunnuntaina vakava rikos, jossa yhtä henkilöä puukotettiin selkään niin, että puukko meni keuhkosta läpi. Uhrin äiti laittoi kuvan tekijästä instagram-sivulleen, mikä paljastaa puukottajan olevan afrikkalaisperäinen Helton Muchanga.

Uhrin äiti on tunnettu sosiaalisen median julkkis Patricia Ström. Hänellä on pelkästään instagramissaan yli 90 000 seuraajaa, mikä takasi melkoisen näkyvyyden puukottajan kasvoille. Poliisi on ottanut tekijän kiinni. Häntä epäillään kahdesta tapon yrityksestä.

Viime vuosina Suomessa on yleistynyt trendi, jossa maahanmuuttajataustaisista raiskaajista ja murhaajista löydetään rikoksen jälkeen verkosta aiempia valtamedian artikkeleita, joissa tulevat rikolliset on esitetty kiiltokuvamaisina ”Suomeen integroituneina” ja ”hyvinä” siirtolaisina. Näin on myös Muchangan tapauksessa.

2014 Helsingin Sanomat julkaisi ihannoivan artikkelin Pajamäen Palloveikkojen monikulttuurisesta tiimistä. Myös Muchanga pääsi artikkelissa hymyilemään ja esittelemään afrikkalaista tyyliään lukijoille.

Valtamedia julkaisee toisin sanoen jatkuvasti propagandaa, jossa vaarallisille maahantunkeutujille yritetään luoda helposti lähestyttävää ja rakastettavaa imagoa. Valtamedian propagandan vuoksi suomalaiset erehtyvät yhä uudelleen tekemään tuttavuutta värillisten rikollisten kanssa verisin lopputuloksin.

Kuvakaappaukset: Helsingin Sanomat.
Afrikkalaiset Helsingin Sanomat Helton Muchanga Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Puukotus Rikos Rotu Tapon yritys Väestönvaihto Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

67 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Toivottavasti Partisaanin toimitus kaivaisi lisää tietoja näistä tummista kultamunista. Esim. löytyykö peruskoulun päästötodistusta ja jos löytyy, niin kuinka heikkotasoinen se on?, verotiedot, onko ammatillista tutkintoa?, rikosrekisteri, tilastotietoa älykkyysosämääristä ja sisäsiittoisuudesta jne…

  Nämä lisätiedot antaisivat paremman kuvan näiden kultamunien todellisesta arvosta ja näin tavalliset suomalaiset äidit ja isät osaisivat suhtautua entistä kriittisemmin näihin ruskeanahkaisiin vävykokelaisiin!

 • Nationalisti

  Vastaa

  PolPon niukasta tiedottamisesta arvasi heti, että todennäköisesti neekeri tai joku muu läpsyttelijä oli asialla ja oikeassahan sitä oli jälleen kerran.
  Kohta varmaan joku vasemmistolaispoliitikko alkaa puhumaan puukkojen kieltämisen puolesta, kun Helsingin kaduilla rotumuukalaisten suorittama raaka väkivalta on lisääntynyt, mutta monikulttuurisuuden lieveilmiöihin ei haluta ottaa sanallakaan kantaa.
  Ei ole ensimmäinen kerta kun Helsingin Shalomien ylistysartikkeleissa olevat rotumuukalaiset syyllistyvät vakaviin rikoksiin…

 • Late

  Vastaa

  Ullatuus. Kyllähän tuon jo osasi arvata heti kun ouukko heiluu ja tuntomerkeistä jätetään ihonväri/etnisyys pois. Aina on nokikeppi tai rättipää asialla

  • Isäs

   Vastaa

   😂

 • Schlageter

  Vastaa

  Terveiset vaan sionistilehden Anna von Hertzenille! Toivottavasti käyttää mahdollisuutta katsoa peiliin.
  Näitä artikkeleita, joita voisimme kutsua ”afrikkalaisten inhimillistämisen toivottomiksi yrityksiksi” olemme nähneet vuosien mittaan enemmän kuin tarpeeksi.
  Toivottavasti muukalaisten maahantuojat ja ‑päästäjät saadaan vastuuseen teoistaan.
  Saunan takana on tilaa.

 • Mun veljeni mun kaimani

  Vastaa

  Kuvan käkkäräpää näyttää erilaiselta kuin silikoni-Patrician kuvissa oleva.

  • Marko

   Vastaa

   Kuva on sama kuin minkä Patricia julkaisi

 • У,4†╠╣

  Vastaa

  Hyi helvetti mikä kretiini. Pois Suomesta JOKAINEN noista. Sen jälkeen rajat kiinni irakilaisilta, somaleilta, afgaaneilta ja muilta afrikkalaisilta ynnä aasialaisilta turvapaikkaturisteilta. Takaisin kaikki perheineen ja sukuineen turvallisiin kotimaihinsa. Nuo edellämainitut ja monet muut ovat täysin turvallisia maita YK:n ja muidenkin järjestöjen mukaan. Ei oikeutta kenelläkään noista loisia maassamme!

  Vai eikö Helsingille riitä se että raiskauksista melkein 70 % on ulkomaalaisten tekemiä? Kovimpia raiskareita pääkaupungissa ovat irakilaiset, somalit ja afgaanit. V. 2017 14 % Helsingin raiskaajista totteli nimeä MOHAMMED. Eli kannattaisi varmaan kieltää noiden kolmen em. superraiskarivaltion kansalaisten haaliminen maahan ja kohdistaa erityinen esto Mohammed-nimisiin maahantunkeutujiin. Paitsi tietysti jos (((EU))) tahtoo maamme näihin hukuttaa, niin näin se sitten menee – siihen ei ole puolikasta sanaakaan sanottavana meidän Arkadianmäen käsienheiluttelijoilla tai MEPeillä, jotka eivät mistään päätä. Muu maa seuraa Helsinkiä pelottavalla tahdilla, kun mätä ja tauti leviävät syövän lailla.

  Jos lukemat eivät kauhistuta vielä tarpeeksi, niin miettikää kuinka iso maahantunkeutujien raiskauksista ja murhista menee suomalaisten, ruotsalaisten ja vaikkapa saksalaisten piikkiin, sillä onhan tekijä näissä rikoksissa monasti ihan vain ”suomalaismies” tai ”espoolaismies”.

 • Tosisaa

  Vastaa

  Hyväin pärjää demareitten kuntavaali ehdokkaan.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Juuri nämä kotoumisen sankarit tuntuvat lipsahtavan rikosten poluille.

  • Järki Käteinen

   Vastaa

   Vihervasemmisto on vastuussa näiden kuranaamojen rikoksista.

   • Talousoikeisto suurin maahanmuuton kannattaja

    Vastaa

    V***t ole, vaan etunenässä keskusta, persut ja kokoomus.

 • Pertti

  Vastaa

  Ei muuta kuin takaisin sinne mistä on tullutkin

  • Nimetön

   Vastaa

   Elikkä selliin😝

 • Kari Nevalainen

  Vastaa

  Suvakkien sankari, suomalaisten vihollinen. Moinen, suomalaista lasta selkään puukottanut paska päätyy helvettiin!

 • Kirill

  Vastaa

  Kuka oli Koskelan murhan takana,ulomaalaiset tai ei?

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei ollut ulkomaalaiset

  • Olli

   Vastaa

   On selvää, että jokaiseen maahan syntyy myös yksilöitä, jotka syyllistyvät pahoihin tekoihin.
   Mutta nämä puukottajat ja raiskaavat ulkomaalaiset ovat tulleet muualta meidän elätettäviksi.
   Heidän rikokset ovat siis tuontitavaraa ja siihen pitää voida vaikuttaa. Siksi näistä on tärkeää puhua, vaikka se jostain syystä pyritään estämään. Me tarvitsemme päättäjiä, jotka näkevät suomalaisten turvallisuuden ja yhteiskuntarakenteiden rajat selkeästi tärkeimpänä asiana. Kun turvapaikka/oleskelulupa/sosiaaliturva (ulkomaalaisille) kirjattiin lakiin, oli maailma toisenlainen. Laki tulisi olla ajantasalla. Tanska sosiaalidemokraattinen hallitus on linjannut, että yhteiskunta ei kestä maahantulotulvaa ja turvapaikkojen määrä rajattiin nollaan!!!
   Tämäkin malli tulee lopulta Suomeen. Toki vasta, kun ongelmat ovat jo päässeet käsistä, mutta tulee kuitenkin. Siitä pitää mamut itse huolen käyttäytymisellään.

  • Jukka

   Vastaa

   Hyvin servattu rasistit äh äh

 • Samuli Luksua

  Vastaa

  Vihreille ja Demareille kelpaa kansanedustajaksi, kun tuomiota ei julkisteta ennen valintaa.

 • Sisustaja

  Vastaa

  Jostain tuli mieleeni neekerinnahkainen sohvakalusto.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jo naaman perusteella 5 v kovennettua🐖

 • juha.

  Vastaa

  Tässä käy niin, että Patricia Ström tullaan tuomitsemaan raskaasti demlassa ja maksamaan suolaiset korvaukset kyseiselle Helsingin komistukselle!
  Todennäköisesti.
  Poliisi sen sijaan pamputtaa ja häkittää lähes horjuvia mummoja, mutta nämä rikolliset ”kullanmurut” eivät kiinnosta. ”Ennaltaehkäisy” ei merkitsee muuta kuin reikäistä kortonkia!

 • Nimetön

  Vastaa

  Sisäministerin sähköposti on etunimi.sukunimi@intermin.fi

  Pyydän viestimään ASIALLISESTI näkemyksiä yhteiskunnan muuttumisesta ja sen syistä.
  Miten se vaikuttaa omaan elämäänne ja odotuksiin. Minkälaisia kokemuksia tai pelkoja teillä on poliitikkojen tekemistä päätöksistä
  Muistakaa, että asiaton puhe. voi johtaa poliisitutkintaan.

  • ss

   Vastaa

   Ei meidän sisäministeriä kiinnosta kun aivan muut asiat.

 • Toteaja

  Vastaa

  Meilläkin on siis odotettavissa yhä enemmän yksittäistapauksia, joiden esikuva on pitkien puukkojen yö Natsi-Saksassa (kesä-heinäkuun vaihteessa 1934).
  Tapauksia vähätellään toteamalla, että ainahan täällä on puukoilla leikitty, eikä lisä ole pahitteeksi.

 • Äitis

  Vastaa

  I was wondering what u guys would say in here
  If i remember right it was a white kid who stabbed a 13yo kid but u guys dont wanna talk about it. Toinen asia ette edes osaa kirjoittaa miten alatte aukoamaan päätä täällä kun commentit täynnä virheitä yhdestä en edes saanut selvää yhden sanan.

 • Järkipäähän

  Vastaa

  Tämän siitä saa ku päästää näitä saakelin nekkejä Suommeen. Vihreitten unelma vaan toteutuu kun mustat syrjäyttää suomalaisen peruskansan ja tekee Suomesta mustien valtakunnan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Lähetyttäisin keenerit, myös Suomessa syntyneet, sinne minne kuuluvatkin, eli Afrikkaan. Halvimmalla päästäisiin silti ostamalla vanha öljytankkeri ja lastaamalla se täyteen rikollisia mamuja ja heidän jälkeläisiään sekä sen jälkeen hinaamalla laivanraato kansainvälisille aluevesille. Siellä kunnon jysäys sille että uppoaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   KYLLÄ!

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Eiköhän joku batiikkinoita ota tämän rakenteellisen rasismin takia hairahtuneen huostaansa. Tosiaan, ehtikö demareiden tai vihreiden ehdokaslistalle …

 • Hannu Haili

  Vastaa

  Taas yksi Ohisalon oirehtija vaikka kyseessä on pelkkä raaka pahuus.

 • Erkki Tuominen

  Vastaa

  Tästä puukottajasta on kirjoitettu hesarissa. Palefacen videolla esiintyi ihmisen tappanut maahanmuuttaja. Porin turvapaikanhakijamurhaaja oli ehdokkaana seurakuntavaaleissa. Moni muukin turvapaikanhakija joka on raiskannut tai tappanut on ollut jollain lailla julkisuudessa ”esimerkillisenä maahanmuuttajana”.

  Herää kysymys miten aina onnistutaankin valitsemaan julkisuuteen juuri ne turvapaikanhakijat jotka myöhemmin rötöstelevät jotenkin. Vai onko vain niin, että rikollisuus on niin yleistä turvapaikanhakijoiden keskuudessa? Itse veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa. 

  Ei suvaitsevaistolla niin huono tuuri voi olla, että aina kun valitaan satunnainen turvapaikanhakija lehtijuttuun tai johonkin muutoin näkyvään ”katsokaa tässä on hyvä maahanmuuttaja” propagandaan niin jonkin ajan päästä tämä on tappanut tai raiskannut.

 • oisko jo aika

  Vastaa

  Rajat kiinni ja heti! Mikä ihmeen maailman pelastaja Suomi tai lähinnä vasemmistopuolueet luulee olevansa. Sitten kun nämä puukottavat tai raiskaavat jonkun vihervasemmiston edustajan tai lapsen niin mites sitten suu pannaan?

 • Mimmi

  Vastaa

  Pointti 1. Afrikassa on noin 1.2 miljardia ihmistä. Sinne mahtuu perheenäitiä ja isää, mahtuu aika suuri joukko lääkäreitä ja asianajajia, sinne mahtuu muutama miljoona paremmin koulutettua ja sivistyneempää ihmistä kuin Suomessa konsanaan. Eli kyseessä on manner – ei maa. Ja vaikka tumma ihonväri yhdistää Afrikan mantereella asuvia, johtuen siitä, että auringonvalolta ei paljon suojaa vaalealla ihonvärillä saa, niin kyseessä on valtava määrä eri kansallisuuksia ja kieliä – aivan huikea! On todella noloa suomalaiselta, hyvinvointivaltion kasvatilta (ja kertoo asianomaisen kirjoittajan omasta tietotaidosta ja koulutuksesta) sanoa, että kyseessä on ”nokikeppi” ikäänkuin tällä voitaisiin laittaa yhteen 1.2 miljardia ihmistä.

  Pointti 2. On erittäin sivistymätöntä niputtaa suomalaiset maahanmuuttajat yhteen nippuun ihonvärin ja taustamaan perusteella. Meillä on täällä väkeä monesta maasta, ja noissa maissa on monta sosiaalista kerrostumaa, ja jälleen kerran koulutettuja maahanmuuttajia, joita Suomi tarvitsee uusille aloille, ja sitten on vähemmän koulutettua väkeä. Tässäkin skaala on laaja. 

  Pointti 3. Maahanmuuttajilla on tutkitusti enemmän mielenterveysongelmia kuin kantaväestöllä varsinkin jos maahanmuutto ei ole suunniteltua vaan lähempänä pakolaisen tilannetta. Maahanmuutto on rankkaa työtä eli muuttuu kieli ja muuttuu kulttuuri, ei ole samaa tukea lähipiiristä kuin kotimaassa. Miksi käydä jo haastavaa tilannetta elävän kimppuun, sillä se tuskin tilannetta parantaa?

  Pointti 4. Suomessa on suhtauduttu julkisuudessa hyvin naivisti joihinkin maahanmuuttoon koskeviin ongelmiin . Ongelmia on peitelty ja asioista ei ole saanut puhua suoraan. Esimerkiksi se, että joissain maissa naisten asema on paljon huonompi kuin Suomessa ja miehet eivät ole tottuneet siihen, että naisia kulkee kaduilla vapaasti ikään katsomatta, on aiheuttanut ongelmia. Meillä on hurjasti vapautta Skandinaviassa lasten mennä itse kouluun ja kävellä kylillä keskenään ja naiset saavat elää vapaasti omaa elämäänsä. Tämä ei ole tilanne kaikissa maissa ja sen suhteen ei kannata ola naiivi! Meidän poliitikoilla on vastuuta omankin maan kansalaisista ja nyt nimenomaan pakolaisille kotiutus on ollut huonoa ja järjestelmä ylipäänsä toiminut todella heikosti. Eli tässä on meidän poliitikoillamme ollut taitamattomuutta asioiden käsittelyssä. Epäilen kuitenkin, että osasyy sille, miksi asioista ei ole puhuttu enempää on se, että koetetaan saada vihapuhe ja suuremmat kantaväestön vähemmistöstä lähtevät ongelmat kuriin. Tännekin kun mahtuu jos jonkinmoista vihapuheen pitäjää, huonosti koulunsa käynyttä itsensä säälijää ja huonolla itsetunnolla varustettua tallaajaa eli samanlaisia kulkijoita kuin muuallakin ja kun heille antaa liikaa ääntä niin käy vielä huonommin. Suomalainen mies osaa tarttua aseeseen (niinkuin nainenkin) ja käyttää väkivaltaa aika tehokkaasti tilastojen valossa eli meillä on oma aika rankka kulttuuri taustalla ja keskustelutaidot sekä tunnetaidot hieman huonoissa kantimissa.

  Pointti 5. On vähän liian helppoa lähteä huutelemaan, syyttelemään ja haukkumaan. Se kertoo enemmän huutelijasta kuin kohteesta. Ja se miten huutaa vaikuttaa siihen miten me kaikki täällä Suomessa voimme. Jos olet Suomessa koulutettu niin sinulla on tietotaitoa enemmän kuin monella muulla tallaajalla eli olettaisin sinun osaavan sitä tietoa ja taitoa käyttää kommunikaatiossasi. Ja jos aihe oikeasti kiinnostaa niin kouluttaudu vielä enemmän ja lähde oikeasti tutkimaan väestöjen liikehdintää, pakolaispolitiikkaa, maailmanpolitiikkaa ja tee jotain! Sitten kun olet asiaasi perehtynyt muutenkin kuin lukemalla yhden liikkeen politiikkaa tai kohuotsikoita niin olet paljon paremmassa asemassa kommentoimaan.

  Pointti 6. Minusta olisi aika kamalaa olla musta mies/poika Suomessa. Se on varmasti tiukinta mitä meillä täällä voi olla. Olet jatkuvasti marginaalissa ja sinusta on paljon olettamuksia – vaikka olisit ihan suomalainen musta poika/mies. Haluaisitko itse olla mustan pojan/miehen saappaissa täällä? Ja sinähän voit olla kuka vaan – poika Bronxista, Kalifornian lapsi, Lontoon kasvatti, Suomeen adoptoitu lapsi, sinä voit olla Gambiasta tai voit olla Etelä-Afrikasta – ainoa mikä näitä ihmisiä yhdistää on ihonväri. Ei mikään kulttuuri tai muu tekijä. Aika hurjaa! 

  Pointti 7. On ihan kamalaa joskus olla valkoinen ihminen Aasiassa tietyissä piireissä. Aasialaiset ovat joissain maissa todella ylimielisiä valkoisia kohtaan. Kongresseissa ei haluta samaan kuvaan ja älyllisesti meitä pidetään toisarvoisina. Siinä saa tehokkaasti maistaa omaa lääkettään jos vahingossa lähtee arvostelemaan muita!

  Pointti 8. Vähän aikaa sitten kantasuomalaiset pojat pahoinpitelivät ja tappoivat luokkakaverinsa. Toinen poika sitten tappoi sivullisen muusta syystä. Nyt on ollut paljon väkivaltaa, joissa tekijän ihonväri tai muu tausta ei ole ollut ihan samanlainen. Epäilen kuitenkin, että kaikissa tapauksissa tekijät ovat jotenkin samoja eli nuoria miehiä, testosteronit korkealla, ja elämänhallinta hukassa. Tähän kaikkeen pitäisi tarttua yhteiskunnan ja perheiden taholta – kyllä! Ja jos ja kun sieltä löytyy ryhmiä, joissa on erityisiä ongelmia, niin kyllä, siihen tulisi tarttua. Vaan näitä lapsia ja nuoria, vaikka olisivat tummia (ja kyllä 18-vuotias on aika pentu vielä) ei voi vain lähettää kotimaastaan mihinkään vaan he ovat jo kotona. Tekin voisitte tämän heittelyn ja mutapuheen sijaan jopa jeesata ihmisiä, jotta tehdään elämästä parempaa – se on teidän valinta eli valutteko samalle tasolle, vedätte puukolla selkään, vai löytyykö teistä miestä vähän parempaan. Haluatteko te oikeasti pitää Suomen hyvänä maana asua vai haluatteko te vain asettua lepotuolille rähjäämään? Suomalaista yhteiskuntaa ja arvoja voi puolustaa niin monella tavalla, mutta tällä tavalla se ei onnistu – ja soisin, että tämän yhteiskunnan vapautta ja arvoja, ja ainutlaatuisuutta, todellakin puolustettaisiin sellaisilla tavoilla, että täällä on jatkossakin kaikkien hyvä elää ja olla.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Pointti 9. Suomi on vaalearotuisen kansan valtakunta, joka on viime vuosikymmeninä altistettu massaväestönsiirroille ja rodunsekoitukselle. Suomalaisten mitta on täyttynyt ja tällä vuosikymmennellä kuohuu kovaa myös täällä pohjolan perukoilla ja voit uskoa, että nämä ruskeat veijarit vielä katuvat, että he käyttäytyivät ylimielisesti isäntiään kohtaan. Myös suomalaiset ovat tarvittaessa erittäin raakoja vihamielisiä tahoja kohtaan. Tästä meillä on esimerkkinä mm. Hennalan ja Tammisaaren leirit. Meillä on myös asevelvollisuus, joka on erinomainen keino ylläpitää maanpuolustustahtoa.

   Pointti 10. Jos meno ei miellytä, niin aina voi poistua meidän alueelta vaikkapa Afrikkaan tai ensi hätiin Ruotsiin!

  • O

   Vastaa

   Paljon pointteja, mutta vähän oikeaa asiaa. On täysi totuus, että länsimainen demokratia ei ole kaikkia varten.
   Valtaosa tänne tunkeneista tuli vain loiselämään suomalaisten sinisilmäisyydellä.
   Oleskelulupa pitäisi aina olla määräaikainen ja palautukset tehokkaita. Silloin turvapaikkajärjestelmä toimisi oikein. Sotaa pakoon, (jos et viitsi taistella maasi puolesta) ja tilanteen rauhoituttua takaisin jälleenrakennuksen pariin.
   Meillä vaan saa kaiken ilmaiseksi, eikä rikoksistaan tule kovin pahoja seurauksia. Eikä rikoksentekijöistä saa edes puhua kriittisesti!!!
   Sinne vaan 👨🏿:”Thats it! I’m fuckin going”[Pulp Fiction]

  • Nationalisti

   Vastaa

   Paljon sinulla on ”pointteja”.
   Ensinnäkin tuo ”pointti 6” on mahdoton yhtälö, musta mies/poika EI voi olla suomalainen, ei nyt, eikä tulevaisuudessa. Passimerkintä ei tee kenestäkään suomalaista, suomalaisuus perustuu rotuun, ei mihinkään paperimerkintään.

   ”Pointti 3”, toteat, että ei ole samanlaista tukea lähipiiristä kuin kotimaassa, tuo on valhe. Löperön perheenyhdistämispolitiikan seurauksena hyvin monella on jo käytännössä koko suku tässä maassa.

   Kun toteat, että ”nyt on ollut paljon väkivaltaa”.
   Niin, valtaosan väkivallanteoista aiheuttaa monikulttuuriset katujengit, niissä liikuskelevien rotumuukalaisten määrä kasvaa kokoajan ja he valikoivat uhreikseen hyvin useasti yksin liikuskelevia kantaväestöön kuuluvia lapsia/nuoria.
   Tätä ongelmaa ei olisi, jos ei olisi sinunlaisia monikulttuurisuusfanaatikkoja ajamassa tätä maata kohti kaaosta, tuollaisilla ajatuksilla sinä olet osa ongelmaa.

   Ainoa oikea pointti tässä on se, että varsinkaan Afrikan ja Lähi-Idän väestön paikka ei yksinkertaisesti ole täällä.
   Suomi on valkoisten maa ja sellaisena se on pyrittävä pitämään.

  • Anu Palosaari

   Vastaa

   ”Pointti 6.” Naisena (?) nimimerkkisi perusteella kuitenkin toteat, että kauheinta olisi olla musta poika/mies Suomessa. Tämä typeryys vie pohjan muutamalta iänkaiken jauhetulta latteudelta tekstissäsi: varmasti paljon kauheampaa on nimittäin olla musta tyttö / nainen, jo siitä määrästä päätellen mitä joka päivä saa omalta ukolta turpaan, EIKÄ KUKAAN AUTA, koska koko ongelmaa on tuskin myönnetty hallituspolitiikan puolella, eivätkä sinunkaltaiset omassa kuplassaan elävät valkoiset (oletan että olet) naiset tätä vaan vuodesta toiseen tajua. (Usko pois, olen aikanani vaikuttanut hallituksen linjanvetoihin poliittisissa työryhmissä, ja ottanut osaa monien kansalaisjärjestöjen ja YK:n alaryhmien toimintaan tullen siihen lopputulemaan, että tiettyjä asioita ei haluta ottaa puheeksi, koska aina on joku, joka hyötyy asiodien nykytilasta). TÄMÄ, my darling, mahdollistaa maahanmuuttaryhmien epäintegroitumisen alusta asti. Heidän naistensa kohtelu; nainen on äiti näissä kulttuureissa, ja äiti kasvattaa myös pojat, joista tulee aikanaan miehiä.

 • Juha

  Vastaa

  Heh heh.. tsadissa täytyy liikkua viidakkoveitsi kädessä.. 

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007958475.html

  Koskaan ei tiedä minkä ullatyksen kohtaa kulman takana..

 • Jorma

  Vastaa

  Vitun mätiäine

 • Koskela Suomesta

  Vastaa

  On aika heittää nuo ylpeät ihmisoletetut takaisin Afrikkaan! PS nousee valtaa ja silloin nämä viidakon ja savannien asukit pistää tossua tossun eteen maailmanennätys vauhtia. Noita ei Suomi tarvitse koskaan!

  • Katsoylös

   Vastaa

   PS on valeoppositio jonka tarkoituksena on ohjata suomalaisten äänet pois todellisesta oppositiosta jota ei toistaiseksi ole.

  • Nimetön

   Vastaa

   Olisihan se hienoa, jos noin tapahtuisi PS:n noustua valtaan, oma uskoni ei tuohon vain riitä.
   PS:n mielestä suomalaisuus on yhtä kuin passimerkintä, joten se jo kertoo hyvin paljon heidän ”kansallismielisestä” politiikastaan.

 • Rasisti

  Vastaa

  Juuri tän takia sais pistää rajat kiinni ja ajaa tummat ihmiset takasin sinne mistä tulivat. Perkele, kun suomalaiset tekee jotain, kaikki syyttävät vaikka turhasta, ja vaikuttaa siltä että täysin sama ei päde näihin… sanonko mihin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Noissa silmissä ei äly loista. Ja tekijä on vain onnellinen, kun sai kuvansa näkyviin. Tyhmyyttä ja aggressiota selitetään alhaisella älyllä. 

  Vaaleissa, jossa ennen pidettiin selvänä että ehdokkaalla on jonkinlainen peruskoulutus ja moraali, voi nykyään asettua ehdolle kuka tahansa. Ja äänissä merkitsee vain määrä, ei laatu. Musulmaanit ja rikolliset äänestää vihervassareita, kun heidän mielestään rikoksista ei tarvi rankaista. Heitä ei saisi päästää eduskuntaan. Ikinä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hemmetti toi pitäis karkottaa suomesta🇫🇮

 • Juubaduuba

  Vastaa

  No toi rikollinenhan oli 6–7 vuotta sit vasta 11–12 vuotias viaton lapsi. Ei siis toi rikoshan oli tärkeä yms. Näköjään seura tekee kaltaisekseen…

 • Nimetön

  Vastaa

  Tässä tulee selvästi ilmi ”virallisen Suomen” ja kansan syvien rivien mielipide erot, jota rikollisten paapominen vain syventää.

  • Tuntematon

   Vastaa

   Rikollinen voi olla minkämaalainen tahansa. Turha syyllistää ihonvärin mukaan ihmisiä.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Kummasti nuo tietyt ulkomaalaisväestön kansanryhmät vain ovat yliedustettuina monissa rikostilastoissa, heidän paikkansa ei ole Euroopassa!

 • Tuntematon

  Vastaa

  Rikollinen voi olla minkämaalainen tahansa. Turha syyllistää ihonvärin mukaan ihmisiä.

  • Joona

   Vastaa

   Toisista maista niitä tulee vaan suhteettoman paljon enemmän kuin toisista.

   Tiedätkö käsitettä tilastot?

 • Petri

  Vastaa

  No eipä mitään uutta auringon alla. Kehityssuunta oon ollut selvä kaikille. Ruotsin perässä ja Ruotsi taas menossa no päin helvettiä. Englanti pilalla Ranska pilalla Saksa pilalla. Jengiytyminen varjoyhteiskunta. Älytöntä touhua. Kiitos humanitäärisen maahannyyton, kiitos kun meille tuli näitä nuoria 17-vuotiaita miehiä. Lehdissä oli tosin kuvia aina pikkulapsista ja äideistä noh, pikkujuttuja. Ja syyrian tilanteesta mutta toisaalta 70% tuli irakista. Nämä pikku partalapset ja toisen polven musIjimiähIyt mokut afrikasta, jotka tuolla viidakkoveitsien kanssa riehuvat kiroan alinpaan helvettiin. Pitää kai käyttää pistoliiviä ja kantaa samurai-miekkaa, jos helsingissä tulee käymään. lcslamisatio etenee hiljaa mutta varmasti.

  Rangaistukset naurettavia, heidän kullttuureissa kivitetään, katkotaan pää, heitetään katolta. Ei nämä miedän rangaistukset merkitse mitään heille. Nauravat vain. Varsinkin kun vankilassa premmat olot kuin missään. Älykkyys myös puuttuu, s0maalin keskiverto äo on 60?. Jotain lukenut niin jotkut afrikkalaiset ovat pahantahtoisia ja eivät kadu oikein mitään ja ei katso menneisyyttä kuin me. Eivät ymmärrä sitä tai asiakokonaisuuksia. No sehän selittää hyvin ainakin etelä-afrikan tilanteen. En tiedä. Veri rupeaa kiehumaan kun näistä lukee. Eikä ratkaisua ole näkyvissä. Karkoitus? kovemmat rangaistukset?

  Joku puoluehan näistä varoitti jo aikapäivät sitten, merkit oli jo silloin näkyvillä mutta ei niin selvästi kuin nyt. Rasismiksi leimattiin…

  Turvallisuus on mielestäni tärkein asia yhteiskunnassa ja nämä heebot eivät sitä ainakaan lisää.

 • O

  Vastaa

  ”Rikollinen voi olla minkämaalainen tahansa”
  Kyllä. Jokainen maa hoitakoot omat rikollisensa. Pysytään poissa toisten mailta. Kuten jo aiemmin sanoin, nämä tyypit ovat tuontitavaraa ja vahingollisia vieraslajeja.
  Me emme voi suhtautua tähän vähätellen. Väkivalta kulkee toisissa roduissa verenperintönä. Muutenhan lähtömaissa ei jatkuvasti sodittaisi. Ei muutu Suomeen muuttamalla, vaan alkaa elää täälläkin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ainoa asia johon nämä kykenevät on jokin ruumiillinen toiminta. Se on joko hakkaamista tai potkimista tms.

 • Eikka

  Vastaa

  Raukkamaisia paskoja nämä uudet rikollisjengit Helsingissä.

 • Valkoinen Halla

  Vastaa

  Kyseinen georgefloyd edustaa täsmälleen ryhmäänsä: alhainen älykkysosamäärä, totaalinen kyvyttömyys nähdä tekojen seurauksia ja asiayhteyksiä, täydellinen kyvyttömyys kokea minkäänlaista empatiaa tai sääliä (tässä kohdassa täysin samanlainen kuin normaali sionisti) ja väkivaltainen toimintatapa. Sanalla sanoen: n.…ri. Eli georgefloyd.

  Mutta vaikka kyseinen kretiini rikoksen tekikin niin syyllinen on kuin onkin sionisti ja sionistien huorat kuten Ohiäly ja Sanna Mardiini. HE ovat (sionistin rahoituksella ja sionistimedian ihailemina) kansanmurhan takuunaisina. Tämä ei lopu ennen kuin nämä huorat ovat pois vallasta.

  Murhien ja väkivallan takana on sionistien luoma Opportunismin Kulttuuri: Myy itsesi, perheesi, kansasi ja maasi niin saat rahaa ja virkoja. Esim. onneton stubbi, pelkkä nolla, joka ylennettiin huoraamisestaan ”pankinjohtajaksi” ja nyttemmin ”professoriksi”. Huoran ammatti on nykyään paras ammatti. Sionismia par excellence.

 • Apina

  Vastaa

  Luojan kiitos tää apina oli 18 vuotias

 • Nimetön

  Vastaa

  Onko Junior Muchanga siittänyt tämän apinan? Miksi? Miksi näitä apinoita tuodaan suomeen?

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyi helvetti mitä porukkaa löytyy tältä sivustolta. Mitä jos syyttelyn ja huutelun sijaan kuuntelisitte tummaihoisten tarinoita, osoittaisitte empatiakykyä ja katsoisitte peiliin.

 • Hmhmh

  Vastaa

  Rakastan miten tämä partisaanin ”lehden pyörittäjä estää minun viestit? Etkö kestä faktoja? Sallit kun täällä haukutaan ja surkutellaan näitä neekreitä mutta heti kun laitan faktoja pöytään niin ei viesti kummiskaan julkaista.… onpas kummaa porukkaa

  • Nationalisti

   Vastaa

   Faktoja sinulta tuskin tulee mihinkään, faktoja enemmän sitä tyypillistä aivotonta ulinaa ja suomalaisvihaa.

 • Hopo

  Vastaa

  Eurooppa on sodassa, ollut jo monta vuotta! Humanitäärinen maahanmuutto, eikai kukaan täyspäinen sellaiseen usko?! Kuka ja kuinka paljon, päättäjiä uhkaillaan? Ei kai kukaan täyspäinen kuse muutoin näin raskaasti omiin ja toisten muroihin?! Sipilän pojan murha,Saulin vaimo, vehviläisen mies.. Onhan näitä vaikka kuinka..

 • Tuntuie

  Vastaa

  Kikkarapää oli puukotettukin. Ketä kiinnostaa…

 • Rasistiartisaani

  Vastaa

  11-vuotiaasta ei pysty tietämään mitä hän muutaman vuoden päästä tekee. Älytön koko tää rasistiartisaanilehti.

 • archie

  Vastaa

  Itse olen ostanut musiikin netistä ja kopiosuojaamattomana. Eipä ole tarvinnut törmätä ”tyhjiin hyllyihin”.
  Ongelmana on vain vielä suppeahko valikoima https://pullahiiri.com. Tekijänoikeustotalitaristien leirissä olevat artistit ja yhtyeet kun eivät ole vielä saatavilla, vaikka isompikin levyteollisuus alkaa jo tarjota nettikauppoihin toimivampaa DRM-vapaata tuotantoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi