Raiskauksista epäilty espoolainen taksikuski Arian Juhana Rezaji tutkintavankeuteen

Poliisi vaati 43-vuotiasta Rezajia vangittavaksi kahden epäillyn raiskausrikoksen perusteella. Poliisi kuitenkin epäilee, että miehellä saattaa olla muitakin uhreja.

Rotu

Poliisi on ottanut kiinni espoolaisen maahanmuuttajataksikuskin epäiltynä raiskauksista. Tiedossa olevat tapaukset ovat epäilty törkeä raiskaus 18. huhtikuuta ja epäilty raiskaus 24. huhtikuuta.

”Sellainen tuntuma meillä on, että muitakin voi olla,” rikoskomisario Jutta Antikainen sanoi Ilta-Sanomille keskiviikkona.

Poliisin mukaan mies on kuljettanut autoa, jonka katolla on ollut taksikyltti. Hän on ottanut naisia kyytiin taksitolppien ulkopuolella. Matkalla hän on tarjonnut päihteitä. Poliisi epäilee miehen vieneen uhrit Helsingin ulkopuolella sijaitsevaan asuntoon, jossa rikokset olisivat tapahtuneet.

Helsingin käräjäoikeuden tietojen mukaan todennäköisin syin vangittu epäilty on Arian Juhana Rezaji (170178-). Rezaji toimii yksityisenä elinkeinonharjoittajana 2011 rekisteröidyssä Arian-palvelut-taksiyrityksessään. Yrityksen osoite on Kirjurinkuja 1 D 67, 02600 Espoo.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Helsingin käräjäoikeus, Finder

Arian Juhana Rezaji Arian-palvelut Espoo Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rikos Rotu Törkeä raiskaus Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Kiitos Berner!!!!!!!!!!!!

  Nyt olisi aika kampanjalle, jossa PK-seudulla liimailtaisiin tarroja ja lappuja…mielellään yös taksitolppien lähettyville, jossa varoteltaisiin suomalaisnaisia KRR-Takseista
  KRR= Korkean raiskausriskin taksit
  Mitä tummempi nahka, sitä suurempi riski, että maksu OTETAAN luonnossa

 • KOVIN SUOMALAINEN NIMI?

  Vastaa

  JOS JOKU MUISTAA AIKAA KUN RAISKAAJAT OLI SUOMALAISIA NIIN AJAT OVAT NYT MUUTTUMASSA. SUOMALAISET TAKSIKUSKIT OVAT HYVIN HARVOIN RAISKAILLEET MATKUSTAJIA SUOMESSA. 

  MINKÄ TAKIA? EHKÄ TAJUAVAT, ETTÄ OIKEUSSALI KUTSUU JA HOMMAT SEISOVAT SEN JÄLKEEN ENEMMÄNKIN.

  TÄSTÄKIN SOTKUSTA SAAMME KIITTÄÄ ERINÄISIÄ HENKILÖITÄ MINKÄ TAKIA TAKSEIHIN ON HARHAUTUNUT EI SUOMALAISIA JA EI SUOMALAISIA RAISKAAJIA.

  TÄSSÄ SAAMME NAUTTIA SIITÄ MITÄ TAPAHTUI KUN RAJAT PIDETTIIN AUKI VUONNA 2015! JOS ARMEIJA OLISI TOIMINUT MUUNA KUIN LAUKUNKANTAJINA NIIN TUSKIN MEILLÄ OLISI PYSYVÄÄ TERRORISTI- JA REPO-ONGELMAA MIKÄ ON NYT PYSYVÄISILMIÖ ENNEN KUIN RUVETAAN TOIMENPITEISIIN.

 • Pieni Orava

  Vastaa
 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Iivisniemestä kuten Judas Soini?

 • juha.

  Vastaa

  ”Palvelu” pelasi loppuun asti.

 • Mikko Tarvonen

  Vastaa

  Perkele kastraation tuolle mulkulle. Tulkoon vittu vaimikka bannia

 • Goobeli

  Vastaa

  Taksikuski on tarjonnut muijille ”kyydit”. On syvää rakenteellista rasismia syyttää raskaan työtekijää raiskaamisesta. Hyi helvetti noita viher-femakko-suvakkiPolPo:laisia!!!

 • Ketonen kari

  Vastaa

  Älkää soimatko tulee syyte ‚onhan se nähty .

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi