Maahanmuuttajakaksikolle vankeutta naisen törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta

Hovioikeus lyhensi rotumuukalaisten vankeustuomioita peräti kahdella vuodella!

Rotu

Törkeisiin monikulttuurisiin rikoksiin johtaneet tapahtumat olivat alkaneet itähelsinkiläisestä asunnosta. Naispuolinen tuleva uhri oli mennyt käymään tuttavansa asunnolla, joka oli kertonut siitä yhdelle tuomitulle. Asunnolle oli tullut omilla avaimilla neljä henkilöä, joilla oli kasvot peitettynä.

Nainen kaadettiin lattialle. Häntä lyötiin, potkittiin ja kuristettiin ja hänen päätään hakattiin asunnon lattiaa vasten. Naista lyötiin matkapuhelimella kasvoihin sekä aseella takaraivoon. Teon aikana häneltä vietiin rannekello ja puhelin.

Naisen käsien, jalkojen ja suun ympärille laitettiin teippiä. Päähän laitettiin muovipussi. Hänet käärittiin jätesäkkeihin ja kuljettiin pakettiautolla Hyvinkäälle, missä hänet jätettiin sidottuna metsäautotielle. Muovipussi otettiin välillä autossa pois, kun puhelinta yritettiin saada auki kasvojentunnistustoiminnolla.

Uhri luuli kuolevansa

Naisen mukaan hänen oli vaikea hengittää ja hän luuli kuolevansa teon aikana. Nainen kertoi oikeudessa, että häntä oli revitty hiuksista niin, että hiuksia oli irronnut eikä siihen kohtaan ollut enää kasvanut uusia hiuksia. Nainen kertoi myös, että kun häntä oli lyöty käsiaseella takaraivoon, hänen tajuntansa oli hämärtynyt. Hän oli kuullut myös aseen latausliikkeen ja tuntenut kun ase painettiin hänen ohimolleen metsätiellä Hyvinkäällä.

Naiselle myös näytettiin lapiota ja uhkailtiin hautaamisella. Naisen mukaan hänelle uhattiin tehdä myös seksuaalista väkivaltaa. Yksi tuomituista kuvasi naista pakettiautossa. Naista pahoinpideltiin asunnossa ja autossa. Se kesti usean tunnin ajan.

Nainen oli näytellyt kuollutta saadakseen väkivallan loppumaan. Hän onnistui saamaan yhden käden vapaaksi, minkä jälkeen hän sai takin pois päältään ja pystyi vapautumaan siteistä sekä hakemaan apua. Hän näki pellon takana valoa ja suunnisti sitä kohti.

Motiivi

Teon motiivina oli hovioikeuden mukaan asianomistajan matkapuhelimessa väitetysti olleen arkaluontoisen videotallenteen poistaminen ja väitetyn omaisuuden takaisin ottaminen.

Vapaudenriisto oli toteutettu siten, että se herättäisi asianomistajassa pelkoa, kauhua ja ahdistusta. Teko oli hovioikeuden mukaan tehty erityisen julmasti ja siten, että nainen koki olevansa todellisessa kuolemanvaarassa.

Hovioikeuden mukaan tekijöiden tarkoituksena ei ollut varsinaisesti pyrkiä asianomistajan vahingoittamiseen, vaan väkivaltaa on käytetty ennemminkin asianomistajan taivuttamiseksi tekijöiden tahtoon.

Seuraukset ja tuomio

Väkivallasta asianomistajalle on aiheutunut kivun lisäksi ainakin mustelmia ja naarmuja kasvoihin sekä kehoon, huulen turpoaminen sekä hiusten ja irtoripsien irtoamista. Nainen kärsi teon jälkeen muun muassa pelkotiloista, ahdistuksesta ja univaikeuksista.

Helsingin hovioikeus tuomitsi Ahmed Muhudiin Ahmedin, 23, muun muassa kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeusrangaistukseen. Hovioikeus langetti saman mittaisen vankeusrangaistuksen myös Mahamed Ibrahim Mahamudille, 23. Molemmat tuomittiin muun muassa törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta. Hovioikeus alensi molempien rangaistusta, sillä käräjäoikeus oli tuominnut molemmat aiemmin viiden vuoden ja 10 kuukauden vankeusrangaistukseen.

Käräjäoikeus oli aiemmin tuominnut myös asuntoon kutsuneen ystävän yhden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen pahoinpitelystä ja avunannosta vapaudenriistoon. Hänet tuomittiin myös valvontaan yhden vuoden ja kolmen kuukauden ajaksi. Kaksi muutakin henkilöä oli syytteessä, mutta syytteet hylättiin.

Ehdottomiin vankeusrangaistuksiin tuomitut määrättiin maksamaan naiselle muun muassa 12 600 euron korvaukset kärsimyksestä, kivusta ja särystä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Afrikkalaiset Arabit Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Törkeä pahoinpitely Väestönvaihto Vapaudenriisto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • käypä määritelmät

  Vastaa

  Tällaisiin tekoihin löytyy käypä-rangaistus määritelmästä sopiva rangaistusmuoto, jota aikoinaan ehdotettiin. Tekijä sidotaan alapää paljaana nelinkontin laverille. Peräaukot sivellään kiimaisen emakon virtsalla ja huoneeseen päästetään niin monta karjua kun tekijöitä oli. Tämä täyttaisi varmaan myös vanhan testamentin silmä-silmästä määritelmän.

  • Das Erbe von Heydrich

   Vastaa

   Riittää että ne ajetaan takaisin Välimeren eteläpuolelle, koko populaatio. Vastaanhangoittelijoihin käytetään voimaa, niin paljon kuin on tarpeen. Mitään niiden bestialistisia tapoja täällä ei kaivata.

 • juha.

  Vastaa

  Näihän se menee kun tekijät kuuluvat ryhmään, joka ei tuota samanlaista vaaraa yhteiskunnalle samalla hälyttävällä tavalla kuin se kuuluisa legenda ”äärioikeistosta”, jota metsästetään kuin lumimiestä. Ja ne, jotka vannovat sen nähneensä. Saavat vain epäileviä katseita osakseen ja jäävät vain yksin asiansa kanssa!!!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Oliko kyseessä perheen ja suvun kunnian palautus vai oliko uhri suomalainen.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Konstaapeli Pyllytärkö näille sompuille on aseluvat myöntänyt?

 • Eikka

  Vastaa

  Helsingistä on rakennettu monikulttuurista helvettiä vuosikymmenten ajan ja nyt se tuottaa satoa kasvavalla vauhdilla, aivan kuten monessa muussakin Euroopan kaupungissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi