Eritrealaiselle raiskaajalle vankeutta useista seksuaalirikoksista – nuorin uhri 12-vuotias!

Tuomion rikosnimikkeinä ovat kaksi pakottamista seksuaaliseen tekoon, kaksi seksuaalista ahdistelua, yksi lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö sekä virkamiehen väkivaltainen vastustaminen; afrikkalaispedofiili saapui Suomeen Eritreasta 2017.

Rotu

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut 24-vuotiaan eritrealaismiehen vain yhden vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeuteen useista alaikäisiin ja täysi-ikäisiin naisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Lisäksi oikeus määräsi miehen maksamaan uhreille yhteensä 5 000 euroa korvauksia henkisestä kärsimyksestä ja muusta tilapäisestä haitasta. Hänet velvoitettiin myös korvaamaan oikeudenkäyntikuluja noin 5 300 euroa.

Oikeus hylkäsi näytön puutteen vuoksi syytteet raiskauksesta ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Ensimmäinen rikos tapahtui maahanmuuttokeskuksen unisex-vessassa maaliskuussa 2019. Mies tarttui yllättäen naiseen kiinni ja yritti suudella tätä kielloista huolimatta. Nainen pääsi pakoon.

Toisessa tapauksessa mies seurasi kesällä entuudestaan tuntematonta naista kadulla. Mies olisi halunnut naisen asunnolle, ja tarttui naisesta kiinni kovakouraisesti ja yritti suudella tätä väkisin. Lopulta mies poistui paikalta.

Elokuussa 2020 mies seurasi entuudestaan tuntematon naista, tarttui häneen ja yritti repiä väkisin naisen housuja alas. Mies kosketti naisen pikkuhousuja sukuelinten kohdalta.

Viime marraskuussa mies kävi käsiksi alaikäiseen tyttöön kirjastossa. Tämän jälkeen hän seurasi tyttöä linja-autoon. Ulkona mies otti tytön halausotteeseen ja suuteli väkisin. Joulukuussa mies halasi väkisin koulumatkalla ollutta tyttöä ja yritti suudella tätä.

Myös virkamiehen väkivaltainen vastustaminen tapahtui joulukuussa. Tuolloin siviiliasuinen poliisi otti miehen kiinni epäiltyjen kahden ahdistelutapausten selvittelyä varten.

Valitus tuomiosta

Mies on kiistänyt kaikki syytteet. Lisäksi hän on määräajassa ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon, joten se ei ole vielä lainvoimainen. Oikeuden mielestä miestä ei ole pidettävä vangittuna vaan hänet on päästettävä vapaaksi, jos ei ole muuta syytä kiinnipitämiseen.

Jutun varsinainen käsittely tapahtui helmikuussa suljetuin ovin virkamiehen vastustamisasiaa lukuun ottamatta. Kansliatuomio annettiin 8. maaliskuuta ja julkinen versio rasisminvastaisen viikon torstaina 18.3.

Partisaani kehottaa jyväskyläläisvanhempia varoittamaan jälkikasvuaan väkivaltaisesta maahanmuuttajapedofiilista, joka kulkee vapaana Jyväskylän kaduilla. Lisäksi suosittelemme jokaista suomalaista katupartiointiin ja itsepuolustuksen harjoittelemiseen.

Lähde: Iltalehti

Afrikkalaiset Jyväskylä Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Raiskaus Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Granadier

  Vastaa

  Aivokirurgille ei tarjottu töissä riittävän haasteellisia leikkauksia, niin piti sitten vapaa-ajalla hakea tyydytystä elämään. Tämäkin on vain seurausta syvälle juurtuneesta rakenteellisesta rasismista (tällä kertaa koulutettujen ihmisten sairaalaympäristössä).

  Tätä rikkautta bolshevistiset viher-femakot ovat tänne halunneet ja nyt siitä nautitaan…

 • ULKOMAALAISET ULOS MAASTA!

  Vastaa

  VARMAAN KARKOTUS MAASTA ONNISTUU?

 • Salaa Lappeenrantaan

  Vastaa

  Olikohan tämä niitä eritrealaisia jotka lennätettiin salaa Lappeenrannan suljetulle lentokentälle ja sielä oli sitten busseja vastassa? Ellei siitä olisi vahingossa ajanut ohi, ei niden tulo maahan olisi koskaan selvinnyt.

  Suomessahan on käytäntö jossa monesta samaan aikaan luetusta rikoksesta saa paljousalennusta. Alennus kaveri kohdalla oli huomattava.

  • koronatuki

   Vastaa

   Eiköhän liene samaa kiintiöporukkaa, virkamiesten Italiasta valkkaamia superlahjakkuuksia ja ”lapsineroja”. Oulun mummonraiskaaja ja toinen matukaverinsa puukottanut lienevät myös samasta kiintiöstä.

 • Jones

  Vastaa

  Pedofiilia on täysin yleistä kehitysmaissa ja siksi he ovat psykopaattisia. Nyt Suomessakin on alettu puuhaamaan suojaikärajan alentamista 12-vuoteen, että tulokkaita ei tarvitsisi tuomita niinpaljon. Näin vieraanvaraisessa Suomessa toimitaan. Laillistamalla pedofiilia.

 • juha.

  Vastaa

  Ruotsissa erääsä kaupungissa tuomittiin ilmoituksen liimaja, joka varoitti julisteissaan piakkoin vapautuvasta sarjaraiskaajasta. Täytyyhän sellaisella yhteiskunnan tukipylväällä olla yksityisyydensuoja ja silleen.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   No joo, suomineidon sairaudenkuvaan kuuluu se että yhteiskunnan tukipylväs on väkisin nussiva mulkku, jos ja kun se yhteiskunta on vihervasemmistolaisfeministisessä komennossa.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Eikös tuo kuvituskuva kaltereineen ole vähän turhan kauakana totuudesta, sillä eihän meillä moisesta ”kulttuurien kohtaamisesta” tule kuin pään silitystä. No, onhan siinä sentään ihonväri oikein toisin kuin valtamediassa, jonka kuvituskuvissa seksuaalirikolliset ovat aina valkoihoisia.

  On ilo ja kunnia olla osa Eurooppalaista yhteisöämme ja nauttia nöyrästi ja kuuliaisesti tästäkin rikkauden osingonjaosta.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Nekö kysyvät ulkomailla kuka haluaa lähteä palkkaraiskaajaksi Suomeen? Meille ne myydään pakolaisina.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Melkoinen savotta ollut tällä raiskuumaratoonarilla, lienee koko suomessaoloajan ollut muna enemmän ojossa kuin levossa, oikein afrikkalaista osaamista parhaimmillaan. ”Pakolaisia” voi vituke taas.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi