Veitsirikokset tuplaantuneet Britanniassa kuudessa vuodessa

Vaikka Iso-Britanniassa pelkästä veitsen mukanaan kantamisesta julkisella paikalla voi saada ehdotonta vankeutta, maassa tapahtui viime vuonna yli 50 000 veitsirikosta.

Rotu

Tilastojen mukaan rikokset, joihin liittyy veitsi tai muu terävä esine, ovat kaksinkertaistuneet vuosien 2014–2020 välillä. 2014 kirjattiin 23 045 veitsirikosta, kun taas 2020 määrä oli yli tuplaantunut 50 019:aan tapaukseen.

Myöskään koronan aiheuttamat karanteenit eivät ole hillinneet veitsirikosten määrää, jotka kasvoivatkin viime vuonna kuudella prosentilla.

Britannian Konservatiivipuolueen johtaman hallituksen edustaja on kertonut heidän aikovan taistella veitsirikosepidemiaa vastaan palkkaamalla maahan 20 000 poliisia lisää sekä käyttämällä 200 miljoonaa puntaa ohjelmiin, joilla pyritään ohjaamaan nuoria pois rikollisista elämäntavoista. Lisäksi ”miljoonia” aiotaan käyttää ”väkivaltarikosten juurisyyn selvittämiseen”.

Tilastot eivät mainitse mitään veitsirikosten tekijöiden etnisistä taustoista, mutta jokainen rodun ja rikollisuuden merkityksestä ymmärtävä tietää, mikä on alati tummenevan Britannian väkivaltarikosten juurisyy.

Lähde: Breitbart

Britannia Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Kun vain rikostentekijöiden tekojen seurauksiin puututaan se ei ratkaise ongelmaa. Vaan rikosten juurisyihin puuttumalla voimakkaalla tavalla tekijöiden karkotusten muodossa ratkaisee lopullisesti yksilötasolla. Ettei asianomainen voi syyllistyä rikollisiin tekoihin ainakaan samassa maassa toista kertaa!
  Niin yksinkertaista se on, mutta kuten tunnettua. Yksinkertaisten ihmisten tekemiin karkeisiin virheellisiin poliittisiin päätöksiin EI koskaan käytetä tehokkainta ja yksinkertaisinta korjausliikettä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi