Afrikkalainen tuomittiin lapsen raiskaamisesta Lapissa

Pian valkoisiin lapsiin mieltynyt musta raiskaaja on jälleen vapaalla jalalla.

Rotu

Lapin käräjäoikeus tuomitsi afrikkalaisen Naghi Mohammedin ehdottomaan vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta nuorena henkilönä sekä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä nuorena henkilönä.

Kyse on kahdesta erillisestä tapahtumasta. Rikokset suoritettiin kesällä 2016.

Toukokuussa Mohammed pakotti 15-vuotiaan lapsen bussipysäkillä kopin taakse, jossa hän raiskasi uhrinsa työntymällä tämän peräaukkoon. Raiskauksen aikana hän oli lyönyt ja kuristanut uhria.

Tilanteessa oli ilmeisesti mukana Mohammedin kavereita, jotka toimivat silminnäkijöinä tapahtumalle. Heitä syytettiin avunannosta, mutta syytteet hylättiin. Ilmeisesti he eivät ainakaan yrittäneet estää tapahtumaa millään tapaa.

Raiskaaja pian jälleen vapaalla jalalla

Seuraavassa kuussa Mohammed ahdisteli 14-vuotiasta lasta houkuttelemalla tämän lenkkipolulle, missä hän suuteli tätä, avasi asianomistajan housut, laittoi kätensä tämän housujen sisälle ja kosketteli sukuelimen alueelta sekä vaatteiden alta rintojen alueelta asianomistajan useista kielloista ja fyysisestä vastustelusta huolimatta.

Tilanne päättyi, kun asianomistaja lopulta pääsi irti Naghi Mohammadin otteesta ja poistui paikalta.

Tuomioksi tuli 2 vuotta ja 5 kuukautta vankeutta, mistä hän nuoren ikänsä vuoksi istuu yhden kolmasosan. Pian valkoisiin lapsiin mieltynyt musta raiskaaja on jälleen vapaalla jalalla.

Lähde: Kansalainen

Afrikkalaiset Kotimaa Lappi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • SRA

  Vastaa

  Kaikki pedofiilit ja raiskaajat ojanpenkalle ja otsalaukaus

 • Schlageter

  Vastaa

  Muinoin oli Yhdysvalloissa lynkkaaminen yleistä.
  Minusta se oli hieno tapa.
  Se esti rikoksen uusimisen, johon suomalainen ”oikeusjärjestelmä” ei pysty.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ennen oli sopiva rangaistus teilipyörä ja raajojen irroittaminen moisilta. Tosin vastaavia ei juuri historiallisen Suomen alueella ollut. Mutta Äänislinnassa 1992–93 näin vastaavaa, eikä punaupseerit mitenkään estelleet kun mieshomo ahdisteli nuorta poikaa ja kun olin puuttua niin sanoi itäkarjalainen että joudut putkaan, että kyseessä on poliisien kaveripedofiili, kun eivät poliisi- ja armeijasuiset siihen puutu.

  Seppo Lehto

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   ”Äänislinnassa 1992–93 näin vastaavaa, eikä punaupseerit mitenkään estelleet kun mieshomo ahdisteli nuorta poikaa” – Onkohan sama valtion siunauksella rötöstelevä homo sattumoisin erään maan ulkoministerinä nykyisin?

 • Eikka

  Vastaa

  Taannoin käsiteltiin eduskunnassa kansalaisaloitetta seksuaalirikollisten karkoittamisesta, hallituspuolueet eivät lainkaan kannattaneet ajatusta, vaan haluavat sen sijaan höllentää oleiluluvan ja kansalaisuuden saamista entisestään.

  Tästä voi tehdä johtopäätöksen, että Keskusta, Vihreät, Vasemmistoliitto ja SDP suosivat suomalaisten naisten ja lasten raiskaamista oraalisesti, vaginaalisesti ja anaalisti kiihdyttäen tahtia entisestään.

 • juha.

  Vastaa

  Kerrankin totuudenmukainen kuvituskuva, jota mädättyneessä valtamediassa ei näe. Päinvastoin! Härskisti annetaan tmmärtää tekijän olleen valkoinen suomalainen,; ei kuitenkaan ”laulaja”!
  Ja näitä sisäministeri Maria Ohisalo ei halua karkottaa maasta missään tapauksessa. Todella sairas ämmä!!!

 • Suomalainen

  Vastaa

  Käsittämätöntä!
  Tämä osoittaa Suomen järjestelmän sairauden. Tuosta pitäisi heittää ulos maas tai ja heti. Missä ovat lasten oikeudet?

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitätähän voi muuta sanoa, kuin lainata luottopoliitikojemme kuolemattomia sanoja:
  ”Etnistä värinää” ja ”monikulttuurisuus on rikkaus!”

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Juuri tienasimme liki 3 000 000 000€ näillä, lisää vaan. Aniharva kuitenkin jää raiskauksestaan kiinni. Voitolla ollaan.

 • Pete

  Vastaa

  Mustat ja irakilaiset on palautettava kotimaihinsa. Se on vähintä mitä voidaan tehdä. Myös katupartiot pitäisi saada toimintaan. Ne eivät estä kaikkea mutta muutamaa kelmiä voitaisiin päivittäin rauhoitella. Mistähän johtuu, että katupartiotoiminta on lopahtanut monilla paikkakunnilla. Esimerkiksi Vaasassa.

 • Mira

  Vastaa

  En ymmärrä miksi tuollaisia paska pedoja ei voi alkaa ” opettamaan”. Tämän maan miesten tehtävä se olisi mutta äitinä kyllä haluaisin mukaan opettamaan porukalla tapoja. Tietysti noilla se kuuluu kulttuuriin mutta kyllä sitä rankaisua kaipaa muutkin pedarit. Se pedofiiliringin Marttila, sekä Sillanpää ja Loman tarttis oikein useamman tunnin, mieluusti päivän opetushetket. Oikein niin että enää ei pikkulapset himottas, eikä kenenkään kädet toimia koskaan enää. Ette varmaan vois ees julkaista tätä. Ideoita piisaisi. Sitten lopuksi ko ukot sais lahjoittaa viimeisetkin killinkinsä lasten hyväksi ja uuden porukan vierailu tiedossa jos entinen jää kiinni

 • Anjomam

  Vastaa

  Hän on afgaani eikä mikään neekeri, entiedä mistä te sen afrikkalaisen repäisitte

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi