Monikulttuurinen joululahja: Musta ryöstäjä aiheutti elinikäiset vammat naisuhrille Vaasassa

Tuomioksi tuli 4,5 vuotta ehdotonta vankeutta.

Rotu

Monikulttuurinen yhteiskuntakokeilu aiheutti jälleen harmia sekä uhrilleen että koko yhteiskunnalle, kun musta ryöstäjä aiheutti naisuhrilleen elinikäiset vammat Vaasassa. Ryöstö tapahtui tapaninpäivänä, joten se lienee ollut afrikkalainen tapa antaa joululahja kanssaihmiselle.

Musta Derek Guyan ryösti naisuhrinsa lyömällä tätä useita kertoja nyrkillä päähän. Yksi lyönneistä aiheutti uhrille elinikäisen aivovamman, mikä vaikuttaa naisen työkykyyn. Myös psyykkisiä vammoja, kuten pelkotiloja, aiheutui tapahtumasta.

Guyanin eli todellisuudessa suomalaisten veronmaksajien maksettavaksi tuli reilut 26 000 euroa korvauksia. Tämä tosin tuskin korvaa tulevaisuuden menetettyjä tuloja naiselle, mikäli ryöstössä saatu aivovamma alkaa vaikuttamaan pitkäkestoisemmin tämän työkykyyn.

Guyan itse kiisti syyllistyneensä rikokseen, mutta oikeus näki asian toisin todistepinon edessä. Lisäksi hänet tuomittiin muista rikoksista, joista osa on tapahtunut vankilassa. Guyan oli huitonut vartijaa kohti tylppäkärkisillä saksilla, tuhonnut sellin kalustoa ja valmistanut kahdesti metallikärkisen piikin.

Lähde: Iltalehti

Afrikkalaiset Derek Guyan Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ryöstö Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tahkoakin kiertänyt

  Vastaa

  Omalle kohdalle kun näin kävisi, niin joutuisin toimimaan oman käden oikeudella. Suomi on sairas maa oikeuden suhteen ja muutenkin. Ja pahempaan suuntaan menossa kuten koko maailma, Euroopasta puhummattakaan. No, tästähän seuraa sota. Se, kuka sitä haluaa on poliittiset päättäjämme ja heitä ohjaavat judet. Eurooppa on jo menetetty ilman sotaa ja mm. ruotsalaisista sotilaista voi odottaa, että miten siinä sodassa tulee käymään. Sama Ranska, Saksa, kaikki pohjoismaat ja yleensä koko EU. Bidenin USA on täytetty tärkeimmillä ministeriröillä sionisteillä, CIA, NSA, FBI ja koko valtionvarainministeriö. Ei sitä voi kiistää. Ja kun 2% juutalaisista edustavat koko ameriikkaa, niin herää kysymys, että kuka tai ketkä ”rulettaa” kiinalaisten lisäksi? No, ryssät pistävät vastaan ja lujaa. Ei paljoo Navalnyit paina. Onneksi olen jo vanha mies, enkä joudu katsomaan vierestä maailman loppua. Islam on syöpä. Jälkikasvun vuoksi joudun vielä ”toimimaan”, mutta siinäkin auttaa ikä ja kokemus.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On kuvottavaa, että Suomen maaperällä on tällaista saastaa elätettävänä.
  Korvaussumma on mitätön, jos kyseessä on elinikäinen vamma.

 • AIKA TOIMIA!

  Vastaa

  MILLOIN NÄMÄ SIIRTOLAISPASKAT SAADAAN ULOS SUOMESTA PYSYVÄSTI? OIKEUSLAITOS ON TODELLAKIN TÄYSI VITSI!

 • Lars

  Vastaa

  Jos herra kulttuurinrikastuttaja olisi pahoinpidellyt minun omaiseni tai sukulaiseni, häntä ei enään olisi olemassa ja veronmaksajien rahoja säästyisi melkoinen summa.

 • juha.

  Vastaa

  Eikä karkoteta!!! Mitättömät korvaukset, jotka pitäisi periä suolakaivoksella tehdystä pakkotyöstä yltiö-kapitalisteja riemastuttavilla työehdoilla! Toinen ja parempi vaihtoehto on koronarokotus, sillä vihollista on rakastetttava ainakin yhtä paljon kuin vihreät suomalaisia vanhuksia! Näin sanotaan Sanassa, hieman tosin soveltaen, Totisesti!
  Afrikkalaiset ovat perkeleen raakoja ja polttavat toisiaan mm. Etelä-Afrikassa (vaihtelun vuoksi) autonrenkaassa eivätkä ajattele edes ilmastoa ja sitä jumalatontä käryä!

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   Auton rengas kaulaan ja tulta perään oli muuten Mandelan muijan lempimenetelmä riveistä livenneiden ANC:n jäsenten ”käräyttämiseksi”.

 • Reijo

  Vastaa

  EUn vika taas,niit on gauhee liuta jo!

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Monikulttuurisuuden ajajille ja monikulttuurisuuden lahjoja jakeleville pitäisi antaa monokulttuurinen vastalahja. Sehän olisi vain reilua, lahja lahjasta.

 • M

  Vastaa

  Eikö tässä maassa ole tekijämiehiä ja umpikorpea minne tuon voisi loppusijoittaa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi