Ammuskelut lisääntyneet Sadiq Khanin ”asevapaassa” Lontoossa karanteeneista huolimatta

Ampumistapaukset Lontoossa kasvoivat vuonna 2020 maan erittäin ankarista aselaeista ja koronakaranteeneista huolimatta.

Rotu

Sadiq Khan.

Scotland Yard paljasti hiljattain, että Lontoossa tapahtui 288 ammuskelua vuonna 2020, mikä on selkeä nousu vuoden 2019 vastaavasta 266 tapauksesta.

Ampumisia eivät jostain syystä ole hillinneet maan erittäin tiukat aselait eivätkä koronakaranteenien asettamat liikkumisrajoitukset ja valvonta.

Poliisi on keksinyt syyttää kasvaneista ammuskeluista kesällä höllennettyjä koronarajoituksia. Jokainen rodun ja rikollisuuden merkityksestä ymmärtävä tietää, mistä nopeaan tahtiin tummenevan Lontoon ongelmat todella johtuvat.

Vanhempiensa murhaamien lasten määrä tuplaantunut

Tapaukset, joissa vanhempi on murhannut oman lapsensa, miltei tuplaantuivat vuoden 2020 karanteenien aikana. Yhteensä 12 lasta päätyi vanhempiensa murhaamaksi. Vastaavia tapauksia esiintyi 7 vuonna 2019.

Tilastojen mukaan Lontoossa tapahtui yli 100 murhaa kuudetta vuotta peräkkäin. Väkivaltarikokset ovat kasvaneet kaupungissa jatkuvasti sen jälkeen, kun muslimi Sadiq Khan valittiin pormestariksi vuonna 2016.

Lähde: Breitbart

Afrikkalaiset Ampuma-aseet Arabit Britannia Britannian muslimiyhteisö Koronavirus Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Politiikka Rikos Rotu Sadiq Khan Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Juu, se on kyllä mystinen juttu että kun kielletään lailliset aseet lainkuuliaisilta ihmisiltä ja julistetaan jokin alue tai tila asevapaaksi, niin rikolliset alkavat ylläpitämään juuri siellä omaa järjestystään laittomilla aseillaan. Kukapa olisi arvannut…

 • Muikkunen

  Vastaa

  ”Vanhemmat murhaavat lapsiaan”
  Tietäen että tämä tarkoittaa invaasiolaisia niin ei tämä nyt ihan huono suunta ole kyllä Englantilaisten kannalta sanon

 • EV

  Vastaa

  Poliisit tuolla tietävät tasan tarkkaan mistä tuo johtuu, mutta et voi sanoa totuutta ääneen. Britit ovat ihan oikeasti kusessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi