Video: Musta poliisi kiduttaa raskaana olevaa valkoista etälamauttimella

Jos videolla rodut olisivat päinvastaiset, siitä seuraisi kansainvälinen kohu ja mellakoita.

Rotu

Viime viikolla julkaistiin poliisin haalarikameralla kuvattu video tapauksesta Yhdysvaltain Massachusettsin osavaltiosta, jossa musta poliisi käyttää useamman kerran etälamautinta peloissaan olevaan, vastarintaa tekemättömään raskaana olevaan valkoiseen naiseen.

Poliisi oli kutsuttu tapauksessa paikalle, kun nainen ja hänen seuralaisensa olivat olleet sovittua pidempään motellihuoneessa.

Videolla musta poliisi Leon Davis tulee nurkkaan kyyristyneen naisen luo ja sanoo ”Miten menee? Haluatko pelleillä?” sekä käyttää lamautinta ainakin kolmesti.

Davis on asetettu syytteeseen törkeästä pahoinpitelystä.

Lähde: National Justice

Amerikan mustat Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta PolPo Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Poliisimestari Sisu

  Vastaa

  Ainakin kokoomuksen Kai Mykkänen haluaa Suomessakin poliiseiksi maahanmuuttajia. Suomessa luottamus poliisiin on korkea, mutta maahanmuuttajataustaisten poliisien yleistyessä luottamus poliisiin rohmahtaa. Maahanmuuttajat itsekin kokevat kantasuomalaisen poliisin luotettavammaksi kuin maahanmuuttajataustaisen. Itse en ainakaan tule yhtään luottamaan maahanmuuttajapoliisiin Suomessa.

 • juha.

  Vastaa

  Nyt vain odotellaan mellakoita…

 • Erkki

  Vastaa

  Tuostahan bideni saa kuvan kaksikymppiseensä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Onko asiayhteydestä irrotettu filmi, en tiedä.

  Odottakaahan innolla, kun valta siirtyy rodullistetuille. Lapsenne tulevat elämään helvetissä, mutta elävät silti, koska eräille pitää riittää virikkeitä

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Niin, kuvittelepas vaikkapa islamistipoliisipari tutkimassa raiskausta. Ensimmäiseksi toki tekevät rekonstruktion…

 • Moskeijan ylikonstaapeli

  Vastaa

  Pakkohan niitä ”rodullistettuja” on saada Suomessakin poliiseiksi, kun sisäministerikin kuulemma on saanut niiiiiiin paljon yhteydenottoja muslimitytöiltä, jotka haluaisivat olla poliiseja mutta eivät voi, koska töissä ei saa käyttää huntua.…

  Tuskinpa tässä siis montaa vuotta kuluu, niin aletaan nähdä huntu- ja turbaanipoliiseja ainakin Helsingissä. Tietysti poliisikoulutuksen sisäänpääsyä pitää helpottaa ja vaatimuksista joustaa maahantulijoiden kohdalla, niin saadaan tasa-arvokiintiöt täyteen.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Niin, asiassa on sitten se puoli että soveltuvuus- eli kyvykkyysvaatimuksia pitäisi alentaa niin roimasti että käytännössä kehitysvammaisille annettaisiin poliisin oikeudet ja aseet. Myöskin pitäisi kehittää uusia psykologisia luonnetestejä jotta saataisiin karsittua pois ns. ”Afrikkakohtauksia” mahdollisesti saavat kokelaat.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi