Joukkotuhonnasta tuomittu pastori hakee vapauteen – istuu edelleen Suomessa

Rikostutkinnan suoritti Suomen keskusrikospoliisi, joka sai upotettua tapaukseen noin viisi miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa.

Rotu

Joukkotuhonnasta vuonna 2007 lähtien vangittuna ollut Francois Bazaramba hakee vapautumista elinkautisesta tuomiostaan. Bazaramba syyllistyi joukkotuhontaan Ruandassa vuonna 1994. Ehdonalaiseen voi elinkautisesta hakea 12 vuoden istumisen jälkeen.

Bazaramba sai tuomionsa Suomessa, vaikka rikos tapahtui Ruandassa. Myös tutkijana oli Suomen keskusrikospoliisi, joka sai upotettua tapaukseen noin viisi miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa.

Aiheen ollessa kuuma aikanaan moni ihmetteli, miksi asia käsitellään Suomessa eikä Ruandassa. Moni länsimaa oli vastaavissa tilanteissa lähettänyt asianosaiset Ruandaan kantamaan vastuun teoistaan. Suomi ei kuitenkaan näin toiminut – ilmeisesti päättäjät tahtoivat suojella joukkotuhoajan ”ihmisoikeuksia” afrikkalaisen tuomioistuimen rajuilta rangaistuksilta.

Lähde: Iltalehti

Afrikka Afrikkalaiset Joukkomurha Joukkotuhonta Kansanmurha Keskusrikospoliisi Kotimaa Maahanmuutto Mustat viharyhmät Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruanda

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Koppikorvauksia

  Vastaa

  Syväitkäää!!! Terv. Haloska. Tuli heti mieleen, että varmaan tällekkin rahaa löytyy vapauduttuaan.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Todellisuudessa on kyse Suomen 2008 solmimasta ”sopimuksesta” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: ( He 552007 ja sitä seurannut sopimus ) ; Suomi maksaa ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-”oikeudenkäyntejä”, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksittäistapauksia”, jossa maan oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi.

  Mm. Eoa päätös 876÷2÷05 … Poliiisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa tai Suomen Perustuslain 118 §:n lisäys.… syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tuollainen syyteilmoitus jättetty jo 9.12. 2005 ( valtiosyyttäjän vastaus 2,8, 2006 diaarinumero 43÷42÷06 )… lainsäädännöllistä syrjintää Suomessa ei lähdetä tutkimaan !

 • Schlageter

  Vastaa

  Yksikään tuon ”pastorin” tappamista ei ole tunkeutumassa asumaan Suomessa. Pastorille mitali ja lentolippu kotiin, kiitos.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Aikoinaan tutkintaa johtanut ruotsalainen julkihomo Thomas Elfgren ”adoptoi” raavaita neekerimiehiä. Todellisuudessa kyseessä oli peitelty ihmiskauppa.

  Nykyään tämä samainen poliisi väittää olevansa isoisä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi