Seksirikos Pakistanissa: Nekrofiliaa, pedofiliaa ja insestiä yhtä aikaa

Pakistanilaismiehet ovat yliedustettuja seksuaalirikostilastoissa maissa, joissa heitä on paljon, esimerkiksi Iso-Britanniassa.

Rotu

Teosta epäillyt Rizwan Yousaf ja Allah Ditta.

Nimettömäksi jäänyt 7‑vuotias tyttö löydettiin kuoliaaksi kuristettuna lammesta Pakistanin Lahoren kaupungin lähiöstä. Poliisi kertoi lausunnossaan tytön tulleen raiskatuksi kuolemansa jälkeen.

Teon pääepäilty on uhrin serkku Rizwan Yousaf ja tämän rikostoveri Allah Ditta. Teon tunnustanut Rizwan väittää Dittan uhanneen tappaa hänet, mikäli hän ei tuo alaikäistä serkkuaan tälle. Kumpikin kuitenkin osallistui yhtä lailla rikoksen tekemiseen.

Pakistanissa on kuolemantuomio käytössä, ja maa jakoikin vuonna 2019 eniten kuolemantuomioita koko maailmassa. On siis mahdollista, että tässä tapauksessa oikeus saattaakin toteutua.

Lue myös: Raiskaustilasto Pakistanista: 82 prosenttia raiskaajista ovat uhrille lähisukua

Lähde: Tribune

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pakistan Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Ulkomaat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Onko noista oikeen mihinkään muuhun

  Vastaa

  Ton noi kyllä osaa ja vihervasemmisto (sdp, vihr ja vas) huutaa noita kurkku suoranan tänne.
  Vasemmistossa asuu mielisairaus ja tyhmyys.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Nämä pitää heti hakea konsulikyydillä Suomeen turvaan, heitähän vainotaan mahdollisella hengenmenetyksellä seksuaalisen suuntautumisensa takia. Haavisto, koppi? Nimittäin kansainväliset sopimukset, ilmastonmuutos ja eritysesti lasten oikeudet, joten olemme velvoitettuja, keinoista tai kustannuksista välittämättä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Nekrofiliaa, pedofiliaa ja insestiä. Paskistanilainen kolmen suora. Mitä serkumpi, sitä herkumpi, oikein teurastettuna ja riiputettuna? Ihmisellä ei oikein voi olla paskempaa kohtaloa kuin syntyä tytöksi johonkin noista maista.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Ihanan näköisiä nuorukaisia. Oikeita palleroita. Tervetuloa! Meillä on tilaa!

  • Nimetön

   Vastaa

   Mustalaisethan on noilta seuduilta lähtöisin, ja kyllähän sen tuosta näkee.

 • Eikka

  Vastaa

  Tuollaisille hirviöille, jotka eivät itse arvosta elämää eivätkä ihmisyyttä pätkän vertaa, kuolemantuomio on oikeudenmukainen rangaistus. Uhri ja hänen omaiset saavat edes pienen hyvityksen tapahtuneesta, eivätkä syylliset pääse vahingoittamaan ketään enää koskaan. Yhteiskunta säästää kuolemantuomion myötä arvokkaita verovaroja, sen sijaan, että elättäisi vuosikausia tai vuosikymmeniä täysin hyödyttömiä vaarallisia rikollisia.

 • Sei-Sei.Jaervilehtoe

  Vastaa

  Miksi kommenteissa suhtaudutaan osin niin negatiivisesti viriileiden nuorten toivojen seksuaaliseen hätätilaan?

  Tällainenhan on kyseisen kulttuurin ominaisuus ja siksi ihan normaalia. Muistakaa, koska uskonnonvapaus! Ja älkää missään nimessä unohtako rikollisen ihmisoikeuksia.

  Pekka varmaan järjestelee jo UM:ssä erillistä salaista projektia näiden pelastamiseksi Suomeen… Ja jos ei, niin hyväähän tässä on silti, että todennäköisesti muslimin kuolemasta seuraa lisää muslimien kuolemia. Kirsikkana kakun päällä on se, että kukaan noista kolmesta ei ikinä ehdi lisääntyä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Luultavasti myös koprofiliaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi