Raiskaustilasto Pakistanista: 82 prosenttia raiskaajista ovat uhrille lähisukua

Pakistanilaismiehet ovat yliedustettuja seksuaalirikostilastoissa maissa, jossa heitä on paljon, kuten esimerkiksi Iso-Britanniassa.

Rotu

Pakistanilaisia seksirikollisia Englannista.

Pakistanilaisen Tehreek-e-Insaf ‑puolueen kansanedustaja Shandana Gulzar vaatii hallitusta käsittelemään maan raiskausongelman juurisyitä, mainiten War on Rape (WAR) ‑järjestön tilaston, jonka mukaan 82 prosenttia raiskaajista ovat uhrille lähisukua, kuten isiä, veljiä, isoisiä ja setiä.

Gulzar sanoi lähisukulaisensa raiskaamaksi ja tästä raskaaksi tulleiden naisten yleensä jättävän rikosilmoituksen tekemättä asiasta ja sen sijaan tekevän abortin kaikessa hiljaisuudessa. Myös isiensä raiskaamiksi joutuneiden tyttöjen äidit eivät tee rikosilmoitusta sanoen, että he eivät kuitenkaan pysty ottamaan avioeroa miehestään.

Gulzarin mukaan raiskaukset ovat pakistanilaisen yhteiskunnan suurimpia ongelmia, josta kukaan ei halua puhua, vaikka hän on tuonut asiaa esille jo viimeisen kolmen vuoden ajan.

Lähde: Nayadaur

Joukkoraiskaus Pakistan Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Ulkomaat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Annas kun arvaan

  Vastaa

  Suvakit: ”No kyllähän ne suomalaisetkin”. En tosin pidä sitä ihmeenä vaikka suvakit olis sairastuneet mielenhäiriöönsä nimenomaan insestiraiskarin takia.

  • N.N.

   Vastaa

   Tuo oli hyvä huomio. Olen miettinyt mitä näitä ihmisiä vaivaa ja ajattelin monenlaista, ympäristömyrkkyjä, geenivirhe y.m., luonnon oikku, mutta tätä en voinnut ajatella.
   Seuraava kerta kun kuuntelemme tuntikausia ”ei natseja Turkuun, ei natseja minnekään” ja katselemme niitä outoja, hullunkurisia ja kieroutuneita ihmisiä, pidän tätä varteenotettavana syynä.
   Tällaiseen ei löydy edes hoitoa, reppanat.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Eikös pakistanilaisten sisäsiittoisuusprosentti ollut yli 70%? 

  Joten tästä näkökulmasta raiskaus suvun sisällä on hyvin todennäköistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi