Senegalilainen sytytti tuleen bussin täynnä italialaislapsia vihastaan valkoisia kohtaan

Viime vuonna koulubussin tuleen sytyttäneestä mustasta on paljastunut, että hänen motiivinsa teolle oli viha italialaisia kohtaan.

Rotu

Ousseynou Sy.

Koulubussin kuskina toiminut senegalilainen Ousseynou Sy kaappasi viime vuonna Italiassa kyydissään olleet 52 lasta, 2 opettajaa sekä talonmiehen. Hän sytytti bussin tuleen yrittäen näin murhata kaikki kyydissä olleet. Kukaan ei kuollut erään oppilaan onnistuttua soittamaan poliisin paikalle. Yksi lapsi sai vammoja ja 14 muuta vietiin sairaalaan tarkastettavaksi.

Pian Syn pidätyksen jälkeen hänestä paljastui video, jossa hän julistaa vihaansa italialaisia kohtaan. Mielipuolisen mustan mukaan italialaiset ovat syyllisiä siihen, että afrikkalaisia maahantunkeutujia hukkuu välimerellä ja hän halusi kostaa tämän.

”Olette perseestä, nartun pennut, olette perseestä. Riistätte meitä, imette meitä kuiviin, teurastatte meitä. Liikaa on liikaa. Tämän on loputtava. Afrikan lapset, on parempi kuolla taistellen,” musta oli uhonnut videollaan

Video paljastui vasta hiljattain tuomioistuimen yritettyä piilottaa sen parhaansa mukaan. Ilmeisesti Suomen tapaan myös Italiassa valta-asemassa olevien mielestä rotumuukalaisten suorittamien raakuuksien synnyttämä ”rasismi” on pahempaa kuin raakuudet itse.

Lähde: Breitbart

Afrikka Afrikkalaiset Italia Joukkomurha Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juulia

  Vastaa

  Mikseivät mene sinne Afrikkaan niin eivät huku vitun ruma pelle

 • Snafujessa

  Vastaa

  Kulttuurimarxismi on ytimessään vihaa ja rasismia ja siksi se myös synnyttää lisää vihaa ja rasismia.
  Vähä-älyisen henkilön, jolle tuottaa vaikeuksia sen kummemmin analysoida turhaumiaan, sisäistä vihansa ja hämmennystään,
  on helpointa omaksua kulttuurimarxistien patenttiratkaisu kaikkeen: Muut (eli se pahuutta edustava ihmisryhmä) ovat syyllisiä kun hän on vain uhripoloinen. Ja kulttuurimarxismissa mitkä tahansa keinot ovat sallittuja ja vähintäänkin vähättelemisen arvoisia, kunhan niitä käytetään pahisryhmäläisiä vastaan.

 • Minä

  Vastaa

  Somalian bantut kiittävät italialaisia siitä, että italialaiset lopettivat orjuuden Somaliassa 30-luvulla. Somalit olivat pitäneet bantuja orjina ikiajat. / Kuinka italialaisia voi syyttää siitä, että porukkaa hukkuu Välimereen, kun yrittävät laittomin keinoin päästä Eurooppaan? Itsehän ne sinne änkeytyvät, eivät italialaiset niitä sinne merelle työnnä. / Onko vähääkään loogista vaatia, että laitonta maahantunkua tulisi auttaa? Mitä muita rikoksia pitäisi auttaa? / Tosiasiassa aina, kun Välimeren laittomien tunkeutujien noutopalvelun meritaksit ovat lopettaneet toimintansa, on hukkuneiden määrä pienentynyt. / Mies tulee miehittäjän aatoksin ja vaatimuksin. Hän olisi voinut yhtä hyvin elää kotimaassaan ja rakentaa sitä, mutta hänelle helpompi elämä ei ole mitään, minkä eteen olisi haluja tehdä työtä, ei, hän haluaa toisten rakentamaan yhteiskuntaan nauttimaan etuja, jotka ovat mahdollisia toisten tekemän työn tuloksena. / Hän haluaa tulla riistämään Eurooppaa, vaikka väkisin.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”Onko vähääkään loogista”

   Näytä minulle looginen neekeri niin näytän sinulle Afrikan renesanssin, Beethovenin ja kuulennon.

 • Toffo

  Vastaa

  Ei nyt aukea tämän mustan miehen logiikka. Jos täällä pohjoisemmassa on niin paha olla,paljon valkoisia vääräuskoisia ihmisiä ja joutuu veneellä salaa tulemaan niin miksi v#tussa tänne pitää tulla?

 • Entinen komukka

  Vastaa

  Ajatella sitä globaalia marxilais-öyhötyksen määrää, jos olisi ollut toisinpäin tilanne… no se ei tosin ole edes mahdollista tietenkään, koska kyseisen kaltainen brutaali raakuus ei sovi sivistyneen ihmisen toimintatapoihin. No ehkä joku todella vinksahtanut suvakki tai kiihkomarxilainen anarkisti fantasioineen paremmasta Andersonilaisesta väkivallasta voisi tehdä jotain yhtä karmeaa false flag ajatuksella.

  Mielisairaaloihin tarvittaisiin hyvin paljon lisää paikkoja nyt kun marxilainen kiihkomielisyys on saanut vapaasti aivopestä ihmisiä median kautta jo vuosia.

 • juha.

  Vastaa

  Pari tuntia vakavaa keskustelua ja jantteri on valmisb esikoulun opettajaksi. No, niitä ”esi”koulujakin on niin monenlaisia, mutta sanotaan nyt sitä SPR:n mallia!
  ”Nämähän” ovat niitä Ohiosalon nimeämiä uhreja, joka ”turvautui” sytyttämään koulubussin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi