Ruskea lauma hyökkäsi PS-valtuutetun kimppuun – Puoluelehti puhuu ”nuorisosta”

Hyökkääjien tuntomerkeistä kirjoitetaan Perussuomalaisten puoluelehdessä kummallisella häveliäisyydellä.

Rotu

Tuomas Tähden kuva Mika Raatikaisesta.

Perussuomalaisten Helsingin valtuustoryhmän puheenjohtaja Mika Raatikainen joutui ystävineen nuorten maahantunkeutujien väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Hyökkääjien tuntomerkeistä kirjoitetaan Perussuomalaisten puoluelehdessä kummallisella häveliäisyydellä.

Raatikainen kirjoitti hyökkäyksestä Facebook-sivuillaan. Tapaus on ajankohtainen erityisesti siksi, että Sanna Marinin hallitus rahtaa Suomeen tällä hetkellä Syyriasta ”alaikäisiä pakolaisia”. Kuten Raatikaisen teksti todistaa, ei alaikäisyys tee maahantunkeutujasta lainkaan harmittomampaa:

”Tarinat kapungilla mellastavista lapsi/nuorisoporukoista eivät liene aivan keksittyjä. Eilen vein autoni huoltoon ja sen jälkeen päätin tarjota vanhalle kollegalleni ja kaverilleni oluen kuuluisan Käpy-grilin terassilla Käpylän vihreässä lintukodossa. – -

Hetken päästä katua pitkin tulee 4 – 5 n. 12–16-vuotiasta poikaa. Yrittävät pummata ja ostaa tupakkaa, mitä meillä ei ole emmekä antaisi, vaikka olisikin. No, porukka huutelee jotain ja jatkaa matkaa vain palatakseen hetken päästä aukomaan päätään. Itse poistun sisätiloihin hetkeksi ja kun palaan, kaverillani on verta vuotava haava poskipäässään. Kullannuput olivat avanneet terassille johtavan portin ja hyökänneet päälle ilman mitään syytä. Tämä tapahtui n. klo 17.50 iltapäivällä. Onneksi kaverini sai sekopäisen nuorisolauman ajettua terassilta pois ilman isompia vahinkoja – -

Aika paljon olen nähnyt matkan varrella, mutta en sitä, että pikkulapsilaumat hyökkäilevät ravintolassa istuvien aikuisten kimppuun. Ruotsi, täältä tullaan! Ikävä kyllä.”

”Ei-niin-seitsemän-veljeksen-näköisiä”

Ainut uutisessa vilahtava viittaus hyökkääjien rodulliseen taustaan voi hyvinkin jäädä harjaantumattomalta lukijalta huomioimatta. Suomen Uutiset siteerasi Raatikaista, joka totesi: ”Veikkaan, että Käpylän nurkilla tapahtuu pahoja jatkossakin, jos tätä ei-niin-seitsemän-veljeksen-näköistä poikalaumaa saada ojennukseen.”

Uutisen otsikko oli ”Nuorisojoukko hyökkäsi kaupunginvaltuutetun seurueen kimppuun – ’Ruotsi, täältä tullaan – ikävä kyllä’ ”. Perussuomalaisten puoluelehti on siis sortunut nyt samaan sensuuripolitiikkaan, josta puolue mielellään syyttää valtamediaa: rikollisista maahantunkeutujista puhutaan kiertoilmauksella ”nuoriso”. Sanavalinta paitsi mustamaalaa valkoista suomalaista nuorisoa myös halvaannuttaa maahanmuuttoon liittyvän julkisen keskustelun.

Rotukysymys on ollut Perussuomalaisille arka paikka viime vuosina. Puoluetta johtaa joukko liberaaleja, joiden mukaan afrikkalaisesta muuttuu suomalainen taianomaisesti heti, kun tämä saa Suomen passin. Suomalaisuuden verilinjojen kautta määritteleviä etnonationalisteja on erotettu puolueesta kovalla kädellä.

Päättikö Suomen Uutiset siis sensuroida hyökkääjien taustat siksi, ettei näiden passiin merkitty kansalaisuus ollut toimituksen tiedossa? Onko poliittinen korrektius tärkeämpää kuin rehellinen tiedonvälitys maahanmuuttopolitiikkamme vitsauksista?

Lähde: Suomen Uutiset

Kotimaa Maahanmuutto Perussuomalaiset Politiikka Rikos Rotu Sensuuri

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Ennen Hankamäen kirjaa ”Totuus kiihottaa” moni kuvitteli persuja sananvapauden puolustajina tai sensuurin vastustajina. Kun kirja sensuroitiin voi todeta, yksikää eduskuntapuolue ei enää kannata sananvapautta. Syynä voi olla vaikka pelko kannatuksen vähenemisestä tai puoluerahojen menetyksestä.
  Älykkäiden, rauhallisten ja koulutettujen ihmisten tulisi perustaa Suomeen ei puolutetta vaan eduskuntaryhmä.

  • Orwell

   Vastaa

   Juu, mutta jos tarkemmin katsoo niin Jussi Halla-aho on Aina vastustanut sananvapautta.

   Hommaforum on sananvapauden vitsi, vaikka se markkinoidaan sananvapauden ”juttuna”, Hallis itse on äänestänyt sananvapautta vastaan, eu:ssa, nuoret laitettiin pihalle kun he äänestivät vää in, Jussi istuu valtamedian sylissä joka vastustaa sananvapautta, Jussi blokkailee nationalisteja facebookissa, Jussi kannattaa eu:ta joka vihaa sananvapautta (silloin tällöin väläyttelee eu erolla mutta persut ovat sitoutuneet unioniin), Mestari halusi tankit kadulle kreikkaan tukahduttamaan protesteja…jne jne.

 • Juha6

  Vastaa

  Heh. Uutta uljasta kommunistista yhteiskuntaa tässä vain rakennetaan. Persut on liikaa oikealla.. mukamas. Mutta kaikki on natsioikeistoa vasemmalta katsottuna. Kommunismi johtaa kuolemaan. Herätkää pahvit.

  https://m.youtube.com/watch?v=jvDRfb60nwI

 • Kaarina

  Vastaa

  lEHDET SAA SYYTTÄÄ ITSEÄÄN KUN NIIDEN TILAUSMÄÄRÄT LOPPUU. VANHUKSET. POLITIIKOT JA EHKÄ KESKI IKÄISET IHMISET VOI VIELÄ NIITÄ TILATA. Minä en tilaa lehtiä enää,kun ne ei kerro totuutta tapahtumista ja salataan tekijä minkä maalainen hän on ja kaikki laitetaan Suomen kansalaisten syyksi salaamalla.

 • Terttu

  Vastaa

  Itse ajattekin kirjoitustyylin olevan enempikin ironinen jäljitellen valtamediaa.

 • EV

  Vastaa

  Kyllähän tämä koodisana ”nuorisoporukka” on ollut jo pitkään yhtäkuin ei-valkoinen maahantunkeutujaporukka. Jos kyseessä olisi oikeasti suomalaiset, toitotettaisiin sitä joka välissä.

 • Markku Oja

  Vastaa

  Twitterissä näin kuvan kun joku oli laittanut ostetaan ilmoituksen kaupan ilmoitustaululle, ” ostetaan siivet, jotta voin lentää vittuun täältä”. 😂

 • Vesa Kananen

  Vastaa

  Jännää, luulin oikeasti otsikon luettuani, että ruskealla laumalla viitataan ruskeapaitoihin eli natseihin. Ruskea oli natsiliikkeen alkuperäinen väri, jonka parhaiten muistamme SA-joukoista.

 • Kolmannen polven evakkopoika

  Vastaa

  Persut on perustettu Vatikaanin uskollisten kätyreiden toimesta sitomaan kansallismielisten aatteita. Sen johdossa heiluu edelleen sionisteja ja sinisissä oli opus dein 2 ukkoa. Halla Aho on natomyyrä ja jargonisti joka alivaltiosihteerimäisellä ilmaisu tavallaan saa hämättyä ihmiset luulemaan että hän olisi isänmaamme asialla.

 • Tuomas Tähti

  Vastaa

  Tuo valokuva Raatikaisesta on minun kuvaamani. Saatte kyllä minun puolestani käyttää kuvaa, mutta haluan, että lisäätte kuvatekstiin tai uutistekstiin tiedon, että valokuvaaja on Tuomas Tähti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi