Black Lives Matter ‑johtohahmo sanoo mustien olevan ylivertaisia ja valkoisten ali-ihmisiä

Mustan mukaan ”melaniini kommunikoi suoraan kosmisten energioiden kanssa.”

Rotu

päivitetty

Ote Khogalin sekopäisestä kirjoituksesta.

Kanadan Toronton Black Lives Matterin johtajan, Yusra Khogalin vanha Facebook-päivitys on nostettu uudelleen esiin. Päivityksessä hän kertoo mustien ylivertaisuudesta ja valkoisten ali-ihmisyydestä.

”Valkoisuus ei ole ihmisyyttä. Itseasiassa valkoisen ihon omaava on ali-ihminen. Valkoiset ovat mustuuden virhetuote”, hän muun muassa kirjoittaa valkoisista.

”Me olemme yli-ihmisiä”

Mustien ylivertaisuudesta hän kertoo näin:

”Melaniini mahdollistaa mustan ihon tallentamaan valon ja säilömään sen muistomoodiin, mikä tarkoittaa, että mustuus muuntaa valon tiedoksi. Melaniini kommunikoi suoraan kosmisten energioiden kanssa.”

”Oletko koskaan ihmetellyt miksi mustat ihmiset vuosisatoja kestäneen kolonialistisen väkivallan, kansanmurhan ja tuhon jälkeen, kaikista sukupuuttomme tarkoitetuista järjestelmistä huolimatta, me tulemme yhä takaisin? Se johtuu siitä, että me olemme yli-ihmisiä.”

Luonnollisestikaan valkoisia avoimesti vihaavaa mielenterveysongelmaista mustaa ei ole asetettu syytteeseen kansanryhmää vastaan kiihottamisesta kirjoitustensa takia.

Lähde: The Post Millenial

Black Lives Matter Kanada Rotu Toronto Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Vitun murjaanit !

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kaikilla maailman roduilla on perimässään 3–4% neandertal-lajin geenejä, paitsi Afrikan neekereillä.

  Homo sapiensilla eli nykyihmisellä ja simpanssilla on yli 98% samat geenit, ero on vain noin 1,6%

  Jos 1,6% ero geeneissä riittää tekemään ihmisestä ja simpanssista eri lajeja, ja ihmisestä ihmisen ja simpanssista eläimen, mitä silloin tekee edellä mainittu 3–4% ero geeneissä Afrikan mustien ja maailman muun väestön välillä?

  Aivan, on syytä epäillä, että Afrikan neekerit ja Afrikan ulkopuolella kehittyneet rodut ovat eri lajeja. Vähintäänkin ihmislajin eri alalajeja. 

  Tätä ei nykyisessä maailmassa pystytä tutkimaan, ei haluta tutkia. Somemyrsky olisi mitä melkoisin ja tutkija menettäisi virkansa, rahoituksensa ja ehkä vapautensa. Tutkimus myös estettäisiin vallanpitäjien toimesta.

  Ehkä suvakistit loppujen lopuksi ovat oikeassa; rotuja ei ole. Ne kansanryhmät, joita nyt kutsutaan ”roduiksi”, ehkä ovatkin ihmislajin eri alalajeja.

 • Loistavaa päättelyä

  Vastaa

  Olen tyytyväinen jos näin on koska: Tällöinhän yli-ihmiset voivat mennä Afrikkaan kehittämään tuosta maanosasta yli-ihmisten mannerta.Eihän heidän kannata olla Euroopassa sekoittumassa ali-ihmisiin, sehän heikentää heidän perimäänsä.Jään mielenkiinnolla odottamaan, missä vaiheessa yli-ihmiset tajuavat kieltää rodunsekoituksen tämän seikan sisäistettyään.Itse viihdyn hyvin ali-ihmisten Euroopassa.Nostan hattua yli-ihmisille,mikäli he onnistuvat luomaan loistokkaan sivilisaation.

 • Lars

  Vastaa

  Siitä vain sitten ylivertaiset tummaihoiset suunnittelemaan sekä toteuttamaan ensimmäinen miehitetty lento Mars-planeetalle. Toki he voivat ensialkuun harjoitusmielessä käväistä vaikka kuussa. ”pieni askel ihmiselle, suuri harppaus neekerille”, hieman ensimmäisenä ihmisenä kuunpinnalle astunutta Neil Armstrongia mukaillen. Vakavasti puhuen, banaanin kuorimisessakin on jo aivan riittävästi haastetta tummaihoisille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hahaa bulabula läppähuulet vasta läpän heittivät

 • Äly hoooiiiii

  Vastaa

  Yli-tyhmiä ne on, mustat, mutta eivät sitäkään tajua!

 • Lasketaampa

  Vastaa

  Jos kerran ”mustat” ovat niin viisaita ja älykkäitä, niin ruvetaampas listaamaan niitä keksintöjä joita ne ovat tehneet… Kiviä ja keppejä ei lasketa. Mutta mites pyörä? Sähkö? Öljynjalostus? Dynamiitti? Tieteen Nobelit? Helpotetaan vähän… Patentit? Oppilaitokset? Tieteen professuurit?

  Vähemmän tulee mieleen…

 • Timo Koini

  Vastaa

  Afrikan neekereillä on geenejä muista lajeista.
  https://www.pnas.org/content/108/37/15123

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi