Video: musta mies tappaa äärivasemmistoaktivistin kadulle USA:ssa

Kuollut antifa Ryan Carson on tullut aikaisemmin tunnetuksi mm. Black lives matterin ja käyttöhuoneiden kannattajana. Jos kylvät tuulta, niin saatat niittää myrskyä.

Poliittiset viholliset

Brooklynin kaduilla tapahtui varhain maanantai-aamuna ironian huippu, kun musta mies tappoi valkoisen äärivasemmistoaktivistin keskelle katua. Tappo vaikuttaa tapahtuvan huvin ja urheilun vuoksi ilman mitään provokaatiota.

Hyökkäyksessä kuollut Ryan Carson oli naisystävänsä kanssa kadulla, kun ohi käveli ”hauraan vähemmistön” edustaja. Tämä kysyi Carsonilta, että ”mitä vittua sinä tuijotat” ja hyökkäsi vasemmistolaisen kimppuun puukon kanssa. Hänet todettiin myöhemmin sairaalassa kuolleeksi.

Lautoihin päätynyt ”sosiaalisen oikeudenmukaisuuden soturi” on seissyt ylpeästi esimerkiksi paikkojen tuhoamisesta tunnetun BLM-liikkeen takana. Hän on myös lobannut liberaalimman huumepolitiikan puolesta.

Lähde: The Post Millenial

Antifa Black Lives Matter Ironia Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Musta rotu Poliittiset viholliset Rikos Rotu Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Antti

  Vastaa

  Kyttiä vihaava Black Lives Matter-aktivisti Claudia V. Morales huutaa puukotuksen jälkeen: ”I’m so sorry!”

 • mörkö

  Vastaa

  Karma!

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Karman laki iski.

 • voi kyynel

  Vastaa

  HAHAHHAHAHAH!!!!!

 • Kohti parempaa

  Vastaa

  Maailma taisi pikkase parantua.

 • hh1488

  Vastaa

  ihan oikein

 • Uranus Hertz

  Vastaa

  Tämä kannattaa ladata puhelimeen ja näyttää aina, kun ”meillä on unelma”-jonna tulee iholle.
  On muutaman päivän vanha uutinen, mutta jännittäkäämme, kuinka kauan kestää, että valtamedia tästä uutisoi… Kumpi uhriryhmä on heille tärkeämpi: ”vasemmistoaktivisti” vaiko ”väkivalta-aktivisti*.

  • Hyvyys ei kestä tosielämän ristiriitoja koska Hitler

   Vastaa

   (((Valtamedia))) ei uutisoi tätä koskaan. Sheeplen maailmankatsomusta ei koskaa saa jännittää tosielämän ristiriidolla, sillä ristiriidat saattavat käynnistää sheeplessä kriittisen ajattelun, ja siitä on vain yksi askel Holoco$tin kieltämiseen.

   Hymyilen kun muistan, että monta vuotta sitten Suomeen etnomusiikin festivaaliin oli kutsuttu rastafaari-neekereitä. Se oli niin progressiivistä, kun rastafaari-neekereillä oli niin jännät värikkäät hatut ja kannabiksen lehtien kuvat vaatteissa. Nuo rastafaari-neekerit oli kyllä priima verrattuna suomalaisiin valkoisiin moukkiin. Kun sitten festivaalilla rastafaari-neekerit alkoivat laulamaan, että neekerit on valkoisia parempia se oli niin oikein, niin oikein! Mutta sitten rastafaari-neekerit lauloivat, että homoja pitää polttaa roviolla, juu roviolla! Ja suomalaisille progressiivisille liberaaleille tapahtui kauhea kognitiivinen dissonanssi! En usko että sen jälkeen me näemme rastafaareja Suomessa etnomusiikkifestivaalien arvovieraina, koska maailmankatsomusta ei saa riskeerata koska Hitler.

 • Salomon

  Vastaa

  Tais saada jo kuoloniskun kun täräytti ton kikkuransa siihen penkkiin, sen verran veltto kaveri

 • rautaa

  Vastaa

  Surullista, mutta en aidosti osaa enää olla surullinen tällaisista sen jälkeen mitä vasemmisto Suomessa on minulle tehnyt; olen kouluttautunut alani huippuasiantuntijaksi yli kymmenen vuotta, ja nyt muutama vasemmiston edustaja canceloi urani Suomessa. Raskas työ, pitkä kouluttautumiseen vaadittu aika ja asiantuntijuus siis menisivät hukkaan. Mietinkin, että miksi Suomessa puhutaan siitä, että huippuosaajia pitää saada ulkomailta. Kai se on vasemmiston tapa; asiantuntijoidenkin pitää olla eksooottisia, omat eivät kelpaa. Mutta ei hätää, luon uraani ulkomailla. Suomalaista ”tiedeyhteisöä” ei tule ikävä. Soon moro.

  j.k. oikein nautinnollista nähdä, että vasemmisto Suomessa riitelee nyt keskenään. Joku heistä sai takaisin sitä samaa, mitä muille ovat tilanneet vuosikausia; cancelointia. Oikein ihanaa.

 • Näitä lisää

  Vastaa

  Ihanaa että sai kuolla onnellisesti antirasistina, palvomansa rodun kädestä. Rakasti.

  • Mania

   Vastaa

   6 000 000 neekeriä lisää Somaliasta, Sudanista ja Etelä-Afrikasta USA:han välittömästi. Niiltä ei kauaa kestäisi poistaa Antifa kokonaisuudessaan mantereelta? Vahvistuksia voidaan ottaa tarpeen mukaan Liberiasta, Haitilta, Trinidad–Tobagosta ja Norsunluurannikolta.

 • kari k

  Vastaa

  alibissa oli takavuosina juttu että mies lähti ostamaan kaiuttimia päätyi hautausmaalle ei siis päässyt kauppaan eikä kotia.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Musta narkkari halusi tappaa jonkun mustien asuma-alueella. Ihan normia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tästä tapauksesta raportoidaan myös, että videolla näkyvä Carsonin tyttöystävä Claudia Morales, joka on oikein innokas sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kannattaja ja poliisivastainen aktivisti, ei suostu tekemään yhteistyötä poliisin kanssa antamalla edes tuntomerkkejä hassuhiuksisesta nuoresta miehestä.

  GoFundMe on tietenkin pystyssä. Carsonin kaverit siellä keräävät rahaa, että voivat ottaa vapaata töistä ja surra kuollutta ystäväänsä. Näkyy tällä hetkellä olevan hieman yli $73000 kasassa. Ovatkohan Moralesin Antifa-kaverit sanoneet, ettei ole rahoihin pääsyä, jos puhuu poliisin kanssa?

 • Rentoa menoa slummissa

  Vastaa

  Oon odottanut milloin joku vuosaaren rullahuuli tekee tekee saman takatuuppari Haavistolle tai muulle viher-vassari julkkikselle Suomessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi