Jussi Halla-aho lähtee presidenttikisaan

Ottaen huomioon viime päivien hallituksen vastaisen itkupotkuraivareiden määrän, voimme odottaa presidentinvaalien alla valtavaa määrää tahatonta huumoria vasemmiston suunnalta.

Politiikka

Perussuomalaisten tunnetuin jäsen ja eduskunnan tämänhetkinen puhemies Jussi Halla-aho ilmoittaa lähtevänsä mukaan presidenttikisaan. Presidentinvaalit ovat ensi tammikuussa.

Hän kertoo olevansa käytettävissä kisaan, mikäli puolue niin tahtoo. Käytännössä puolue tulee sitä täysin varmasti tahtomaan.

Halla-ahon päävastukseksi on uumoiltu Vihreiden Pekka Haavistoa, joka on aikaisemminkin ollut kakkoskierroksella. Globalisti-Niinistöä äänestivät monet kansallismielisetkin tuolloin siksi, ettei Suomea pääsisi edustamaan homo.

Vasemmisto aloittikin heti virittelemään Halla-ahon mustamaalauskampanjaa sosiaalisessa mediassa kaivamalla esiin hänen kontekstistaan irrotettuja sanomisia.

Homot Jussi Halla-aho Kotimaa Pekka Haavisto Perussuomalaiset Politiikka Presidentinvaalit Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Apinoiden planeetta

  Vastaa

  Nykyisin vallassa olevan dementoituneen muumion ainoa ominaisuus on, ettei hän ole homo.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vaikka en Persuja äänestänytkään, koska he eivät ole mikään radikaalikansallismielinen puolue (tai edes kansallismielinen siinä merkityksessä kuin sen kuuluisi olla), niin onhan tämä vassariretardien vinkuminen ollut hienoa katseltavaa ja tämä ulisemisen määrä jostain Persuista yllätti jopa itsenikin.
  Ironista ollut katsoa, kun vielä hetki sitten nämä sama vinkujat puhuivat ”demokratian kunnioittamisesta”, nyt sitten ihmiset ovatkin äänestäneet ”väärin” ja vaaditaan ministereiden eroamisia.

 • Teemu

  Vastaa

  ”Kyllä, siinä tapauksessa minäkin olen sionisti.”

  Siinä kontekstista irrotettu Halla-aho-sitaatti. Ajatella: meillä on ihan ehta äärioikeistolainen ehdolla vaaleissa. Tai en tiedä onko Jussi äärioikeistolainen, mutta PS on toki äärioikeistolainen puolue.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kun katsot esim. Persujen puoluejohtoa ja heidän väestöpoliittisia linjauksiaan, niin missä mielessä kyseessä on ”äärioikeistolainen puolue”?
   Siis siinä mielessä kuin se halutaan suuremmalle yleisölle esittää.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Muistan hyvin miten vuoden 2012 presidentinvaaleissa toisella kierroksella oli poikkeustilanne ja jouduin myöntämään itselleni poikkeusvaltuudet jotta pystyin äänestämään Niinistöä. Silloinhan tilanne oli vaarallinen koska Haavisto ja Niinistö olivat kannatusmittauksissa varsin tasoissa. Jos tulevissa vaaleissa on toisella kierroksella vastakkain Jussi Halla-Aho ja Haavisto, niin valintaahan ei tarvitse tehdä ehdokkaiden välillä oikeastaan ollenkaan, sillä onko Pekka Haavisto muka joku vaihtoehto????????, ei minulle ainakaan. Pahin painajainen mitä voi tulevissa presidentinvaaleissa tapahtua on se että toisella kierroksella ovat vastakkain Haavisto ja Alexander Stubb. Rohkenen veikata että siinä tilanteessa KYMMENISSÄ TUHANSISSA lasketaan ne Stubbille menneet äänet jotka ovat kirjoitettu äänestyslipukkeisiin HAMMASTA PURREN!.

  • A-K

   Vastaa

   Ennustuksesi osui ihan oikeaan. Nyt toisella kierroksella vastakkain ovat olleet Stubb ja Haavisto. Olen siitä ihan varma, että Stubb tulee viemään voiton, koska ihmisten motiivi äänestää Stubbia oli se, ettei tarvitse katsella homoparia kuusi vuotta Linnan juhlissa. Jopa PS:n kannattajissakin oli Stubbille äänensä antaneita, osa antoi äänensä taatusti hammasta purren.

   Mutta onko Stubb sen parempi presidentti Suomelle? Ainoa motiivi, mikä hänellä on presidentin virkaan, on vain raha ja lisää täytettä CV:hen. Sitten voikin lyhyessä ajassa kyllästyä virkaansa ja häipyä paremmille tienesteille. Sori siitä.

   Stubbia äänestäviltä PS:n kannattajilta unohtui, että Stubb itsekin on oikein monikulttuurisuusintoilija. Miten heiltä unohtuikaan Stubbin viisaudet: ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla mitään muuta.” Ei sovi unohtaa, että Stubb on antanut tukensa pridelle. Siinä onkin oikein perinteisiä arvoja, joita Stubb kannattaa.

   Yllättävän moni äänestäjä meni nyt lankaan ja uskoi Stubbin sanat muistamatta, että vastasiko Stubbin aiemmat sanomiset konkretiassa mitään ollessaan pääministeri. No ei. Mies tekee aivan muuta kuin sanoo. En halua nähdä impulsiivista federalistia sen enempää siinä missä innokkaasti ISIS-terroristeja Suomeen haalivaa miestä. Tämä oli ensimmäinen kerta elämässä, kun kirjoitin äänestyslappuun ”313”. En olisi osannut sitä aiemmin kuvitella. Heittäkööt ääneni sitten roskakoriin, tulee ainakin selväksi että nyt meillä on ollut ihan katastrofiaaliset vaihtoehdot vaaleissa.

 • Rannikkojääkäri

  Vastaa

  Jussi ”Olen itsekin sionisti” Halla-Aho ei ole mielestäni mikään vaihtoehto kansallismielisille.

 • JFK

  Vastaa

  Jussin täydellinen romahdus Ukrainan tilanteen eskalaatiossa oli kyllä aikamoinen järkytys. Siitä huolimatta on kenties paras ehdokas tähän asti ilmoittautuneista (tai no, Huhtasaari on myös OK, hänelle mennee ääni täältä).

  Mielestäni Presidentiksi sopisi parhaiten henkilö, jolla on vankka diplomaattitausta. Mutta spekulaatio on aika turhaa, sillä media (omistajat) päättää, kuka on presidentti. Se voi olla vaikka Käärijä, jos niin joku kokee parhaaksi.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Halla-ahon täydellinen romahdus tapahtui viimeistään silloin, kun populistiseen sävyyn puhui EU-erosta ennen kuin hänestä tuli puolueen puheenjohtaja.

 • Nimetön

  Vastaa

  mikä tahansa kansallismielinen vaihtoehto korruptoituneen globalistimedian ja samaten puoluekentän ulkopuolelta on aito mahdollisuus.reilussapelissä rehellisyys ratkaisee ei resurssit.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Haavisto tai Halla-aho?
  Ziisus.
  Tänään julkaistiin nuoremman Purran mielipiteitä. Hänessä on sentään särmää. Halla-ahohan on hysteerinen NATO-demoni ja patologisesti kyvytön erottamaan Neuvostoliiton (Juutalaisen Ylivallan keskitysleiri) ja Venäjän.
  Itse asiassa Halla-aho johtaisi Suomen pikavauhtia sotaan. Uskoin mieheen ennen tätä hysteeristä muutosta, en enää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Taitaa olla haaveunta tilanne jossa Suomea johtaisi henkilö/t jotka eivät olisi globojen tiukoissa ohjaksissa.

  Ei olisi PS hallituksessa jollei olisi tehnyt lehmänkauppoja edellisellä eduskuntakaudella.

  WEF/YK agendat etenevät Suomessa sillä vauhdilla, ettei tarvitse 2030 vuoden jälkeen tyhmän suomalaisen tyhmiksi muuttuneita aivojaan turhaan rasittaa.

  Tästä hyvänä esimerkkinä rokotekusetus, jossa rikottiin maamme perustuslakia ja kaikkia ihmisoikeuksia todella räikeästi.
  Ja tähän kaikeen mm. PS antoi oman siunauksensa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi