Unkarin kansallisradikaalit vastustavat Suomen Nato-jäsenyyttä

Mi Hazánk on suututtanut globalisteja aiemmin kritisoimalla muun muassa juutalaista ylivaltaa, väestönvaihtoon johtavaa maahanmuuttopolitiikkaa ja koronapakkotoimia.

Politiikka

Mi Hazánkin edustajia.

Kansallisradikaali Mi Hazánk on ainut puolue Unkarin parlamentissa, joka on asettunut vastustamaan Suomen liittämistä osaksi sionistista sotilasliitto Natoa. Unkari on Turkin ohella ainut Nato-maa, joka ei ole ratifioinut Suomen ja Ruotsin Nato-liittymispöytäkirjoja.

Unkari päättää lopullisen kantansa Suomen ja Ruotsin Nato-asiassa todennäköisesti tämän kuun aikana.

Aiemmin pääministeripuolue Fideszin edustajat ovat julkisesti ihmetelleet, miksi Unkarin tiukasta maahanmuuttopolitiikasta jatkuvasti nalkuttavat Pohjoismaat ovatkin nyt kerjäämässä vihaamaltaan hallitukselta apua. Kysymys on ollut kiusallinen, eikä esimerkiksi Sanna Marin ole mielinyt vastata siihen. Suomi on aiemmin jopa vaatinut Unkarin EU-rahoituksen leikkaamista, koska maa ei ole tarpeeksi kulttuurimarxistinen.

Neutraali Pohjola on kaikkien etu

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Fidesz tulee ajamaan Suomen Nato-jäsenyyttä. Parlamentissa vastarintaa edusti kuitenkin kansallisradikaalien Mi Hazánk, jonka mukaan hyökkäysliiton laajentaminen on tahallista sodan eskaloimista.

”On myös Suomen ja Ruotsin etu, jos meillä olisi neutraali puskurivyöhyke pohjoisessa,” puolueen kansanedustaja Előd Novák muistutti.

Mi Hazánk on suututtanut globalisteja aiemmin kritisoimalla muun muassa juutalaista ylivaltaa, väestönvaihtoon johtavaa maahanmuuttopolitiikkaa ja koronapakkotoimia. The Times of Israel on kutsunut sitä ”Unkarin radikaaleimmaksi nationalistipuolueeksi toisen maailmansodan jälkeen”.

Lue myös:

Juutalaiset raivoissaan uuden kansallismielisen puolueen menestyksestä Unkarissa
Unkarin parlamentissa keskustelua koronarokotusten yhteydestä lapsettomuuteen

Lähde: Helsingin Sanomat

Fidesz Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Mi Hazánk Nato Politiikka Ruotsi Sota Ulkomaat Unkari

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Hyvä juttu, jos typerä hanke kaatuu Unkariin. Minusta pitäisi tarkastella Kiinan rauhanaloitetta ennen kuin lähdetään tekemään äkkinäisiä siirtoja. Kiinalla kuitenkin on avaimet tämän sodan ratkaisuun, koska he pystyvät aseistamaan Venäjää käytännössä loputtomiin niin halutessaan, eikä heitä pystytä nujertamaan sanktioilla. Kiina on ehdottanut, ettei sotilasliittoumat laajenisi Euroopassa.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Mi Hazánk onkin ainoa aito kansallismielinen puolue, Fideszillä on hyviä näkökulmia, mutta puolue epäilyttää liian usein, sellaista luottoa siihen ei ole.

  • jjt

    Vastaa

    nato on mädätyksen liitto.suomella on jo tarpeeksi hyvä maanpuolustus,ilman hapattaja konkkanokkia.

    • Joonas Jonne

      Vastaa

      Nato lopettaa Suomen omat kansalliset puolustusvoimat. Ne ovat osa Naton armeijaa, ei niillä puolusteta Suomea, vaan Naton koko aluetta. 4000 ukkoa oltava jatkuvasti lähtövalmiudessa Naton operaatioihin ulkomaille, esim. Viroon. Nato puolustaa Suomea vain sitten kun muilta kiireiltään ehtii Keski-Euroopasta. Suomi on reuna-aluetta. Muita maita ei Suomi kiinnosta paskan vertaa. Ihan sama kuka sitä miehittää. Antavat kaupankäynnissä sen vaikka Venäjälle uudelleen kuten aikoinaan 1809.

  • gg

    Vastaa

    Kokkareilla ja persuilla jo pikkuhousuissa pakottaa kun saadaan pian usa:n armeijan monikulttuuriset solttuhenkilöt ja ydinohjukset suomeen. Sitten voi kehua itseään ja haistella omia pierujaan että kun isoja pyssyjä on ja hyvälle haisee pierut. Toki kansa näkee nälkää ja elää kädestä suuhun jos sitäkään. Mutta mitä sillä on väliä. Suomi ei ole kansa, vaan idea. Ja suomen idea on olla aina jonkun muun panopuu. Tai siis liittolainen. 78 vuotta ja siihen se jäi. Voi vaan sanoa että gg.

  • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    Suomi on tehnyt virheen jonka takia maamme viimeinenkin suvereniteetti on ANNETTU pois ja ellei uhoilu tähän lopu (luultavasti vain pahenee) ajaudumme tilanteeseen jonka seurauksena kuolleiden lukumäärä lasketaan sadoissa tuhansissa.

    Se on selkeästi päämääränä. Suomalaisuuden täydellinen hävittäminen. Jäljelle jää tilanteen aiheuttanut ”eliitti”, neekerit, arabit ja ukrainalaiset. 

    Hyvänä asiana voidaan nähdä se että eiköhän slava huutelut lopu samalla kertaa.

    • Arrogance

      Vastaa

      Millainen suvereniteetti Suomella olisi venäjän vasallina, niinkuin haluat. Uskotko tosiaan, että Suomi olisi vapaa päättämään venäjän etujen vastaisesti tai edes arvostelemaan sen ihmisoikeuden vastaisia toimia. Nyt olemme vapaassa ja moniarvoisessa yhteiskunnassa, jossa sinäkin saat julistaa ”sensuroimatonta totuuttasi”. Mutta teillähän on jo kokemusta sensuroinnista, partisaani sensuroi eriävät mielipiteet, niinkuin luultavasti tämänkin. Yhteen ääneen vain saa huutaa.

      • Spherical Sapphire

        Vastaa

        ”Nyt olemme vapaassa ja moniarvoisessa yhteiskunnassa–” Vieläkö meinaat heitää paremmankin vitsin? Pitääkö minun vääntää oikein rautalangasta, mitä Suomi nykypäivänä on? Suomi on tipahtanut kategoriaan banaanivaltiot, jossa korruptio rehottaa ja kaikki on kaupan pilkkahintaan, niin luonnonvarat kuin orjan asemaan alistettu kansakin. On vain olemassa näennäisdemokratiaa, jossa eliitti pyörittää omaa öikista sirkustaan täydellisessä ulkomaisessa sionistikontrollissa! Oma tieverkosto lahoaa käsiin ja terveudenhuolto on romahdupisteessä, mutta aina löytyy rahaa mamujen hyysäämiseen, lähetettäväksi Ukrainan sionistihallinnolle ja pitkin Afrikkaa. Meillä olisi kaikki mahdollisuudet elää hyvässä naapurussuhteessa Venäjän kanssa. Venäjä on upea (matkailu) maa, jossa on loputtomat mahdollisuudet harjoittaa liiketoimintaa. Mutta sionistikontrolloitu eliittimme on valinnut toisenlaisen tien – vihanpidon!

  • Copoltti 60

    Vastaa

    Jos suomi ei jostakin syystä pääse Natoon, niin sitten tarvitaan yhdysvaltojen kanssa sopimus jolla taatan ydinaseen saaminen suomeen. Siinä on pelotetta

    • Nimetön

      Vastaa

      Kyllä Suomeen vielä ydinase tulee tällä menolla. Saattaa tulla useampikin. Suomi muuttuu kasaksi tuhkaa ja syynä on nykyinen eduskunta.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Ainoa, mitä Suomi tarvitsee on se, että Jenkit pysyvät mahdollisimman kaukana tästä maasta.
      Sionistien pillin mukaan ei pidä tanssia.

  • Suomi, demokraattinen oikeusvaltio?

    Vastaa

    Jotain suomen ”demokratian” tasosta kertoo se että Unkarin pääministeri Victor Orbán ja Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan ovat Suomen NATO-kriittisten kansan rivien edustajien ainoat mahdollisuudet tulla ylipäätään kuulluksi. Hyvä jos tämä Mi Hazánk liittyy tähän todella pieneen kerhoon… se onko tällä enää mitään merkitystä onkin jo toinen asia.

    Oikeasti kertokaa minulle mikä siinä KANSAN mielipiteen kuulemisessa on niin pelottavaa ettei mistään isommista asioista kuten EU:n tukipaketeista ja NATO-jäsenyydesta voida pitää kansanäänestyksiä, yksikään puolue (edes aitokansallismieliset pienpuolueet) ei kysy kansalta mitään eikä edes vaihtoehtomediosta löydy galluppeja joissa kansan mielipiteita asioista kysyttäisiin?

  • TT

    Vastaa

    Vaikuttaa hienolta porukalta tuo Mi Hazánk. Kuvassakin ryhdikkään näköisinä. Ankeassa maailmassa lohduttaa aina se, että kunnon ihmisiä näkee edes vilaukselta.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Unkari ilmoitti tällä viikolla Orbanin suulla, että he tukevat Kiinan rauhansuunnitelmaa. Siinä yksi ehto on, että nato ei laajene idän suuntaan. Suomen nato-hakemus on ristiriidassa tässä asiassa.

  • Topi

    Vastaa

    Kaikki ovat nazzeja: Putin on nazzi, Zelenskyiv on nazzi, ukrainalaiset ovat nazzeja, NATO on nazzien hallussa, Perussuomalaiset on nazzipuolue, Kokoomus on nazzipuolue jne. Kremlin trolleja, Washingtonin trolleja, Brysselin trolleja, ruplasalkkuja, hybridikeskusta, Pentagonin dollarisalkkuja…

  • Schlageter

    Vastaa

    Hyvä, että edes Unkarin parlamentissa on Suomen etua ajavia – kun Arkadianmäen kettutarhassa niitä ei ole.
    Aina on hienoa, kun on vähänkin toivoa.
    Itse en Koraanin polttamista kannattaisi, sillä en tuomitse islamia, mutta jos kirjoja polttamalla saadaan Suomi pysymään Natosta irrallaan, olen valmis lahjoittamaan vanhan Koraanini hyvään tarkoitukseen. Tulkoon Koraanien polttamisesta kansanliike! Kannattaisi myös miettiä hyväksi todetun nukketempun kehittämistä, siitä saisi sellaisen tempun, että Natoon ei olisi asiaa niin kauan, kuin nykyinen … on Turkin hallitsijana.

  • Joonas Jonne

    Vastaa

    Suomi on vain idea. Suomessa on ollut vuosisatoja neljä eri etnisyyttä. Saamelaiset, ruotsalaiset, itä- ja länsisuomalaiset, jotka ovat osittain sekoittuneet keskenään jo vuosisatojen ajan. Nythän on jo miljoona muualta tullutta. Ihan sekoitettua kansaa tämän maan porukat ovat. Ilmankos ollaan eri mieltä ihan kaikesta. Vaikka tulisi uusi talvisota, ei se yhdistä enää ”kansaa”. Jokainen huolehtii omista eduista ja selviytymisestä. Lisäksi epäluuloinen, juro ja kyräilevä hidas kansanluonne. Yhteistyöstä ei tule mitään.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi