Juutalaiset raivoissaan uuden kansallismielisen puolueen menestyksestä Unkarissa

Puoluejohtaja Laszlo Toroczkain mukaan Israel on syyllinen Lähi-idän levottomuuksiin, joiden aiheuttamat pakolaisvirrat ovat olleet jo pitkään Euroopan vitsaus.

Politiikka

Juutalaiset ovat olleet äärimmäisen tyytymättömiä Unkarin vaalien demokraattiseen tulokseen. Kiistaton vaalivoittaja Viktor Orbán suututti juutalaiset voitonpuheellaan, jossa hän arvosteli suorasanaisesti esimerkiksi juutalaista finanssielitisti George Sorosia ja juutalaisoligarkki Volodymyr Zelenskiyä.

Orbán ei ole kuitenkaan Unkarin juutalaisten suurin huolenaihe. Kuten aiemmin uutisoimme, vaalin yllättäjiin lukeutui tiukan linjan Mi Hazánk ‑puolue (suom. ’Kotimaamme’), jota The Times of Israel kutsuu ”Unkarin radikaaleimmaksi nationalistipuolueeksi toisen maailmansodan jälkeen”. Vertaus tuo sionistien mieliin välittömästi Unkarin Nuoliristi-puolueen, joka teki tiivistä yhteistyötä Saksan kansallissosialistien kanssa.

Mi Hazánk on nyt Unkarin kolmanneksi suurin puolue. Sen johdolla on taustaa Jobbik-puolueessa, jonka kansallismieliset jättivät protestoidakseen Jobbikin uutta juutalaisystävällistä linjaa vastaan.

Nimeää Israelin pakolaiskriisin syylliseksi

Mi Hazánkin vaatimuksiin lukeutuvat kaikkien koronarajoitusten välitön poistaminen, erittäin tiukka maahanmuuttopolitiikka ja kova linja mustalaisia sekä homolobbausta vastaan. The Times of Israelin mukaan puolue on myös ”avoimen juutalaisvastainen”.

Unkarin juutalaisjohtaja Andras Heisler totesi medialle, että juutalaiset järjestivät hätäkokouksen, kun uutinen Mi Hazánkin vaalimenestyksestä tuli julki. Heislerin mukaan juutalaiset ”eivät tule pysymään passiivisina asian suhteen”.

Puolueen johtaja Laszlo Toroczkai on avoimen Israel-kriittinen. Hänen mukaansa juutalaisvaltio on syyllinen Lähi-idän levottomuuksiin, joiden aiheuttamat pakolaisvirrat ovat olleet jo pitkään Euroopan vitsaus. Puolueen edustajat ovat myös ottaneet kantaa Amerikan juutalaista viihdeteollisuutta vastaan ja osoittaneet kunnioitusta Saksan rinnalla taistelleita unkarilaisveteraaneja kohtaan.

Lähde: The Times of Israel

George Soros Israel Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kansallissosialismi Maahanmuutto Mi Hazánk Nuoliristi Politiikka Toinen maailmansota Ulkomaat Unkari Unkarin juutalaisyhteisö Viktor Orbán Volodymyr Zelenskiy Yhteiskunta

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Miten se nyt menikään: ”saadaksesi tietää kenellä on valta, ota selvää ketä ei saa arvostella.”

 • Nationalisti

  Vastaa

  Puolue vaikuttaa aidosti kansallismieliseltä ihan jo tämän perusteella:
  ” Puolueen johtaja Laszlo Toroczkai on avoimen Israel-kriittinen. Hänen mukaansa juutalaisvaltio on syyllinen Lähi-idän levottomuuksiin, joiden aiheuttamat pakolaisvirrat ovat olleet jo pitkään Euroopan vitsaus.”

  Toivottavasti kuulemme vielä paljon hyvää kyseisestä puolueesta.

  • Aki

   Vastaa

   Unkarissa ”holokaustin” kieltäminenhän ei ole laitonta. Tämä onkin hienoinen ero esim. Puolaan. Unkarissa ja Puolassa poliittinen kommunismi ja kommunistiset symbolit ovat kiellettyjä.

   • Plääh

    Vastaa

    Jaahah. Onko Orban muka kumonnut juuri säätämänsä lain? Saimme lukea lukuisa uutisia tyypeistä, jotka oli tuomittu katumuksen retkiin keskitysleirimuseoihin ym.

    Nimenomaan Orban saattoi lain voimaan. Juutalaisjärjestöt ovat kokoustelleet tuolla vailla huolen häivää ja tiukoissa turvatoimissa. Miten se Jobbikkin meni kääntämään kelkkansa.

    Unkarissa on aina ollut iso juutalaisväkimäärä ja sen vuoksi verinen bolshevikkihallinto sata vuotta sitten onnistuikin. Lyhyessä ajassa ennen kukistumista 400 000 unkarilaista murhattiin. Maailmansodan aikana Budapestin juutalaisia ei kyyditty maasta leireillekään edes. Kommunismin aikana sitten juutalaistahot miehittivät hallitsevan luokan. Politbyroossa oli ensin yksi ei-juutalainen, mutta hän sai syytteen antisemitismistä.

    Hitler toteaa Hrthyn maan ongelmat ja oli itsekin seuraamassa Itävalta-Unkarin tilannetta. Juutalaiset pyörittivät talouselämää. 1800-luvun kuluessa kaikki kaapattiin

 • Juice

  Vastaa

  Todellinen vapaus on näköjään vain Unkarissa tällä hetkellä.

 • Käynnistävät aina sotia

  Vastaa

  Eikös sama ryhmä ole vastuussa Ukrainankin aloittamasta sodasta? Yrittivät saada sodan syttymään euroopan keskellä, eli räjäyttää euroopan sisältäpäin. No, se ei ihan ollut voitonmarssia. Tänään noin tuhannen Azov:ia joko antautuu tai kuolee Mariupolissa. Ne on jo motitettu kolmeen ryhmään eikä selän takana ole kuin merta. Ihmiskilvetkin on jo vapautettu. Loppu riippuu ihan niistä.

  • Plääh

   Vastaa

   Venäjä tuon käynnisti, mutta olet oikeassa sen suhteen, kuka siellä todellista valtaa pitää. Vain hullu riemuitsee Azovin tappiosta

  • A-P

   Vastaa

   Tämä on kyllä näennäisesti ja paperilla mielenkiintoinen tilanne: venäläiset taistelevat ”natseja” vastaan ja Ukraina – yksi Euroopan juutalaisimmista maista – on myöskin ”natsimaa”. Kyllä jollakulla taas kipa päässä pyörii ja pulisongit vääntyvät korkkiruuville, kun pankkitili se vain lihoaa.

  • Oisko tekemista NWO:n kanssa

   Vastaa

   Itestä vaikuttaa, että Ukrainan sota olisi tarkoitusella käynnistetty ja tarkoituksena horjuttaa tai jopa kaataa Venäjä ja kaapata niiden luonnonvarat NWO:n eli jutskupiirien haltuun.

   Samat psykopaatit tässä on taustalla kuten kaikessa muussakin pahassa eli Rockefellerit, Rothschieldit, Soros, Buffett, Claus Schwab – tässä vain muutamia kerholaisia – kaikki juutalaisia ja pohjattoman rikkaita sekä pohjattoman ahneita.

   • Plääh

    Vastaa

    Venäjän luonnonvarat ovat jo juutalaispiirien hallussa. Venäjää tuskin halutaan kaataa. Venäjä tässä ryhtyi rettelöimään. Jos on joku juoni, niin se on osallisena siinä

 • Tekijämies

  Vastaa

  Mitä ihmettä ne juutalaiset tekee siellä Unkarissa, jos se on niin kauhea paikka?

  • Hh1488

   Vastaa

   Ajaa omaa etuaan

 • TT

  Vastaa

  EU asettaa jo sanktioita Unkarille. Ei edes Orbanin sangen mieto kosher-kansallismielisyys kelpaa.

  • Turo

   Vastaa

   Eiköhän Orbán ole mukana leikissä ja tämä kaikki on vain teatteria medialle ja kansalle.

 • Kas kun sattui

  Vastaa

  Kuka on huomannut että Unkari, juutalaisvastaisena, ei ole lähtenyt lainkaan puolustamaan Ukrainaa? Sen sijaan Puola, jossa ei saa arvostella juutalaisia, tukee Ukrainaa. Kuten USA ja muut NATO maat.

  Mitähän se kertoo ukrainalaisista? Voisiko siinä sittenkin olla perää että ovat kasaari-juutalaisia?

  • Plääh

   Vastaa

   Tietääkseni Orban on ainakin taustaltaan juutalainen. Hän sääti jo vuosia sitten holokaustivalheen kritioimisen ja paljastamisen rikolliseksi. Siksi pahaa pelkään, miten käy.

   Neuvostoliitto yksityistettiin kourallisele juutalaisia oligarkkeja. He eivät ilmeisesti johda kaikkea, koska johtajana on salainen globaali juutalaismafia, joka pyörittää tiedustelupalveluita ym. Putin on juutalainen. Juutalaistahon täysi kontrolli näkyy siinä, että oligarkit ovat juutalaisia ja mafia myös.

   Juutalaisvaltio Venäjän priopaganda ja otteet ovat täysin antinatsisytisia ja talmudistisia/bolshevistisia.

  • Plääh

   Vastaa

   Tietääkseni Orban on ainakin taustaltaan juutalainen. Hän sääti jo vuosia sitten holokaustivalheen kritioimisen ja paljastamisen rikolliseksi. Siksi pahaa pelkään, miten käy.

   Neuvostoliitto yksityistettiin kourallisele juutalaisia oligarkkeja. He eivät ilmeisesti johda kaikkea, koska johtajana on salainen globaali juutalaismafia, joka pyörittää tiedustelupalveluita ym. Putin on juutalainen. Juutalaistahon täysi kontrolli näkyy siinä, että oligarkit ovat juutalaisia ja mafia myös.

   Juutalaisvaltio Venäjän priopaganda ja otteet ovat täysin antinatsisytisia ja talmudistisia/bolshevistisia.

  • Aki

   Vastaa

   Puolassa ”holokaustin kieltäminen” on laitonta.

 • Boatcat

  Vastaa

  (29 /03/2022) -”…NATO on rohkeasti ilmoittanut olevansa valmis taistelemaan ”Viimeiselle ukrainalaiselle”. Jälleen kerran kansaa ja sen pahaa aavistamattomia kansalaisia ​​on tarjottu kanuunanruokana eristetyn manipuloivan eliitin geopoliittisiin etuihin. Veri joka vuodatetaan, tulee aina olemaan puolustuskyvyttömimpiä, haavoittuvimpia ja heikoimpia, kun taas pääomaluokan korppikotkat ruokkivat murtuneiden ruumiiden mätänevää lihaa, jotka on tarkoituksellisesti tuotu teurastukseen… Rukoilkaamme viattomien puolesta, jotka kantavat perimmäistä ihmistä. sodan kustannukset.…

 • Salomon

  Vastaa

  Ei tuo syöpä rodun narina ja vitun pillitys ole edes enää niiden juttu, noita helvetin uhriutujia on joka kulmassa. Jos jokin ei mene oman mielen mukaan, aletaan kiusaksi soittelee poliisille, tai muuten vaan tongitaan ihmisten yksityis tietoja, perustellaan some tilejä, missä voidaan henkilöitymättä henkilöidä muiden yksityisasioita. Tämän asian olen kokenut ihan omakohtaisesti. Ja mitä enemmän on rahaa, sitä enemmän harmittaa muiden ihmisten elämä. Voiku vois vaan harrastaa pääkallon metsästystä ja keräillä kulta hampaita.

 • ville susi

  Vastaa

  Orban ei ole juutalainen, niin ei ole myöskään Putin. On mielenkiintoista ja tyypillistä juutalaisten propagandaa nimitellä kansallisaatetta edustavia valtioiden johtajia juutalaisiksi! Venäjän oligarkit Putin laittoi ruotuun ja useimmat poistuivat Britanniaan!

  Venäjällä juutalaiset puhdistettiin FSB:stä jo 90-luvulla ja sen kyllä voi ymmärtää kun muistaa KGB:n ja NKVD:n juutalaiset päälliköt! Georg Soros on etsintäkuulutettu rikollinen Venäjällä ja kaikkea muuta kuin haluttu kutsuvieras Orbanin vieraaksi.

  Kansallasmielisiä petetään Naton ihmeellisyyksillä ja siksi tyhmä suomalainen uskoo edelleen joulupukkiin ja vappusataseen!
  MP 40

  • Sammy

   Vastaa

   Putinin äitiähän on väitetty juutalaiseksi. Ei mielestäni näytä juutalaiselta. Mikäs sen tyttönimi oli? Orbánilla on kyllä sellainen valuva Paris Hilton ‑nenä. Unkari saa kyllä helvetisti EU-rahaa. Mitäköhän siitä tulee, jos eivät tottele yliherraansa.

 • Salomon

  Vastaa

  Mun on pakko vielä korahtaa lisää. Katsoin äsken ”uutiset”. Jossa juutalainen koomikko piti puheen Suomen ”eduskunnalle” myös ministerit ja juutalais pankkiiri näkyi siellä kiemurtelemassa. Aloin saamaan kirjaimellisesti fyysisiä oireita, hikoilin vittu luoteja hylsyineen päivineen. Miten helvetissä tästä selvitään. Ei varmasti kannattais ottaa näin henk.koht. näitä asioita. Mutta hävettää olla ihminen

 • juha II

  Vastaa

  ”Totuuden puhujat eivät saa yösijaa!”

 • Plääh

  Vastaa

  No Putin on aivan selvä tapaus. Orbankin kyllä ilmeisesti on. Yleensä juutalasmafia ei luovu vallasta helpolla, jos valtaan on päästy.

  Putin ei edusta kansallisaatetta, vaan imperiumiaan. Kyllä paljon on mukana Neuvostoliiton jäljittelyä Lenin-patsaita myöten. Juutalaisten ei siis ole tarvinnut edes kovin paljon naamioitua. Sellainenkin käy. Suosittelen kirjaa The secret Relationship between the Blacks and the Jews Volume 2. Siinä selvitetään, kuinka juutalaiset muuttivat USA:n Etelävaltioihin ja ottivat kaupan ja vallan haltuunsa paikallistahoilta huipulle. He olivat osa yhteiskuntaa, mutta pystyivät toimimaan globaalin verkkonsa avulla. Kun maa jakautui sisällissotaan, juutalaiset pystyivät rikkomaan saartoa ja hommaamaan vielä enemmän valtaa. Sodan jälkeen kaikki valui heille. Koko sdan ajanesim. B’nai B’rth oli yksi ja sama ja siis juutalaiset eivät sotineet keskenään, vaikka maa jakautui ja sodassa oi eri puolilla juutalaisia. Sodan jälkeen Judah Benjamin pakeni Englantiin, kun Jefferson Davis teloitettiin.

 • Seppo Lehto Tampere

  Vastaa

  Kummaa höpinää. Onko silmät sokeita vai persesilmälläkö katseletta maailmaa?
  Putinin valtaannostajat rahoittaja ja rahataskut ovat kaikki juutalaisia, jopa miehitettyyn Krimiin rakennettiin silta juutalaisrahalla.
  Joten ko taustaa vastaan voidaan sanoa, että kyse ei ole siitä että olisi Ukrainan sodassa miltään osin kyse ”juutalaisuudesta”, vaan puhtaasta Ryssän imperialismista ja kaikkien kansainvälisten jopa sodankäynnin lakien rikkomisesta. Jopa Hitler julisti sodan ennenkuin alkoi upottamaan USA:n aluksia. Ryssähän ei virallisesti käy sotaa kun se Jeltsinin aikana tehdyn lain mukaan on hyökkäyssotana kielletty. Joten siksi markkinoidaan putinin kansanmurhasotaa ”sotilasoperaationa”, aivan kuten Suomea vastaan oli vain ”rajakahakka”. Jote lopettakaa nyt miehittäjä-Ryssän perseennuolu.

  Eduskuntavaaliehdokas varmasti valkoinen vaihtoehto ja esinahkakin tallella 😉 https://Esinahka.blogspot.com (Pitänee varmaan blogiakin päivittää)

  Seppo Lehto https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi