Unkarin parlamentissa keskustelua koronarokotusten yhteydestä lapsettomuuteen

Dóra Dúrón mukaan syntyvyys on pudonnut hälyttävät 20 prosenttia noin yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun koronarokotusohjelmat otettiin käyttöön Unkarissa.

Hyvinvointi

Dóra Dúró.

Unkarin tinkimättömintä nationalistipuoluetta Mi Hazánkia (suom. ’Kotimaamme’) edustava kansanedustaja Dóra Dúró piti parlamentissa suurta huomiota saaneen puheen, jossa hän yhdisti koronarokotukset maan putoaviin syntyvyystilastoihin.

Toisin kuin muut EU-maat, Unkari on aktiivisesti pyrkinyt edistämään valkoisen väestön syntyvyyttä erilaisilla lapsiperheisiin kohdistuvilla tukiohjelmilla.

Mi Hazánk on Unkarin kolmanneksi suurin puolue. Dúró on puolueen varapuheenjohtaja. Mi Hazánkin johdolla on taustaa Jobbik-puolueessa, jonka kansallismieliset jättivät protestoidakseen Jobbikin uutta juutalaisystävällistä linjaa vastaan.

Mi Hazánkin vaatimuksiin lukeutuvat kaikkien koronarajoitusten välitön poistaminen, erittäin tiukka maahanmuuttopolitiikka ja kova linja mustalaisia sekä homolobbausta vastaan. The Times of Israelin mukaan puolue on myös ”avoimen juutalaisvastainen”.

Valtiollista selvitystä vaaditaan

Dúró piti puheensa vertailtuaan maan tuoreita syntyvyystilastoja viime vuoden vastaaviin tilastoihin. Hänen mukaansa syntyvyys on pudonnut hälyttävät 20 prosenttia noin yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun koronarokotusohjelmat otettiin käyttöön Unkarissa.

KRTK Institute of Economicsin tutkija Csaba G. Tóth vahvistaa, että rokotuskampanjan aloituksen ja kansallisen syntyvyyden rajun putoamisen välinen aikaero oli yhdeksän kuukautta. Dúrón mukaan unkarilaisten tulisi suhtautua skeptisesti kokeellisiin mRNA-rokotteisiin, jotka saattavat tuhota kansakunnan hedelmällisyyden.

Dúró muistutti myös, että Mi Hazánk on Unkarin ainut puolue, joka vastustaa järjestelmällisesti pakkorokotuksia. Hänen mukaansa Unkarin hallituksen tulisi ryhtyä läpinäkyvästi tutkimaan koronarokotusten yhteyttä ”brutaaliin” syntyvyyden laskuun.

Dúró lisäsi, että jokaisen unkarilaisnaisen tulisi synnyttää keskimäärin neljä lasta, jotta unkarilaisten lukumäärä kyettäisiin pitämään noin 10 miljoonassa.

Lähde: RAIR Foundation

Dóra Dúró Hyvinvointi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Koronakommunismi Koronapolitiikka Koronarajoitukset Koronavirus Lapsettomuus Mi Hazánk Pakkorokotukset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Syntyvyys Ulkomaat Unkari Valkoinen syntyvyys Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • T . T

  Vastaa

  No nyt ihan oikeasti pelottaa. Jos asia on noin niin se on valkoisen rodun loppu, piste.

  • Kuollaan sukupuuttoon

   Vastaa

   Ja Suomen suurimissa kaupungeissa suomalaisten syntyvyys on ollut alle 1.3 jo monen vuoden ajan. Tuo 1.3 on raja-arvo jonka jälkeen paluuta entiseen ei ole vaan ko. rotu kuolee sukupuuttoon.

   Suurhelsingin alue miehitetään ensimmäisenä ulkomaalaisilla, sen jälkeen tulee Pirkanmaa ja perässä Turun seudun alue. Yllätys yllätys… Pohjanmaan lestadiolaiset näyttävät olevan se rotu joka edustaa suomalaisia parinkymmenen vuoden päästä.

   Mutta ruotsalaiset ovat suomalaisia edellä tässäkin asiassa parinkymmenen vuoden erolla.

  • tymä

   Vastaa

   Itse pelkään että peli on meidän osalta menetetty tämän myötä. Ellei sitten joku keksi tähän jotain parannuskeinoa niin se on loppu.

 • TT

  Vastaa

  Kauheaa, kuinka mailman parhaan geenilääkkeen tehokkuutta ja turvallisuutta epäillään. Maapallo pelastuu, kun valkonationalistiset ja muutenkin taantumukselliset unkarilaiset eivät enää lisäänny, maa voidaan ottaa täyteen neekereitä ja niinpä hiilipäästöt putoavat olemattomiin. Tämä on tosi.

  • Nimetön

   Vastaa

   Juuri tähänhän vasemmistovihreä ideologia pohjimmiltaan pyrkii. Valkoiset kuolee sukupuuttoon ja samaan aikaan neekerit ja arabit lisääntyy kuin kanit. Kummastakaan ryhmästä ei ole kuitenkaan rakentamaan tai ylläpitämään hyvinvointivaltioita (kuin monta löytyy Afrikan ja lähi idän alueelta?), vaan ovat aina osanneet vain sotia ja tuhota kaiken mihin koskevat. Loppujen lopuksi nämä eri heimot sitten sotivat keskenään tuhoten loputkin sivistyksestä ja tadaa, ei enää saastuttavaa teollisuutta eikä yhteiskuntaa, eikä enää hiilidioksidipäästöjä eikä ilmastonmuutosta.

 • GLGL

  Vastaa

  Mielenkiintoinen havainto unkarilaisilta.

  Jos olisimme maailmassa, jossa tuollaisia havaintoja voitaisiin tutkia akateemisella tasolla täysin vapaana poliittiselta painostukselta (kuten voisi olettaa), reagointi olisi sitten aina optimoitua. Mutta jostakin syystä vapaa tieteellinen tarkastelu on täysin tukahdutettu ja cancelloitu. Kannattaa kysyä, miksi? Ja sen jälkeen terästää omaa itsesuojeluvaistoaan (alkajaisiksi lopettamalla valtamedian sonnan seuraamisen). 

  Erityisesti pitää olla pettynyt YLE:n toimintaan. Räikeän ala-arvoista toimittajatyötä. Hävetkää!

  On se outoa (mutta odotettua), että Partisaani kykenee parempaan journalismiin, kuin YLE.

 • Eikka

  Vastaa

  Suomessa syntyvyys laskenut ja kuolleisuus noussut. Monessa muussa maassa toistuu myös sama ilmiö. 

  Esim. Iso-britannian Walesissa viiden vuoden aikainen data osoittaa kuolleisuuden kasvaneen 18,2 % ja tätä ei millään koronaviruksella voi selittää.

  https://youtu.be/7f45S6vmQgA

 • Nimetön

  Vastaa

  Jostain kumman syystä Unkari kiehtoo päivä päivältä enempi, tulevan kotimaan roolissa luonnollisesti.

  Kaikenlainen perseen nuolenta globslistien ja eurostoliiton suuntaan on toistuvasti tyrmätty jo ajatuksen tasolla.

  Ihailtava asenne.

 • juha II

  Vastaa

  Hyvä, että Unkarissa on havahduttu! Voin kertoa seurattuani OIKEIDEN alan asiantuntijoiden ja spesialistien kirjoituksia ja videoita, joita on koko korona feikin aikana kertynyt pilvinpimein. Nämä ammattinsa, toimeentulonsa, perheensä ja jopa oman henkensä alttiiksi laittaneet rohkeat korkeamoraaliset ihmiset eivät rahavirtojen kahinaa kuuntele vaan puhuvat totuutta, joka nostaa hiukset pystyyn. On selvää, että niin miesten kuin naistenkin hedelmällisyys laskee kymmeniä prosentteja muutamien kuukausien kuluessa. Ja kun piikkejä lisätään se alenee sitä mukaan ja lopulta se merkitsee täyttä hedelmättömyyttä. Kun lapsia piikitetään ja jos jäävät elämään on silloin aivan turha haaveilla lastenlapsista, sillä mahoja (hedelmätön) ovat. Jos unkarilaiset ovat ymmärtäneet yhtään seurata vaihtoehtomedioita silloin asian pitäisi olla ”selvä kuin pläkki”. Mutta ehkä kun Unkari on selväpäisimpiä eurooppalaisia valtioita ei valtamedian valehtelu ole niin ”hernerokkasumua”, että tarve nähdä kirkasta päivänvaloa on niin ilmeistä. Bill Gates on urakoinut DEPOPULATION hankkeen kanssa jo Afrikassa, Intiassa ja Etelä-Amerikassa tuhoten naisten hedelmällisyyden saada lapsia. Intiasta Bill Gates jopa karkoitettiin saatuaan vakavaa vahinkoa noita keitoksillaan, jotka olivat mielivaltaisia ihmiskokeita sikäläisillä köyhillä naisilla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomessa ministerit ei halua edes julkista keskustelua siitä, mitä ne piikit tosiasiallisesti sisältävät.
  Eivätkä ne halua nostaa alhaista syntyvyyttä ja siihen johtaneita syitä keskusteluissa kovin paljoa esille.
  Hokevat vain samaa mantraa ”suomalaisten syntyvyys on todella alhaista, tarvitaan pikaisesti maahanmuuttoa lisää”
  Tämä kaikki on tarkoituksenmukaista ja sopii kuvioon väestönvaihdosta, keinoja syntyvyyden kasvattamiseen kyllä on, niitä ei vain vahingossakaan haluta käyttää.
  Vaikka tänne otettaisiin maahanmuuttajia kuinka paljon tahansa ja jaettaisiin kansalaisuuksia, niin suomalaisten määrää se ei lisää yhdelläkään ihmisellä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Äänestäisin tällaista puoluetta Suomessa. PS on valeoppositio ja eurokommunismia tukeva.

 • antediluviaani

  Vastaa

  Keväällä 2021 julkisuuteen tuli se Japanissa tehty biodistribuutiotutkimus, missä oli todettu että mrna:ta sisältävät nanolipidit kertyvät ennen kaikkea kohtuun; siis naisilla. Ei tainnut olla ihan väärässä, mutta katsotaan miten tilanne kehittyy, ja onko toivoa että luonto korjaa tilannetta.

  Muistetaan kiittää THLää ja kumppaneita tulevaisuudessa!

  • TT

   Vastaa

   Iso kiitos Tuhon ja Hävityksen Laitos! Piikit on taitavalla massojen mielen hallinnalla asetettu jumalan asemaan. Piikit ovat tabu! Niitä ei vain saa arvostella. Nyt ihmetellään terveys- ja syntyvyyskriisiä ja syyksi arvellaan kaikkea muuta paitsi sitä ilmeistä.

 • Ilmari

  Vastaa

  Jos menet ulos ja heti alkaa sataa, ei se sade siitä johdu. Tämä on vähän samanlaista ”päättelyä.” Kaksi ilmiötä yhdistetään täysin mielivaltaisesti.

 • Vaino-Mantilalle rasvattu köysi

  Vastaa

  Kansanmurhaaja-kommari Linden on näköjään pahasti dementoitunut taikka skitsoaffektiivisesti psykoottinen 😳🙄
  Miten Valvira antaa noin irti realiteeteista olevan toimia ammatissa?
  Ilmeisesti Linden ei ole tullut edes kokeilleeksi esim. Apotin käyttöä…😳🙄
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008982697.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi