Sanna Marin vuonna 2018: ”Naisten pitäisi mennä yleislakkoon”

Tänä päivänä Marin on valmis pakottamaan naisvaltaisen alan työntekijät töihin vaikka sakon uhalla ja irtisanoutumisenkin jälkeen.

Politiikka

Sanna Marin on jälleen aiheuttanut tahatonta huumoria takinkäännöllään. Hoitajien pakkolakia kaavaileva pääministeri nimittäin julisti vain neljä vuotta sitten, että naisten tulisi mennä yleislakkoon. Nyt hän on valmis pakottamaan naisvaltaisen alan työntekijät töihin vaikka sakon uhalla ja irtisanoutumisenkin jälkeen. Syynä tälle on huonoista työoloista kärsivien hoitajien lakkouhka.

Naisten pitäisi mennä yleislakkoon, jotta naisvaltaisten alojen palkkakehitys ja arvostus saataisiin ylös kuopastaan. Suomi pyörii pientä palkkaa saavien ja palkatonta työtä tekevien naisten uurastuksella”, nykyinen pääministeri jyrisi vain reilut neljä vuotta sitten.

Tässä välissä hänestä on kuitenkin tullut pääministeri, eikä viinanhuuruinen ura vaikuta ainakaan tuoneen häntä lähemmäs kansaa tai äänestäjiään kohtaan. Päinvastoin Marinin asenne ”pientä palkkaa saavien ja palkatonta työtä” tekeviä ihmisiä kohtaan on suorastaan ylimielinen.

Naisten yleislakon tukemisen sijaan Marin ajaa lakia, jossa hoitajien tauot voidaan jättää pitämättä, lomat perua myös niiden aloittamisen jälkeen, vuorokausi- ja viikkolepo voidaan unohtaa sekä heidät voidaan pakottaa töihin, vaikka nämä olisivat irtisanoutuneet ja löytäneet uuden työpaikan. Aikaisemmin Marin hoiti samalle alalle pakkorokotukset.

Marin ei ole ensimmäistä kertaa takinkääntöhommissa. Vuonna 2010 hän kirjoitti blogin, jossa arvosteli suuria lääkeyhtiöitä rikollisiksi firmoiksi, joilla tarkoitus ei ole parantaa, vaan tehdä bisnestä. Nyt korona-aikana hän toisti ja suoritti juuri ne asiat, jotka bisnestä tekevät jättifirmat halusivat tehtävän.

Marin yritti piilottaa blogiaan korona-ajan alussa, mutta sosiaalinen media huomasi tämän hyvin nopeasti. Partisaani uudelleenjulkaisi tuolloin Marinin vanhan tekstin.

Lähde: Iltalehti

Hyvinvointi Kotimaa Marinin hallitus Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin SDP Takinkääntö Taloudellinen riisto Talous Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pirihuoralla vain ja ainoastaan mielessä miten saa pidettyä päänsä sekasin 247. Ja sen eteenhän voi sanoa ja tehdä mitä tahansa, ”mitä se muille kuuluu, menkää helvettiin siitä.”

  • Bella

   Vastaa

   pirihuorasta on nyt tehty Strasbourgissa jopa ”ikoninen”, silla nain huippupoliitikot Sannaa nimesivat, kun Sanna kavi Strasbourgissa puhumassa. Ilmeisesti naisia ei vielakaan oteta vakavissaan (ainakaan jos nainen on noussut tehtavaansa toisten tyontamana sattumalta), silla naisen narkkaamisella voi paasta ”ikoniseksi”. Kuvitekaa, jos miespm narkkaisi ja huoraisi ympari kylia turpa taynna monta viikkoa perajalkeen, niin kuka kutsuisi hanta enaa sen jalkeen ikoniseksi. Sanna on sionistien huora, joka tekee kuten kasketaan ja saa palkaksi ikonisuutta. Kiva kun pm on vietavissa…

 • TT

  Vastaa

  Marinin hallitus lienee kaikkien aikojen tuhoisin ja suomalaista yhteiskuntakonsensusta ja Suomen perinteistä linjaa turmelevin. Sekoilussa on kolme pääaluetta:
  1. Koronasekoilut flunssan veroisen taudin uhan vuoksi:
  – Työpaikkojen, harrastustilojen ja Uudenmaan sulku.
  – Ulkonaliikkumiskielloilla pelottelu.
  – Maskipelleilyt.
  – Koronapassit.
  -”Juosten kustujen” mRNA-rokotteiden tyrkyttäminen kaikille ja raaka pakottaminen sote-alalla työskenteleville.
  – Suomi jatkaa lähes rikollista koronapolitiikkaa eräänä viimeisistä länsimaista, vaikka esim. rokotteiden toimivuutta on alettu jo yleisesti epäillä maailmalla ja tyrkyttämisestä luovuttu.
  2. Hullu sotakiima ja Naton sotarintamaan yhtyminen. Nato käy proxy-sotaa Ukrainassa. Jos ja kun sota Venäjän ja Naton välille syttyy, niin Suomi on sitten osa kuumaa sotarintamaa. Minkäänlaista malttia, tahtoa rauhaan tai toimimiseen välittäjänä Suomi ei ole osoittanut. Kansalaiset on kiihotettu sotahuumaan ja pohjanmaalaisia kuulemma pitää sitoa jo puihin etteivät ne hyökkää Venäjälle.
  3.. Työtekijöiden lakko- ja itsemääräämisoikeuden murtaminen sote- ja hoitoalalla. Marinin verenhimoisen hirmuhallituksen tuorein saavutus.
  4. Energiasekoilut. Miljardihassaukset, Uniper yms.
  5. Sananvapauden murtaminen. Poliitikkojen arvostelun kieltäminen.

  Mihin tässä enää ”natseja” tarvitaan? Marinin hallituksen tahti on sellaista, että vanha natsikin on aivan kauhuissaan. Eduskunnassa ei ole edes yhtään huomattavaa puoluetta, joka asettuisi Marinin sekoiluja vastaan. Oppositio on yhtä kiivaana vaatimassa lisää kuritusta kansalle ja aikoo jatkaa Kokoomuksen johdolla vaalien jälkeen ja tuhoaa hyvinvointi- ja oikeusvaltion rippeetkin pois. Ne, joita bilettäjä Marin ei ehtinyt neljässä vuodessa tuhota.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Muuten sinänsä ihan hyvä tiivistys, mutta miten sait Marinin ja hänen hallituksen ajamaan politiikkaan vedettyä ”natsit” mukaan?
   Mitä yhteistä tällä suomalaisvastaisella sosialismilla on kansallissosialismin kanssa?

   • TT

    Vastaa

    Suomalaisten enemmistö tuntee ”natsit” totalitaristisen hirmuvaltasysteemin toteuttajina ja sanaa ikävä kyllä käytetään arkikielessä mulkeroiden ja kusipäiden synonyyminä etenkin, jos näillä sattuu olemaan valtaa.
    Tässä suhteessa Sanna on natsimpi kuin mikään sellainen natsi-irvikuva, jolla pelotellaan pikkulapsia. Onkohan Sanna edes tietoinen, mitä kaikkia hirmu-agendoja hänen käskyttäjänsä ajavat? Sanna on muuttanut matkan varrella mieltään niin nopeasti ja täysin, että ilmiö kuuluu joko psykopatologian tai rikostutkinnan maailmaan. Ollaan todella kaukana normaalista.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Suomalaisella enemmistöllä ei ole juurikaan käsitystä kansallissosialismista, siis siitä, mitä se on todellisuudessa.
     Tuollainen vertauskuva on todella huono, käyttämällä sitä, levität samaa valheellista narratiivia eteenpän, johon iso osa suomalaisista jo uskoo muun muassa Hollywood-propagandan takia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todella moni hoitoalalla on äänestänyt demareita ja vasemmistoa, saa nähdä mikä on mielipide seuraavissa vaaleissa.
  Härskisti tämä hallitus on sylkenyt hoitoalalla olevien kasvoille ja samaan aikaan suunnitellaan halpatyövoiman tuomista hoitoalalle korvaamaan osaavat suomalaiset hoitajat, se on suurin syy, miksi hallitusta ei kiinnosta hoitohenkilökunnan palaute ja mielipiteet.

  Marin käänsi takkiaan myös Nato-asiassa.
  Hän tekee mitä vain, kunhan saa rapsutuksia ja palkintoja WEF-isänniltään.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Jos kerran hoitajien työ on niin tärkeää, että siitä täytyy määrätä lain avulla puuttumalla yksityisten ihmisten päättämiseen omasta elämästään ja työpaikastaan, kaipa siitä pitäisi maksaa kunnon palkkaakin.

  Pääministerille on käynyt kuten monelle muullekin ministerille. Vallan kahvaan tarttuminen poistaa entiset eettiset aatteet mielestä ja tilalle tulee omahyväisyys (omahyväinen on itseensä (perusteettoman) tyytyväinen, itsetyytyväinen, itserakas, itseriittoinen, mahtaileva, pöyhkeä).
  Ministerin ja miksei jo kansanedustajan tehtäviin valittujen tulisi olla luonteeltaan rehellisiä ja vaikeaan tehtävään sopivia. Ei riitä, että on innostunut ja halukas. Pitäisi omata myös riittävästi älyä ja rohkeutta, että pystyy toteuttamaan tärkeän tehtävän suuret vaatimukset ja palkastamaan havaitsemansa virheet.

 • Sitä se on...

  Vastaa

  Koskas sossu muistaa tosiasioita silloin kun se itse haluaa jotain? No, onneksi sanna on ihan itse näyttänyt oikean karvansa kansalle. Siinä ei enää konsulttien apu auta.

 • pöh

  Vastaa

  Onko tää hallitus saanut suomalaisten kannalta mitään hyvää aikaan?
  Ennätysvelat joita ei niitäkään ole käytetty suomalaisten hyväksi, terveydenhuolto ajettu aivan alas, sotaa lietsotaan ja julistellaan jo eduskunnassa asti, terroristeja on roudattu maahan veronmaksajien kustannuksella jne jne.
  Ja nyt haluavat romuttaa lopunkin turvapaikkajärjestelmästä, että kuka tahansa voi tänne tulla ihan millä tahansa perusteella ja henkilöllisyydenkin saa ihan itse keksiä.

 • Salomon

  Vastaa

  Huoran myynti puheita

 • Täyskäännös tarvitaan ja pian

  Vastaa

  Sanna on sosiopaatti-narsisti ja tämmöistä jotkut debiilit diggaa.

 • Pete

  Vastaa

  Sukupuolia ei ole olemassa. Tai no, on niitä silloin kuin agendalle sopii niiden olemassaolo. Samanlailla ihmisrotujen kanssa.

 • Pääministerillä ei luottamusta

  Vastaa

  Mikä on pirihuora englanniksi?

  Näitä nauhoitteita on syytä pitää esillä. WEF lutka, viihtyy ilmeisesti hyvin Klaus Schwabin kanssa samassa vessassa.

  https://m.youtube.com/watch?v=WTHEGL31rRM&feature=youtu.be

 • juha II

  Vastaa

  WEF:n pääministeri Sanna Marin kilpailee linnunaivoisuudessaan itse EU:n johtajalle Ursula von der Leyenille. Edellinen julkaisi lyhyen opetusvideon kuinka pestään kylmällä vedellä kädet mahdollisimman vähällä kulutuksella. Tarpeetonta kait mainita, mutta maailmalla sille naurettiin kippurassa. Että sellainen se Suomen valtamedian ja poliittisen eliitin palvoma EU on. No, eipähän tatvitse mokoman puljun toki katatrofaalisen eurooppalaisille takia hävetä. Neuvostoliitto sentään toimi tai ainakin se näytti siltä.

 • Pasi

  Vastaa

  Onneksi puhuva pääministeri ei höpissyt tällaista 2008: tuolloin pikku-Sannan molemmat äidit olisivat jääneet kotiin lakkoilemaan, eikä kukaan olisi tuonut leipää pöytään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi