Hallitus alkaa selvittämään pakkorokotuksia tietyille aloille

Nyt, kun 80 prosenttia on lähes saavutettu lukema, on hallitus kiristämässä ja pidentämässä rajoituksia.

Politiikka

Sanna Marin.

Sosiaali- ja terveysministeriö alkaa selvittämään pakkorokotusten mahdollisuutta tietyille aloille. Toisin sanoen hallitus tulee asettamaan pakkorokotukset voimaan tietyille aloille lähikuukausina.

Ministeriön mukaan pakkorokotusten kohteena olisi useita eri ryhmiä, mutta niitä ei eritellä tarkemmin. Ryhmiä olisi myös Sosiaali- ja terveysalan ulkopuolella. Aikaisemmin sitä on julkisesti vaadittu esimerkiksi rakennusalalle työskenteleville.

Asiasta kertoo Iltalehdelle STM:n kansliapäällikkö Kirsi Varhila. Varhilan mukaan STM selvittää mahdollisuutta siihen, että joitain ”tarkasti rajattuja henkilöstöryhmiä” velvoitettaisiin ”määräaikaisesti” koronarokotteen ottamiseen.

Shokkiyllätys: hallitus haluaa jatkaa rajotteita

Hallitus kokoontuu keskiviikkona myös ”pohtimaan” eli sopimaan rajoitusten jatkamisesta. Vaikka aikaisemmin hallitus lupasi purkaa rajoitteet, kun rokotekattavuus on 80 prosenttia, on se nyt perunut lupauksensa. Marin on todennut, että kattavuuden pitäisi olla 90 prosenttia.

Nyt, kun 80 prosenttia on lähes saavutettu lukema, on hallitus kiristämässä ja pidentämässä rajoituksia. Toisin sanoen rokotteen ottajia huijattiin ns. vapaudella eli oikeudella päästä helposti baareihin ja ulkomaille.

Tarkoitus on ainakin pidentää ”väliaikaisen” rokotepassin käyttöikää. Alunperin sen piti olla käytössä vain loppuvuoden, mutta nyt tarkoitus on pidentää sitä ”ensi vuoden puolelle.” Jahka sovittu käyttöikä lähenee loppuaan, tulee hallitus tekemään taas uuden ”väliaikaisen” sopimuksen.

Lähde: Iltalehti

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ylermi K.

  Vastaa

  Tässä ei tule auttamaan edes 100% rokotekattavuus, kun myös rokotetut levittävät tartuntoja ”Lupa tartuttaa” ‑passillaan. Eivätkä he vältä sairaalaa ja kuolemaakaan, koska yhä suurempi osa näistä on täyden rokoteannoksen saaneita.
  Nyt työpaikoille tulee vielä mm. yliopistoissa työterveydenhuollosta kyselyjä työpaikan rokotekattavuudesta.
  ”Yritys hyödyntää tietoa rokotuskattavuudesta osana työpaikan riskienarviointia sekä turvallisen työn suunnittelua ja suojautumistoimien tarpeen arviointia koronaepidemian aikana.” 
  Pian on pakkorokotukset edessä suurella osalla tai palkaton pakkoloma. Pakkorokotus/rokotepassidiktatuuri etenee. Dystopia on täällä!

 • Peter

  Vastaa

  Pikku-huorat eivät tiedä mitä tehdä ja suunta on totaalisen hukassa. Ensin 70%, sitten 80%, nyt suunnitellaan 90%:a eikä sittenkään tilanne muutu. Rokotteet ei estä tartunnan levittämistä eikä saamista, oireita ne kai lievittää mutta luotettavaa tutkimustietoa ei mistään löydy.

  Pitkänokkaisten kalottilakkien pyörittämien lääkefirmojen rokotebusiness on satojen miljardien ryöstö kansalaisten verorahoja noiden vanhojen tuttujen kusettajien(1800-luvun puolelta alkaen Saksassa koronkiskonta ja ylihintainen päivittäistavarakauppa) taskuun. Siitä poliitikot ja puolueet, jotka ajavat rokoteryöstön jatkumista saavat satojen miljoonien lahjusrahat. Se on syy miksi rokotteita ajetaan pakollisiksi.

  Lopettaisitko itse itseltäsi miljoonien lahjarahan tulon, jos pystyt pitämään rahavirtaa yllä päätöksilläsi?

  • Voittaispa terve järki

   Vastaa

   Vastaus loppukyssään: Lopettaisin, sillä en nauti siitä, että ympärilläni olevat ihmiset kärsivät ja yhteiskunta kurjistuu. Lisäksi noilla tahoilla menee muutenkin ihan hyvin eli ovat vain pohjattoman ahneita.

   Mutta mutta: poliitikkona ja johtajana on paljon paljon helpompaa tehdä huonoja päätöksiä kuin viisaita ja hyviä päätöksiä. Niihin pystyy vain harva, älykäs ja terveen moraalin omaava, ja sen kyllä huomaa nykymenosta.

  • rellinen

   Vastaa

   Korona, rokotteineen, rajoituksineen ja passeineen ovat vain keino varmistaa marxilais-kgb:läisen mafian hankkima täydellinen herruus. Työkalu. Lääkefirmat puolestaan ovat keino tuottaa rahaa ko. Mafian käyttöön. Korruptointiin, lahjontaan jne.

  • Hammurabin laki

   Vastaa

   ”Pikku-huorat eivät tiedä mitä tehdä ja suunta on totaalisen hukassa.”

   Ehei, huorien hallitus tietää tasan mitä on tekemässä: Suomalaisten kansanmurhaa eli joukkotuhontaa. Ohjeet tähän on annettu YGL:ssä siihen kuuluville suoraan saatananpalvoja Schwabilta.

   Tästä rikoksesta ne eivät tule selviämään rangaistuksetta! Sama koskee kansanmurhaa ajavia virkamiehiä, kuten Nohynekiä. Ja se rangaistus ei ole mikään ehdollinen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Täysin mielisairasta politiikkaa, nyt ihmisiä painostetaan piikille käytännössä asettamalla heidän taloutensa vaakalaudalle, tuo on kiristystä, ei mitään muuta.
  Mutta odottiko joku jotain muuta näiltä kansanpettureilta?
  Minä en, sillä tämä oli arvattavissa, he tekevät juuri niin kuin lääkeyhtiöt heille sanelevat.
  Suomea ei todellakaan johdeta Suomen sisäpuolelta.

  Kummasti taas petettiin ne lupaukset, kun 80% rokotekattavuus ei riitäkään.
  Uskoiko ihmiset tosissaan noihin tyhjiin lupauksiin, kun ottaa huomioon kuinka paljon meille valehdellaan kaiken aikaa käytännössä kaikista asioista?
  Mistä muuten johtuu, että tartuntoja on ennätysmäärä samaan aikaan kun rokotekattavuus on kasvanut kokoajan suuremmaksi? Eikö yhtään mietitytä?

  Kummasti tämä ”tasa-arvo” hallitus haluaa poistaa tietyiltä ihmisiltä oikeuden työntekoon vain siksi, että ei suostu ottamaan rikollisten lääkeyhtiöiden kiireessä valmistettua kyseenalaista piikkiä.
  Tämä on pelkkää psykologista sodankäyntiä, ihmiset yritetään painostuksen ja kiristyksen kautta saada tanssimaan heidän pillin mukaan.
  Älkää ihmiset alistuko, sillä nämä rajoitukset ja hullunkuriset päätökset ei tähän lopu, joudutte jatkossakin olemaan pelinappuloita, jos ette nyt ala ymmärtämään mistä tässä kaikessa on kyse!

 • Jokaiselle jotakin

  Vastaa

  Näitä ihmisten rokotuksia ajetaan nyt läpi sellaisella väkivallalla että oksat pois. Päättäjillä on sellainen kiima kansan alistamiseksi että tämä vetää vertoja jo Stalinille.

  Onneksi ihmisillä on vielä selkärankaa, kuten ne ~50 sairaanhoitajaa jotka ottivat mieluummin lopputilin kuin ottivat ensimmäistäkään korona-rokotetta. Ja saman päätöksen olen tehnyt myös kohdallani. Nuorisotyöttömyys on kuulemma niin suurta että mielelläni annan työpaikkani nuoremmalle, jos tulee eteen tilanne että sanotaan ”ota tai jätä”. 

  Kun toiset vaativat korona-passia jotta saa käydä kaupoissa/kaupoisa/harrastuksissa/tilaisuuksissa niin minä vaadin HIV-passia, tuberkuloosi-passia, hinkuyskä-passia, enterovirus-passia, nekerisankkeri-passia, influenssa-passia, mykoplasma-passia, keuhkoklamydia ja ”tottelen hallitusta”-passia.

  On aika alkaa vaatimaan myös muita passeja sillä tarttuvia tautejahan on paljon.

  • Peter

   Vastaa

   On aika alkaa vaatimaan myös muita passeja sillä tarttuvia tautejahan on paljon.
   ””””””””””””””””””””””””””” ’
   Entäs läski- ja rasvaruokapassit? Suurin kustannus ylivoimaisesti sairaanhoidossa on liian läskit ihmiset ja ne jotka syövät epäterveellisesti eivätkä liiku ollenkaan. Nivel, tukielin ja verenkiertosysteemin sairaudet on suurin kustannusosuus terveydenhuolto menoista.

   Entäs lasten tekeminen? Niistä tulee kaikista suurin kustannus yhteiskunnalle synnytyksestä alkaen ja koulutukset siihen päälle.

   • Pertsa

    Vastaa

    Niin mutta ne lapset maksaa veroja sitten isona,ellei ole kysymys vihervasemmiston maahantuomista kultamunista.

 • Lääkäreistä tuli ammattitappajia

  Vastaa

  Lääkäreillä ei ole sairaaloissa käytännössä mitään varsinaista omaa sananvaltaa tai merkitystä (paitsi kulisseina pettämässä valkoisissa takeissaan potilaita, niin että nämä luulevat olevansa oikeassa hoidossa). Sairaalat, hoitokodit, terveyskeskukset, maakunnalliset terveysviranomaiset, THL, yksityiset terveyspalveluiden tuottajat ja hallitus toteuttavat laajaa kansanmurhaa ja väestön orjuuttamista.

  Olemme keskellä valtavaa tappavaa huijausta ja silmänkääntötemppua, jossa maan johto, oikeuslaitos, terveysviranomaiset ja valtavirtaiset tiedotusvälineet ovat mukana.

  THL:n yhteisrahoittajia ovat olleet vuosina 2009–2019 seuraavat tahot (jotkut joka vuosi, jotkut vain joinakin yksittäisinä vuosina): lääketehtaista GlaxoSmithKline, Pfizer ja Sanofi Pasteur/Merck, Maailman terveysjärjestö, University of South Florida, Bill ja Melinda Gatesin säätiö ja USA:n NIH, National Institutes of Health (jossa pahamaineinen Anthony Fauci toimii).

  Ns. rokoteasiantuntijat, hallitus, THL ja tiedotusvälineet (suoraan sanoen ”tiedotushuorat”) lietsovat herkeämättä pelkoa, ja tuota pelkoa käytetään vipuvartena koko maan ja koko kansan tuhoamiseen.

  Vaikka pedonpesät (hallitus, THL) julistavat pedonkiilto silmissä, että sairaalat täyttyvät nyt ”koronaan” sairastuneista rokottamattomista, ne täyttyvät todellisuudessa rokotetuista, jotka kärsivät vaikeista rokotevammoista. 

  Otteet, lainaukset Magneettimedian kirjoituksesta.

 • Minä

  Vastaa

  Belgialaisen sairaalan lääkäri kertoi, että ennen rokottamattomia oli suurin osa sairaalan koronapotilaista, mutta nyt ne ovat kaikki rokotettuja.

  Ilmeisesti rokottamattomalla on parempi suoja koronaa vastaan.

 • Tomppa

  Vastaa

  Ihmisten pitäisi kysyä päättäjiltä, mitä hyötyä pakkorokotuksista on, jos jo moneen kertaan rokotetut levittävät edelleen tautia ja sairaalahoidossa on pääosin vain rokotettuja. Pitäisi myös kysyä, miksi terveydenhuollon ”asiantuntijat” antavat koko ajan taudista ristiriitaisia tietoja, joiden perusteella kuntien ”koronanyrkit” jatkavat rajoituksia tai keksivät niitä lisää. Edelleen pitäisi kysyä, miksi valtamedia lietsoo pelkoa hysteriaa jojottelevalla koronauutisoinnillaan.
  Eihän tässä touhussa ole mitään järkeä! Harmi vain, että hysteeriset maskilampaat tuskin koskaan esittävät näitä kysymyksiä edes itselleen, vaan ovat sen sijaan vaatimassa rokottamattomien ihmisten eristämistä yhteiskunnasta.

  • Plääh

   Vastaa

   Tietäväthän päättäjät, että ei ole mitään hyötyä. He ovat vihollisemme palveluksessa ja saaneet määräyksen mysryttää meidät

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Katsokaapa tämä video, ellette ole sitä vielä katsoneet, niin saatte kattavan kuvan siitä mistä tipu pissii… https://t.me/redicetv/1778 . Nyt tarvitaan kansannousu, siis nyt eikä huomenna!

 • Nimetön

  Vastaa

  80% riittää eiku ei riitäkään!
  Ja yllättyneitä ovat: .
  Mainittakoon vielä seuraavat henkilöt: .
  Unohtamatta heitä : .

 • Niin

  Vastaa

  Mitäs luulette, pettääkö persut taas perustuslakivaliokunnassa kun koronapassin käyttöä laajennetaan esim. työpaikoille? Itse olen lähes varma että pettää, kuten petti myös tämän nykyisen koronapassin käsittelyssä PeV:ssa, hyväksyen yksinkertaisen enemmistön lain voimaan saattamisessa. Meille luodaan järjetön yhä tiukentuva rokotuspakko koronapassilla, joka on oikeastaan ”Lupa tartuttaa” ‑passi, koska rokotetut levittävät covid-tartuntoja siinä missä muutkin. Esim. Saksassa tämä järjettömyys on mennyt jo siihen, että testaamiseen perustuva 72 tunnin passi ei ole edes mahdollinen, vaan ainoastaan täysi rokoteannos(joka tietenkin noin 6 kuukauden välein vaatii uuden piikin) tai 6 kuukauden sisällä sairastettu covid hyväksytään passin ehdoksi. Testattu on varmimmin terve, joten miksi negatiivista testiä ei hyväksytä 72 tunnin ajan, sen sijaan täyden rokoteannoksen saanut, joka saattaa levittää tartuntaa on lupa tartuttaa ‑passiin oikeutettu. Halutaanko covidin oikeasti leviävän koko väestöön täyden rokoteannoksen saaneiden avulla ja näiden keskuuteen, jotta talouden etujen takia saadaan kuviteltu laumasuoja reseptillä piikitykset/passi + covid-tartunnat = laumaimmuniteetti.

 • EK-strategia

  Vastaa

  Kummasti taas osa persuista tulee olemaan poissa PeV:n äänestyksestä, jossa tämä päätetään. Eduskunnassa taas persujen voimin ”niin kovin äänestetään vastaan”, koska tiedetään passin laajennusta ajavien voittavan enemmistönä. Valeoppositio!

  Nimim. Oraakkeli

  Jännää miten Valko-Venäjän tai Venäjän hybridivaikuttamisen avulla maahamme voi tuottaa tuhansittain mamuja ilman että heidän maahantuloa voi estää tai sen motiiveja kyseenalaistaa pakolaissopimusten takia, mutta koko kansan perustuslaillisia perusoikeuksia voidaan mielin määrin rikkoa mm. koronapassin takia, passin joka on tehty palvelemaan puhtaasti elinkeinoelämän ja talouden etuja, jotta suuren koronariskin bisnekset mm. kapakat voidaan pitää auki ja asiakkaissa epidemiatilanteen pahentuessakin, vaikka ko. koronapassi ei estä edes tartunnan saamista tai sen levittämistä, vaan antaa ainoastaan illuusioon perustuvan tekosyyn pitää bisnekset auki vanhan normaalin mukaisesti. Kansalaisten oikeuksista viis, vain elinkeinoelämällä ja maahanpyrkijöillä on oikeuksia. ”Business must go on!”, ”Kapitalismi tai kuolema!”. Talouselämä on tehnyt vallankaappauksen. Nyt ei pelasteta ihmisiä yleisvaaralliselta tartuntatautipandemialta, vaan talouselämän bisneksiä. Kansalainen, uhraudu sen puolesta kiitollisena!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Jos 80% ei riitä, millä logiikalla 90% toimisi? Koronarokote on bisnes ja mitä useampi ja mitä useammin rokotetaan, sitä suuremmat ovat voitot. Follow the money.

 • Fakta

  Vastaa

  Koronapassi ei ole mikään rajoitus vaan covidin levitystapa

 • Salomon

  Vastaa

  Siellä on ministerit vitut märkänä, kun noita juttuja keksitään.

 • Seppo Haavisto

  Vastaa

  Hoitajat, teitä on nytkin liian vähän, teillä on joukkovoimaa. Jos pakkorokotus tulee ajankohtaiseksi, erotkaa joukolla, koko homma kaatuu siihen, ja Marinin on syötävä pakkopulla ja peruutettava tuo törkeä rokotehanke!!

 • Seppo Haavisto

  Vastaa

  Koronaan on olemassa paljon Pfizerin rokotetta vaarattomampia lääkkeitä, mutta niitä ei Suomessa potilaille anneta, koska sairastuminen on tärkeää rokotelevityksen kannalta. Hydroksiklorokiini, Ivermectiini, Camostat mesilate, Tosilizumabi ja muutamat muut jo tehostaan tunnetut lääkkeet parantavat koronan nopeasti ilman vakavia oireita. Mm. presidentti Trump, vanha äijä ja tauti muutamassa päivässä ohi lahjomattomien henkilääkäreiden ansiosta. Intiassa vakavavien sairastapauksien määrä romahti Ivermectiinin käyttöönoton jälkeen. Siinä on kyllä todistetta aineen tehosta. B. G@t€$in määräysvallassa oleva WHO kielsi tehokkaiden lääkkeiden käytön käytön koronan hoidossa rokotteiden menekin turvaamiseksi ja Suomen yhtä korruptoitu THL on G@t€sin kiltti mallioppilas ja kieltää myös, vaikka maailmalla on saatu loistavia tuloksia lääkehoidoista. Korruptio, korruptio, lahjukset, lupaukset tulevan s@@tanallisen maailmanjärjestyksen ihanista johtopaikoista orjaluokan yllä!!!!

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Ravintolat voivat valita asiakkaansa, eli rokottamattomilla ei asiaa ravintolaan. Jos sairaanhoitajalla on HIV tai rokottamaton koronaa vastaan ei töihin tai sitten ulkohommiin lumitöihin, missä ei voi tartuttaa muita. Lentokapteeneilla pakollinen puhallus ennen lentoa. Ei tämä sen kummallisempaa ole. Syrjäytetään nämä anti-immuunit luopiot työ ja harrastuselämästä kunne asettuvat ruotuun ja heidät luetaan yhteiskuntaan sopiviksi.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ravintelit voivat kyllä valita asiakkaansa mutta mitään velvollisuutta ei omia terveystietojaan ole levitellä illallistamaan mennessä. Perustuslain 6§ kieltää syrjimisen mm. terveydentilan tai muuhun henkilöön liittyvän syyn perusteella! 

   HIV tunnetusti tarttuu jo pelkästä ajatuksesta ja korona jos on niin silloin on myös oltava oireet että voi tartuttaa toisen. Ja kipeänä ei kukaan menee työpaikalle.. Eihän?

   Mitä tulee juopumustilaan se on ihan rikoslaissa rangaistava teko ajaa autoa saati lentää hiprakassa. Koronan vaikutuksen alaisena – niin sitä ei mainita rikoslaissa. 

   Ja perustuslain 18§ mukaan JOKAISELLA on oikeus työhön. Siellä EI mainita ettei sitä oikeutta ole rokottamattomilla…

 • Pertsa

  Vastaa

  Tämähän on harjoitus pelolla hallitsemisesta.Jos joskus tuo korona käy liian tylsäksi aiheeksi,niin ainakin meidän vasemmistohallitus keksii heti uuden syyn pelolle.Sehän on tietenkin ilmasto,me kaikki kuollaan ihan heti jos ei totella vasemmistohallitusta.Autot pois kaikilta ja kansa kyykkyyn.Pyhä Sanna eikä monet muutkaan päättäjät ole lukeneet historiankirjojaan niin pitkälle,että tietäisivät että maapallon lämpötila muuttuu 500 vuoden sykleissä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi