Perustuslakivaliokunta: poikkeusolojen julistaminen turhaa

Todellisuudessa kyse oli hallituksen silmänkääntötempusta.

Politiikka

Sanna Marin.

Perustuslakivaliokunnan mukaan hallituksen julistamat poikkeusolot ovat turhia. Poikkeusolojen julistamista perusteltiin sillä, että hallitus saisi suljettua ravintolat. Perustuslakivaliokunnan mukaan tämä ei kuitenkaan olisi ollut tarpeellista. Toisin sanoen hallitus teki silmänkääntötempun mahdollistaakseen yhä laajempaa poliisivaltiokehitystä.

Perustuslakivaliokunnan yksimielisen lausunnon mukaan laki ei olisi vaatinut poikkeusolojen julistamista, jotta ravintolat voidaan sulkea (lue: tuhota taloudellisesti). Sen sijaan tekosyyn varjolla julistetut poikkeusolot mahdollistavat merkittävästi laajemmat oikeudet kansalaisten elämän rajoittamisen suhteen.

Jo nyt hallitus ”harkitsee” esimerkiksi ulkonaliikkumiskieltoa. Tällä tulee olemaan laajoja mielenterveydellisiä haittavaikutuksia koko kansan laajuisesti, mutta Marinin mukaan kyse on ”oikeasuhdanteisesta” reagoinnista koronaan.

Lähde: Iltalehti

Hallitus Hyvinvointi Kokoontumisvapaus Konkurssi Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Perustuslaki Perustuslakivaliokunta Politiikka Sanna Marin Talous Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lars

  Vastaa

  Pikkuhiljaa hivuttaudutaan askel kerrallaan kohti täydellistä kommunistista, globalistista diktatuuria. Voisiko sisällissota olla mahdollinen, voisiko se olla ratkaisu ja lääke tähän syntyneeseen asiaintilaan?.

 • Kiitos Sanna

  Vastaa

  Tuskin on resursseja valvoa ulkonaliikkumiskieltoa, jos sellaisen laittavat. Kyllä nyt tulee paljon ravintola konkursseja hallituksen ansiosta. Kiitos Sanna.

 • juha.

  Vastaa

  Kokematon globalisteja kumarteleva kommunistihallitus tarkoituksella haluaa ylireagoida saadakseen ehdottaman vallan ja näin vapaat kädet harjoittaa Suomelle äärimmäisen tuhoisaa yksisilmäistä agenda politiikkaansa!

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Demokraattisten vaalien lykkääminen epämääräisiksi ajoiksi niin että nyt vallassa olevilla on aikaa tehdä tuhojaan, kokoontumisten (=mielenosoitusten) kielto, ulkonaliikkumiskiellot, hallitus joka vain ”toteaa” tai ”julistaa” yhteiskunnallisesti merkittäviä ja perusoikeuksia riistäviä asioita, valtiollinen yleisradioyhtiö joka järjestää ministerille ”kyselytunteja” johon valtiollinen yleisradioyhtiö valitsee vain sopivat kysymykset, armeija joka harjoittelee jo valmiiksi ”joukkojen hallintaa” kaupunkiolosuhteissa, poliisi joka raahaa toisinajattelijat mielisairaalan suljetulle osastolle epäily flunssasta verukkeena, vielä vuosi sitten olisi voinut luulla että moista voisi kokea vain jossakin pimeän afrikan tai väli-amerikan banaanivaltiossa tai peräti Putinin Venäjällä. Ei, olemme Suomessa jota hallitsee nyt tosiasiallisesti sosialistinen juntta. Täytyy kyllä myöntää että hyvin suunniteltu, ja koronanarratiivi uppoaa yle-imeväisiin kuin häkä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi