Koronatotalitarismia: Lumisodasta 200 punnan sakot, maksat itse hotellikaranteenisi Britanniassa

Hauskanpitäjien ahdistelu ja sakottaminen on nykyään brittipoliisien tärkeimpiä tehtävä.

Politiikka

Lumen tultua Isoon-Britanniaan poliisi aloitti heti kansalaisten rankaisemisen hauskan pitämisestä. Lumisodasta saattaa seurata 200 punnan sakot, kuin myös ylipäätään ulkoilusta enemmän kuin yhden eri kotitalouteen kuuluvan henkilön kanssa. Tämä koskee esimerkiksi pulkalla laskemista.

Koronan äärimmäisen vakavasti ottavat lammaskansalaiset ovat tehneet poliisille ilmoituksia rajoitusten rikkomisesta, ja Surreyn poliisi twiittasikin sunnuntaina näin:

”Saamme tällä parhaillaan paljon soittoja ja raportteja liittyen heitettyihin lumipalloihin ja pulkalla laskijoihin. Nauttikaa lumesta, mutta älkää sotkeko asiaan muita ihmisiä, varsinkaan riskiryhmäläisiä. Pysykää turvassa ja muistakaa, että Covid-rajoitukset ovat edelleen voimassa.”

Sakot teekupista

Swindonin poliisi hajottikin puistoon kerääntyneen 200 pulkkailijan joukon sillä tekosyyllä, että ihmiset eivät välttämättä pitäisi toisiinsa tarvittavia etäisyyksiä.

Aiemmin tammikuussa Derbyshiren poliisi kirjoitti kahdelle puistossa kävelleelle naiselle 200 punnan sakot heidän ylläpitämästään etäisyydestä huolimatta. Poliisi näet luokitteli näillä mukanaan olleet, hetkeä aiemmin Starbucksista ostetut teekupit piknikin pitämiseksi, mikä on alueella kiellettyä.

Maksat itse hotellikaranteenisi

Maan pääministeri Boris Johnson on yhdessä valtioneuvoston kanssa viimeistelemässä suunnitelmaansa, jonka seurauksena maahan ulkomailta palaavat kansalaiset asetetaan 10 päivän karanteeniin lentokenttähotelliin, minkä nämä joutuvat maksamaan itse.

Johnson olisi halunnut asettaa poikkeuksen brittikansalaisille ja ottaa kohteeksi ainoastaan ne, jotka palaavat maista, joissa koronaviruksen ”uutta kantaa” on esiintynyt. Valtioneuvosto kuitenkin kertoi vaativansa Australian tyylisen mallin, jonka mukaan karanteeniasetus koskee kaikkia kansallisuudesta riippumatta.

Lähteet: Daily Mail (1, 2), Birmingham Mail

Boris Johnson Britannia Kokoontumisvapaus Koronavirus Liikkumisvapaus Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä kaikki alkaa olla kuin Orwellin kuvailema yhteiskunta. Jännä katsoa, että kuinka kauan lammaskansa uskoo nämä kaikki valheet, Suomessa tosin ei mitään tule tapahtumaan, mutta monessa Euroopan maassa saattaa kipinä leimahtaa kunnolla, jos nykyistä meininkiä jatketaan.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Tämän samaisen saarivaltion poliisit olivat täysin hampaattomia…pikkutyttöjä ja ‑poikia raiskailleen paki-jengin (löyhä kaveriporukka) edessä.

 • Muuttuu muuttui

  Vastaa

  Ja yllätys: David Icke nimiselle hepulle ei naura enää kukaan ja hänen taakseen ovat asettuneet jopa ne ”queen is a lizard” huutelijat.

 • Lars

  Vastaa

  Ihan pakko todeta, että tuo Brittien koronatyrannia on suorastaan mielipuolista. Vielä kun ottaa huomioon, että WHO on jo viime syksynä antanut julkilausuman, jonka mukaan kyseessä on aivan tavallinen flunssavirus, eivätkä minkäänlaiset rajoitustoimet ole tarpeen. Joitain päiviä sitten WHO antoi julkilausuman, koskien PCR-testin epäluotettavuutta. Lausuman mukaan yli 90-prosenttia PCR-testillä saaduista positiivisista tuloksista on vääriä positiivisia. Tämähän tarkoittaa käytännössä sitä, että mitään pandemiaa, tai edes epidemiaa ei ole, eikä ole ollutkaan missään vaiheessa. Silti tämä sairas vouhotus ja rajoitus/sulkutoimet jatkuvat. Miksi meitä huijataan tällä tavoin, vastauksia kaivataan.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  #Ei käy sääliksi englesmanneja, sama valtio julisti Suomelle sodan 1941 Stalinin liittolaisena osallistuen ja antaen siunauksensa Suomen alueriistoihin ja miehitykseen. Sotatoimena takavarikoi kaikilta meriltä Suomen kauppalaivaston miehistöineen korvauksetta.
  Allekirjoittaja Suomea koskevassa miehityssopimuksessa 1947. Syököön Britannia paskaansa ja tukehtukoon siihen.
  Seppo Lehto historioitsija kuntavaaliehdokas Tampere
  https://Vuoden-tamperelainen.blogspot.com

 • JP

  Vastaa

  Britit toimivat juuri niin kuin pitääkin toimia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi