Hallituksen selvitys vaatii kovia otteita vallanpitäjien ”maalittajia” vastaan

Jopa laillisten keinojen käyttäminen voi selvityksen mukaan olla "maalittamista".

Politiikka

Mika Illman.

Hallituksen selvitys ”maalittamisen” torjumiseksi tehtävistä mahdollisista lakimuutoksista on valmistunut. Kuten arvata sopi, vaaditaan selvityksessä tiukkoja poliisitoimia jopa ”sinänsä laillisia” keinoja käyttäviä vallanpitäjien kriitikoita vastaan.

Selvitysmiehenä toimi yksi Suomen pahamaineisimmista kulttuurimarxisteista, käräjätuomari Mika Illman. Hänet muistetaan erityisesti ristiretkestään tuolloin poliitikkouraansa aloitellutta Jussi Halla-ahoa vastaan 10 vuotta sitten.

Illmanin isä Karl-Johan lukeutuu Suomen tunnetuimpiin sionisteihin ja tämä on saanut jopa ”kunniajuutalaisen” tittelin. Isänsä perinnölle uskollisena Mika Illman kävi erityisesti valtionsyyttäjäaikanaan rajua kampanjaa valkoista kansallismielisyyttä vastaan. Halla-ahon tuomiota Illman juhlisti toteamalla, että viimein Suomessa saatiin esimerkkitapaus siitä, millaisiin ongelmiin ”vallanpitäjien kritisointi” voi johtaa.

Esitutkintoja matalammalla kynnyksellä

Vallanpitäjien puolustaminen kansan kritiikiltä vaikuttaa olevan edelleen Illmanin työn ydinaluetta. Hallitukselle tuottamassaan selvityksessä hän vaatii, että poliisin tulisi koventaa huomattavasti otteitaan esimerkiksi poliitikoista ja journalisteista negatiivisesti kirjoittelevia kansalaisia vastaan.

Illmanin esittämä uudistuslista hallitukselle on pitkä: Kunnianloukkauksesta tulisi tehdä virallisen syytteen alainen rikos, sosiaalisen median alustat täytyisi painostaa poistamaan eliittivastainen sisältö entistä matalammalla kynnyksellä, esitutkintoja ”järjestäytyneestä maalittamisesta” tulisi aloittaa enemmän ja niin edelleen.

”Maalittaminen loukkaa kohteensa oikeutta sananvapauteen ja eräisiin muihin perus- ja ihmisoikeuksiin. Julkisen vallan on turvattava näiden oikeuksien toteutuminen. Maalittamisen torjuminen on perusoikeuskysymys,” Illman julisti.

Illmanin mukaan jo nykylaki mahdollistaa sen, että poliitikkoa kritisoiva kansalainen voitaisiin hiljentää tuomitsemalla tämä ”poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta”. Hänen mukaansa säännöstä sovelletaan tällä hetkellä aivan liian harvoin, mikä on ”erikoista”.

PolPon kyettävä vakoilemaan jopa vähäisistä rikoksista epäiltyjen tietokoneita

Illman ehdottaa myös, että PolPo (poliittinen poliisi) alkaa käyttää laajaa joukkoa muita rikosnimikkeitä mahdollisimman luovasti, jotta suurempi joukko eliitin vastustajia saataisiin oikeuteen. Helsingin Sanomat listaa Illmanin mukaan lupaavia rikosnimikkeitä: Virkamiehen vastustaminen, virkamiehen väkivaltainen vastustaminen, laiton uhkaus, pakottaminen, yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, kunnianloukkaus, julkinen kehottaminen rikokseen, viestintärauhan rikkominen tai vainoaminen.

”Jopa laillisten keinojen käyttäminen voi Illmanin mukaan olla vainoamista”, Helsingin Sanomat painottaa. Illman on tyytymätön siihen, että kansalaisilla on tällä hetkellä hyvin laajat oikeudet tehdä toistuvia kanteluita ja tutkintapyyntöjä viranomaisista, joiden toimintaa kansalaiset pitävät epäsopivana. Viranomaisten suojeleminen suurelta kantelumäärältä on osa selvityksessä hahmoteltua ”maalittamisen” vastaista kampanjaa.

Lopuksi kunniajuutalaisen poika vaatii muutosta pakkokeinolakiin. Tällä hetkellä poliisi ei voi kohdistaa televalvontaa Internetiä käyttäviin kansalaisiin, mikäli epäily liittyy rikokseen, jonka maksimituomio on sakkorangaistus. Illmanin mukaan PolPolle täytyy antaa oikeudet vakoilla jopa vähäisistä rikoksista epäiltyjen kansalaisten tietokoneita, jotta työ vallanpitäjien kriitikoita vastaan olisi tehokasta.

Lähteet: Helsingin Sanomat, HBL, Aurora

Internet Jussi Halla-aho Kantelu Karl-Johan Illman Kunniajuutalainen Maalittaminen Mielipiteenvapaus Mika Illman Poliisi Poliisin pakkokeinot Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Sananvapaus Sensuuri Sionismi Tietoturva Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Aappa

  Vastaa

  Veikkaan, että Orwell tekee facepalmeja haudassaan.

 • Oikolukija

  Vastaa

  Sama oikoluettuna lyhyesti:
  Viranomaisten toiminta ei kestä päivänvaloa

  • Nimetön

   Vastaa

   Kohta illu soittelee sulle tärkeiden asioiden kanssa..

 • Nimetön

  Vastaa

  Voi helvata. Historiaa luen paljon ja tämähän on kuin Neuvostoliitosta uskomatonta. Mitä seuraavaksi? Kun jo nyt ihmiset pelkäävät sanoa esim työpaikoillaan jne mitä ajattelevat. Olen henk.kohtaisesti varma, että meni siihen 5 tai 30 vuotta, tämä ei pääty hyvin.

 • Enkom Mentoi

  Vastaa

  ”Tällä hetkellä poliisi ei voi kohdistaa televalvontaa Internetiä käyttäviin kansalaisiin, mikäli epäily liittyy rikokseen, jonka maksimituomio on sakkorangaistus. ”

  Ainahan sitä voi epäillä vaikka millaisesta rikoksesta. Joten periaatteessa jokaista suomalaista voidaan televalvoa. Ei siinä tarvita sen kummenpaa, kun tempaisee hihasta jotain järkyttävää. Jos viranomainen epäilee jotain henkilöä, se ei ole rikos. Tästä seuraa, että viranomainen voi epäillä mitä tahansa ja saa oikeudet mihin tahansa seurantaan.

  • rellinen

   Vastaa

   Laiton valvonta ja kansallismielisten häirintä, jopa terrorisointi on kuulunut suomen poliisin työkalupakkiin jo kymmeniä vuosia. Tai pitäisikö sanoa, totuus, marxilais-kgb:läinen miliisi.

 • Minä

  Vastaa

  Totalitarismia himoitseva ideologiahuumaantunut illman järkeä.

 • Huru-ukko

  Vastaa

  Menneinä aikoina oli tämmöinen ”epämainos” eräästä engelsmannien autosta: Miluummin ilman kuin Hilman.
  Nyt kai se menee niin, että mieluumin Hilman kuin Ilman?

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Toiminta on suoraan neuvostoliitosta.

 • SP

  Vastaa

  Siinäpä oikein korppien korppi, joka ajaa korppien asiaa. Juutalainenhan vähät välittää aidosta suomalaisesta poliitikosta tai virkamiehestä, mutta se pyrkii suojelemaan niitä kansalta, koska ne ajavat hyödyllisinä idiootteina juutalaisen agendaa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valtaeliittiä on alkanut pelottaa, kun ihmiset tuovat esiin heidän tekemiään rikoksia Suomea ja Suomen kansaa kohtaan.
  Jotain on siis tehty oikein.
  Hyvien vaihtoehtomedioiden suosio on viime aikoina kasvanut hurjasti, se on jo yksi merkki, että kansa ei tätä kaikkea poliitikoiden ja viranomaisten petkutusta usko.

  Illman on yksi niistä inhottavista niljakkeista, jotka mielellään jahtaavat kansaa pelkistä ”ajatusrikoksista” kaikilla mahdollisilla syillä ja jos syytä ei suoranaisesti löydy, sellainen kyllä keksitään.
  Tätäkin kommenttia Illman pitää varmasti ”maalittamisena”.

  • hieno homma

   Vastaa

   Kun ns.valtaeliittiä alkaa pelottaa ja syystäkin, niin näiden viimeinen linnake on turvautua täysin laittomiin keinoihin vaientaakseen totuudenkerronta🤔🇫🇮🇫🇮🇫🇮

 • rellinen

  Vastaa

  Marxilais-kgb:läinen mafia suojautuu. Rakentaa ja vahvistaa länsimaiden hävitykseen tähtääville toimilleen suojamuuria. Varjelee hankkimaansa tyranniaa.

 • sotatila

  Vastaa

  Tästä tilanteesta on pakko murtautua ulos. Se tapahtuu nopeasti kun suurin osa ihmisistä tajuaa että mitään pandemiaa ei ole.

  Erilaisia viruksia ja bakteereita maailma on täynnä, mutta mitään maailmanlaajuista vaarallista tartuntaa joka leviäisi nopeasti ei ole. Kuonokoppa on alistamista varten. 

  Lähinnä tulee mieleen että rikollinen eliitti testaa miten suuria ihmismassoja voidaan hallita ja miten helposti ihmiset tottelevat ja alistuvat. Oikeasti vaarallisen taudin liikkeelle laskeminen saattaa olla vasta edessä. Ei tiedä. Magneetti medialla ajankohtainen kirjoitus, uutisointi tilanteesta.

  https://www.magneettimedia.com/koronahysterian-sulkutilat-painostavat-rokotuksiin-juutalaismafian-maailmanvalta-lahella/

  • Enkom Mentoi

   Vastaa

   ”Kuonokoppa on alistamista varten. ”

   Juuri noin. Jäljempänä englanninkielinen teksti. Sen mukaan kauan sitten historiassa huomattiin, että pakottamalla ihmiset peittämään kasvonsa heidän tahtonsa murtuu ja maskitettu menettää yksilöllisyytensä.

   ”2300 years ago, long before Islam, Arabs discovered that forcing people to cover their nose and mouths broke their will and individuality and depersonalized them. It made them submissive. That is why they imposed on every woman the mandatory use of a fabric covering over her face. Then Islam turned it into the woman’s symbol of submission to Allah, the man-owner of the Harem, and the King. Modern psychology explains it: without a face we don’t exist as independent beings. Children look in the mirror between the ages of two and three and discover they are an independent being. The mask is the beginning of deleting individuality. He who does not know his history is condemned to repeat it. ”
   https://www.eurocanadian.ca/2020/12/can-i-help-you-infidel.html#more

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  No jussi halla-aho selvisi vähällä, Seppo Lehto oli mika johan illmanin (sairas mies) kohteena useina vuosina vuodesta 2004–2010 saakka, Jussi Halla-aholle syyte tuli liki samoin nimikkein mutta onhan eroa siinä saako muutaman päiväsakon vai 2 v 5 kk ehdotonta vankeutta?
  https://Tuomionpurku.blogspot.com

  • Totuuden soturi

   Vastaa

   Allah-aholla oli pelkkä näytösoikeudenkäynti, tavoittena oikeasti toimia isänmaallisia toimijoita ja kritisoivia vastaan asettaen ennakkotapauksen, johon pohjautuen saadaan tuomittua oikeasti isänmaalliset. Halla-ahohan osaa kyllä kirjoittaa ja puhua, mutta kaikissa tärkeissä, suomalaisten oikeuksia ja vapauksia sisältävissä äänestyksissä, äänestää ja mitä ilmeisimmin kehoittaa puolueen jäseniä äänestämään suomalaisvastaisesti. On huhuja, että kuuluu pienihattuisiin, näinollen toiminta ei hämmästytä (vertaa Halla-ahoa ja juutalaista Mark Zuckerbergiä sivuprofiilikuvissa,jos et usko)

 • juha.

  Vastaa

  Raha, valta ja sensuuri. Nuo kun sekoitetaan keskenään niin lopputuloksena saamme juutalaisen!
  Länsimaat ovat surkimuksia, sillä nuo määräävät kaiken MEIDÄN maissamme Euroopassa!

  By the way, kädet ovat illuminaatti asennossa eli ylimys, joka tietää sen milloin keropäät on aika tuhota ja tehdä näin maailmasta kauniimpi paikka mädäntyä!

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Eikös tämä samainen iilimato ollut sitä mieltä etteivät valkoiset kantasuomalaiset ole kansanryhmä joten meihin saa kohdistaa millaisia solvauksia uhkauksia tai jopa väkivaltaa vaan? Tämä oli muistaakseni yhteydessä missä muslimeja piti suojella valkoisilta kantasuomalaisilta.

 • Historix

  Vastaa

  Minkähän takia juutalaisista ei ole historian aikana pidetty oikein missään? Osaisikohan Illmann vastata tähän?

 • Eiran humanisti

  Vastaa

  ”Hänet muistetaan erityisesti ristiretkestään tuolloin poliitikkouraansa aloitellutta Jussi Halla-ahoa vastaan 10 vuotta sitten.”

  Halla-aho on feikkiä, blogista löytyy paljon rikollisia – jos illman olisi halunnut. Halla-aho on globalisti ja osa teatteria.…KAIKKI Oli todennäköisesti suunniteltu etukäteen.

 • sotatila

  Vastaa

  Tässä tarvitaan nyt kovia otteita mielivaltaista valtiota vastaan joka on luovuttanut valtansa pois Suomesta.

  Viime vaalit olivat vilppivaalit aivan kuten presidentinvaalit Yhdysvalloissa. Koska Suomi EI OLE oikeusvaltio täällä ei ole kansalaisilla keinoja saada oikeutta. Käytännössä mielivaltaisia päätöksiä ei voida kumota oikeudessa. Tosiasiassa suomalainen on lainsuojaton omassa maassaan ja alempi arvoinen kuin tänne lennätetyt matut joille valtion piikki on auki koko ajan. 

  Nimenomaan näistä petollisista päättäjistä kuuluisi tehdä listoja, mahdollisimman tarkat tiedot kaikista. Niin hekin tekevät meistä ilman suostumustamme.!

  Yrittäjien tilanne on kestämätön. Onkin suositeltavaa että jokainen yritys ja yrittäjä parhaaksi katsomallaan tavalla ratkaisee itse sen miten halvaannuttavia koronarajoituksia noudattaa. Lento ja laivaliikenne on saatava käyntiin! Muuten on samantekevää vaikka suuret risteilyalukset uppoisivat poikittain Eteläsataman ahtaisiin väyliin ja lentokoneet lentäisivät valtioneuvoston ja eduskunnan rakennuksista sisään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi