Saksa: Oikeusministeriö ei julistanut ilmastokommunistien ryhmää rikollisjärjestöksi vain vuoden aikana tehdyista sadoista rikoksista huolimatta

"Kapinalliset" ilmastoaktivistit ovat todellisuudessa järjestelmän suojeluksessa.

Valeoppositio

Saksan johtava ilmastonmuutoskultistien aktivistijärjestö, Viimeinen Sukupolvi, vältti oikeusministeriön toimesta luokittelun rikollisjärjestöksi, vaikka ryhmä on toiminnallaan syyllistynyt noin 580 rikokseen vuodesta 2022 lähtien.

Elokapinan tapaan myös Viimeinen Sukupolvi häiriköi tavallisten kansalaisten elämää muun muassa tukkimalla ajoteitä ja liimaamalla itsensä kiinni lentokenttien kiitoradoille. Saksan poliisi myös teki ratsioita ilmastohörhöjen koteihin johtuen näiden suunnitelmista sabotoida öljyputkea Schwedtin kaupungissa, jonka toiminnan käyttöä he ovat aiemminkin häiriköineet.

Saksan liittotasavallan virasto perustuslain suojaamiseksi ‑tiedustelupalvelun entinen johtaja, Han-Georg Maassen, vaati viranomaisia kohtelemaan Viimeistä Sukupolvea uhkana demokratialle ja luokittelemaan sen rikollisjärjestöksi. Oikeusministeriö oli kuitenkin hänen kanssaan asiasta eri mieltä.

Lähde: European Conservative

Ilmastonmuutos Poliittiset viholliset Ulkomaat Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Näinpä, nykyään se, mikä on rikos ja mikä ei ole, määritellään poliittisin perustein.

 • otto suni

  Vastaa

  Katsokaa kuka hallitsee Saksaa! Antifa ja useat muut vihervasemmiston ja kipapäiden johtamat järjestöt pitävät länsimaita pantiivankeinaan tyhmän kansan luottaessa tiedotusvälineisiin.

 • Jupi

  Vastaa

  eihän tyhmyys ja tietämättömyys ole ainakaan vielä rikollista. ainahan jonkun leirikeskuksen voisi perustaa jonne noita vie uudelleen koulutettavaksi. saksassahan niitä tyhjiä leirejä on

 • TT

  Vastaa

  Uusmarxismi on kieroa. Se luomalla luo typeriä kohujuttuja ja ‑kampanjoita, jotka kiristävät normaalijärkisten kansalaisten hermoja ja saavat nämä sotajalalle niitä vastaan, jotka nielevät uusmarxistien mediassa ja opetusaineistossa levittämät paskajutut, juurikin nämä ilmastolla, viruksilla ja kuunatseilla pelottelut, seksuaalisen pervoilun normalisoinnit tai roturealismin kieltämiset. Kansakunta jakaantuu helposti manipuloitaviin suvakkeihin ja tervejärkisiin realisteihin, joihin median paskakampanjat eivät pure. Realistin on vaikea olla ärsyyntymättä aivopesun uhreille, vaikka todelliset roistot ovat korkealla valtahierarkian huipulla ja rahamaailman ytimessä toimivat kansakuntien sabotoijat.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Eliitti suojelee omia kätyreitään, sen sijaan Saksassa ollaan uudestaan ja uudestaan vaatimassa kiellettäväksi laillista puoluetta, kun samaan aikaan puhutaan hyvin irvokkaasti ”demokratian suojelemisesta”.

  Suomessakin olisi kaikki perusteet kieltää eloapinoiden järjestö, mutta jostain kumman syystä kannetta ei haluta nostaa.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Liberaali demokratia on maa, jossa valtiovalta on valittu vaalein, mutta valtaa rajoittavat yksilön vapaus ja kansalaisten yksityisoikeudet. Näin voidaan toimia laadittujen lakien vastaisesti häiriten yhteisön normaalia elämää. Kun vielä sananvapautta rajoitetaan, valtio sortuu epäjärjestykseen ja hyväksyy luonnonlakien ja aidon tieteen vastaiset olot, mikä johtaa valtion tuhoon. Liberalismi on luonnonvastainen elämänmuoto, koska luonnossa ympäristö määrää elinolosuhteet.

 • Erityistason anti-anti-antin vastustaja

  Vastaa

  Kommunistit ovat niitä parempia totalitaristeja ja terroristeja. Kommunisteja ei saa pilkata, nauraa niille eikä vihata. 

  Aamen, näin kertoo totuusmedia, joka on täynnä valhetta, vääryyttä ja viekkautta.

 • Teemu

  Vastaa

  Kuvittele seurauksia, jos menisit istumaan lentokentän kiitoradalle? En uskalla edes ajatella, millaiseen liriin sitä joutuisi. Kuitenkin joskus sekin on sallittua. Tiellä – jopa moottoritiellä – istuminen ja itsensä paljastaminen keskellä kaupunkia on myös O.K. joskus. Taitaa olla tekijästä kiinni. Erikoiset lait meillä Suomessakin. Enkä nyt ihmettele siis sitä, että miksi poliisi saa ampua tai pamputtaa ja minä en, tai vaikka miksi minä en saa mennä letkulla kastelemaan taloja, mutta palomiehet saavat vailla seurauksia. Muistaako joku Aino Pennasen tapauksen? Tuliko pikkusakkoja kummempaa vastuuta, kun oli kuitenkin ”oikean asian” tiellä?

  • GLGL

   Vastaa

   Noinhan se menee.
   Pitää ymmärtää, että korkeinta valtaa Suomessa pitää valtamedia. Se on eduskunnan, hallituksen ja Presidentin yläpuolella. Mikäli haluaa muutosta Suomen läpimätään tilanteeseen, se lähtee vain valtamedian kautta. Yksityishenkilöllä on vähemmän työkaluja valtamediaa vastaan, kuin mitä on kansanedustajilla, puolueilla, työmarkkinajärjestöillä, jne, mutta silti jokaisen pitäisi lähteä yksilönä hakemaan muutosta valtamedian rooliin, kukin kykynsä mukaan. Aivan ensimmäinen toimenpide on valtamedian tuotteiden täysiboikotti. Älä millään tavalla tue valtamedian propagandatuotantoa. Älä osta lukuaikaa, vältä tuotteita, joita mediassa mainostetaan, lue ilmainen kontentti VPN:n kautta. Käytä mainosblokkereita, pilkkaa kohteliain sanakääntein iltasatulehden ostanutta vatipäistä naapuriasi. Harjoitteena valmistele mielessäsi vasta-argumentti jokaiseen valtamedian tuottamaan uutispieruun, erityisesti kiinnittäen huomion kaksoisstandardeihin. Käytä hankittuja vasta-argumentteja aktiivisti keskusteluissa vatipäisten mediauskovaisten kanssa, joita on saattanut sosiaaliseen piiriisi liittyä mm. epäonnekkaiden parinmuodostusten kautta. Arkistoi ja indeksoi valtamedian vinoutuneita ”uutisia”, koska moni niistä kokee takinkäännön jossakin vaiheessa.

 • Media on peräreikä ja paskatuutti

  Vastaa

  Juuri noin Minä teen. Jo monta vuotta. Mikä mielenkiintoista on paskamedioissa on juuri niiden levittämä valheellinen maailmankuva . Mutta se vaarallista ja yhteiskuntavastaista, kuten esim korona- ja ilmastonmuutosuskonto.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi