Iso-Britannian johtava lastenlääkäri levittää ilmastohysteriaa lapsille: kokevat ”eksistentiaalisen uhan” ilmastonmuutoksen vuoksi

Tuhansille pediatreille Iso-Britanniassa tarjotaan uusia resursseja RCPCH:n toimesta tukemaan "ilmastokriisistä" eli hullujen aikuisten aivotuksista kärsiviä lapsia.

Ulkomaat

Britannian arvostetuimman lastenlääkärin, tohtori Camilla Kingdonin mukaan ilmastokriisi muodostaa ”eksistentiaalisen uhan” kaikkien lasten terveydelle ja hyvinvoinnille, ja sen torjumiseksi tarvitaan välittömiä toimia.

Kingdon, Royal College of Paediatrics and Child Health (RCPCH) ‑organisaation puheenjohtaja, kertoi, että jokainen nuori on vakavassa vaarassa ilmastokriisin fyysisten ja psyykkisten vaikutusten vuoksi. Terveydenhuollon ammattilaiset ovat jo nähneet sen vaikutukset käytännössä. Hän ei tietenkään näe syitä siinä, että lapsille pakotetaan hysteriaa maailmanlopusta aikuisten agenda-aktivistien toimesta.

Kingdonin mukaan ”ilmastokriisin” vaikutukset lapsiin eivät rajoitu vain fyysiseen terveyteen. ”Ilmastomuutoksen mielenterveydelliset vaikutukset lapsiin ovat merkittäviä ja voivat olla pitkäaikaisia.”

On sanomattakin selvää, että kun lasten viattomuuteen ja lapsuuteen kajotaan aloittamalla pään sekoittaminen lupauksilla kuolemasta heti kun nämä oppivat hieman ajattelemaan, niin se vaikuttaa näiden mielenterveyteen pitkäksi aikaa eteenpäin.

Lähde: The Guardian

Hyvinvointi Ilmastonmuutos Tiede & luonto Ulkomaat

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Kukaan ei ole hätäpäissään muistanut kertoa mukuloille, että eihän se ole kuin tärkein kaasu kasvien kannalta. Mutta sademetsää voi kyllä kaataa vaikka kun nyt sattuu oleemaan mun kaivoksen edessä, jotta voin tuhota ja myrkyttää ympäristön sadoiksi vuosiksi, että isi ja äiskä voi päästellä sillä akkuautolla… Äkkiä lääkäriin ku kiristää

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ja tämä aivopesu ulotetaan todennäköisesti vain valkoisiin lapsiin mainiten samalla, että lapsien tekeminen on ”pahin ilmastohaitta koskaan”.

  Vanhempien tehtävä on seurata sitä, mitä kouluissa opetetaan, oikaista valheita ja opettaa lapsille mitkä asiat ovat normaaleja juttuja ja mitkä eivät.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi