Itävallan vihreät myöntävät 6,93 miljoonaa euroa ilmastotukea turvapaikanhakijoille

Kukaan ei ilmeisesti ole kertonut hallitukselle, että maahanmuutto itsessään kasvattaa yksilöiden hiilijalanjälkeä jopa yli satakertaiseksi.

Väestönvaihto

Itävallan vihreät ovat myöntäneet 6,93 miljoonaa euroa ilmastotukea turvapaikanhakijoille. Rahoitusta käytetään muun muassa uusien energiatehokkaiden kodinkoneiden ja lämmitysjärjestelmien hankkimiseen, sekä energiansäästöneuvontaan.

Ilmastotuki on osa Itävallan vihreän hallituksen ilmastopolitiikkaa. Hallitus haluaa kannustaa turvapaikanhakijoita vähentämään hiilijalanjälkeään. Kukaan ei ilmeisesti ole kertonut hallitukselle, että maahanmuutto itsessään kasvattaa yksilöiden hiilijalanjälkeä jopa yli satakertaiseksi.

Rahoituksen perusteena on, että turvapaikanhakijat ovat usein haavoittuvaisessa asemassa ja heillä on niukkoja taloudellisia resursseja. Ilmastotuki auttaa turvapaikanhakijoita parantamaan asumismukavuuttaan ja energiatehokkuuttaan ilman, että he joutuvat käyttämään omia säästöjään.

Rahoitusta voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Uusien energiatehokkaiden kodinkoneiden ja lämmitysjärjestelmien hankkimiseen.

Energiansäästöneuvontaan, kuten valaistus- ja lämmitysjärjestelmän säätöön.

Energiatehokkaiden rakennusten korjaamiseen.

Rahoitusta haetaan Itävallan vihreän hallituksen nettisivuilta. Hakemuksen voi tehdä turvapaikanhakija itse tai hänen edustajansa.

Tuki on herättänyt keskustelua Itävallassa. Jotkut ovat kritisoineet sitä siitä, että se on kallis ja että se ei kohdistu niihin, jotka sitä eniten tarvitsevat. Toiset ovat puolestaan kiittäneet vihreää hallitusta siitä, että se on ottanut huomioon turvapaikanhakijoiden tarpeet.

Vihreät ovat perustelleet tukea sillä, että se on osa hallituksen tavoitteena olevaa ilmastonmuutoksen torjumista. Hallitus haluaa, että Itävalta on hiilineutraali vuoteen 2040 mennessä.

Hallitus haluaa vähentää hiilijalanjälkeään myös muilla tavoilla, kuten lisäämällä uusiutuvan energian tuotantoa ja vähentämällä liikenteen päästöjä, eli verottamalla työssäkäyvää väestönosaa entistä kovemmin.

Lähde: European Conservative

Ilmastonmuutos Poliittiset viholliset Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Ilmastokommunistien tavoitteena on ajaa fanaattisesti omaa pähkähullua agendaansa, lisätä siinä ohessa omaa valtaansa ja tehdä kaikkien elämä mahdollimman kurjaksi. 1900-luvun kommunistimaissa kaikilla paitsi nomenklatuuraksi kutsutulla poliittisella eliitillä oli kurjaa, mutta kommunistimaissa ei sentään tarvinnut elää neekereiden kanssa, katsella niiden hyysäystä, niiden tunkemista kansalliseen kuvastoon tai läski-sellaisten puolialastonta hytkymistä mainoksissa. Nykyajan nomenklatuura nöyryyttää kantaväestöä kaikin mahdollisin tavoin, aivopesemällä näitä älyttömyyksiin, väestöllisiin itsemurhakampanjoihin ja harjoittamalla kaikin tavoin käänteistä, valkoisiin kohdistuvaa rasismia paitsi silloin, kun heille itselleen jaellaan etuja.

 • KUSTA PÄÄSSÄ

  Vastaa

  KUSTA PÄÄSSÄ NÄILLÄ HELVETIN NEKRUJEN JA TERRORISTIEN NUOLIJOILLA EIKÄ MITÄÄN MUUTA!

 • Observer

  Vastaa

  Valkoisen miehen syyllisyyssyndrooma on vakava mielenterveyshäiriö.

 • pöh

  Vastaa

  Tää nyt vielä puuttui.
  Jos nyt tähän ilmastoagendaan jotenkin uskottaisiin, oletetaan että uskotaan 🙂
  Joka tapauksessa sillon ihmisten pitää pysyä siellä mihin ne on syntynyt.

 • pöh

  Vastaa

  Tohon vielä kommentti kun aina näistä juhlapaikanhakijoista puhutaab jonan ”haavoittuvaisena ryhmänä”
  Ihan oikeasti joka ainoa minun tyntema kantasuomalainen on köyhempi kuin nää juhlapaikanhakijat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi