Perussuomalainen ehdokas ajaa ”isänmaallisia perhearvoja” rodunsekoituspropagandan avulla

Perussuomalainen viittaa mulattilapsiin "pieninä suomalaisina", joiden määrää on kasvatettava, koska muuten "meidän isänmaamme on kohta entinen Suomi".

Valeoppositio

Sionistinen valeoppositiopuolue Perussuomalaiset valmistautuu eduskuntavaaleihin pyrkimällä todistamaan maailmalle, ettei ”isänmaallisuudella” ja kansallismielisyydellä ole mitään tekemistä keskenään. Erityisen ansiokkaasti hankkeessa on kunnostautunut Jyväskylän seudun Perussuomalaisten vaaliehdokas Kaisa Garedew.

Garedew julkaisi sosiaalisessa mediassa vaalimainoksen, jossa hän esiintyy rodunsekoituksen seurauksena syntyneiden lastensa ympäröimänä. Hän viittaa mulattilapsiin ”pieninä suomalaisina”, joiden määrää on kasvatettava, koska muuten ”meidän isänmaamme on kohta entinen Suomi”.

Viestin sävy muuttuu psykedeeliseksi, kun Garedew intoutuu kritisoimaan ”vihervasemmiston sateenkaari-maahanmuutto politiikkaa” (sic), joka johtaa ”Suomen valloittamiseen ilman sotaa”.

Perussuomalaiset ovat viime vuosina erottaneet jäseniään, mikäli nämä ovat erehtyneet määrittelemään suomalaiset valkoisen rodun edustajiksi. Garedewin kaltaiset rodunsekoituspropagandan jakajat sen sijaan saavat puoluejohdolta varauksettoman siunauksen toiminnalleen.

Lähde: Kaisa Garedew / Facebook

Afrikkalaiset Eduskuntavaaliehdokkaat Eduskuntavaalit Jyväskylä Kaisa Garedew Kotimaa Maahanmuutto Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rodunsekoitus Rotu Vaalit Valeoppositio

Keskustelu

36 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tässäkin sen näkee, että suomalaisuus on Persuille yhtä kuin passimerkintä.
  Äänestämällä kontrolloitua valeoppositiota et oikeasti vaikuta mihinkään, eikä minkäänlaista muutosta ole tiedossa, sen takaa jo Persujen suhtautuminen väestöpoliittisiin kysymyksiin.

  Kun näin tuon kuvan, luulin sitä ensin random-kuvaksi, joka on vain nopeasti otettu netistä, mutta ei, siinähän mainostetaan ihan oikeasti rotusekoitusten ”ihanuutta”.

 • GG

  Vastaa

  Polttavatko Garejewin lapset digitupakkaa ?

 • valeoppositio

  Vastaa

  Persut on valeoppisitiota, se on selvää. Se on nähty jo koronan ja NATO kiimailun kanssa

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jep, samoin sen näki EU:n kanssa, takki kääntyy niin ettei ehdi pysymään laskuissa mukana.

 • TT

  Vastaa

  Mulatti ei ole ihan niin paha kuin täysneekeri tai ‑arabi. Jos mulatti lisääntyy 100% suomalaisen kanssa, niin jälkikasvu alkaa olla jo melko lähellä ”rotupuhtautta”. Mutta jos väestösuhteissa rotumuukalaisten osuus on esim. 30%, niin puhdistus-/ palautusreaktiota ei välttämättä enää tapahdu riittävästi tilastollisesti tarkasteltuna. Voidaan arvioida, että jossakin 10–20% välillä on kriittinen toisrotuisten osuuden yläraja sille, että suomalaisgeenit säilyvät puhtaina.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mulatti on ihan yhtä paha, siinä on rotu silloin jo pilattu.
   Miten näiden miksauslapsien äidit voi olla mistään ylpeitä, kun lapsi ei edes etäisesti muistuta omia geenejä?

   • Onko ihan noin?

    Vastaa

    Vähän riippuu tapauksesta. Kuka nyt sitten muistuttaa enemmän sitä suomalaista vanhempaa ja kuka taas enemmän afrikkalaista. Etkö ole itse nähnyt mulatteja, joilla on valkoisia piirteitä?

  • Reiska

   Vastaa

   Käsittääkseni mulattius ei ole suomalaisille tyypillinen ominaispiirre. Ennen 1980-lukua Suomessa ei ollut mulatteja lähes ollenkaan. Jos henkilö on värjäytynyt vaaleanruskeaksi, herää varteenotettava epäilys, että hänen vanhemmistaan toinen, todenköisemmin isä, on afrikkalaistaustainen, jolloin hänen ei kuuluisi asua Suomessa, vaan isiensä maassa.

 • Nimetön

  Vastaa

  En äänestäisi koskaan Garedew nimistä ehdokasta.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Nelihenkinen perhe lisää suomalaisten lukumäärää. Perintötekijöillä on osuutta olivat ne suomalaisia tai vieraita uuden yksilön kansallisen menestymiseen, mutta pääasia on että hänet kasvatetaan suomalaisen avulla suomalaiseksi mieluummin vielä kaksikieliseksi. Kuva esittelee henkisesti tervettä perhettä.
  Artikkeli se on psykedeelinen = voimakkaan epätodellisen aistivaikutelman synnyttävä.

  • Heinrich

   Vastaa

   Olet itse tainnut vedellä vähän psykedeelisiä, kun epätodellisesti kuvittelet mulattien olevan suomalaisia.

 • Snif

  Vastaa

  Yksi riviedustaja joka ei ole yhtään mikään, ja lyön vetoa että tuo mitättömyys ei kauaa persuissa ole vaan siirtyy vasemmistoon tai vihreisiin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sinulla näyttää kovin menevän tunteisiin yksikin kriittinen lause, mikä liittyy tuohon sionistipuolueeseen.

   • Snif

    Vastaa

    ”yksikin kriittinen lause” Sinä et muuta tunnekkaan kun kritiikkiä persuja kohtaan joka lauseessasi ja kirjoituksessasi.
    Olet kopio hs sanomista ja muista valtamedioista.
    Kritiikki on aina sallittua, mutta siinäkin on raja milloin se menee jo sairauden puolelle.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Ai, millä tavalla kopio ”hs sanomista”?
     Sanon Persuista vain sen, mitä et kykene/halua nähdä, koska edelleen elät jossain toisessa ulottuvuudessa luullen, että he ovat ratkaisu johonkin, jopa kaikkien näiden valheiden jälkeen.

  • Anonymous

   Vastaa

   Haha. Siinä taas yksi juntti joka kaiken jälkeen kannattaa näitä kansanpettureita.

   • society

    Vastaa

    Et oo Sinimustista kuullu? Race first. Aina ollu

 • Huomasin vaan

  Vastaa

  Kuvassa on neljä (4) lasta, vaikka, lainaus Kaisan kotisivulta ”Menin aviomieheni kanssa naimisiin Tampereella vuonna 2006. Minulla ja insinöörimiehelläni on viisi ihanaa lasta ja asumme Jyväskylässä.” . Miehestä hän ei kerro tarkemmin mitään ei edes kuva, vrt. Olli Immonen joka on naimisissa, laianaus ”Vuonna 2015 Immonen avioitui maahanmuuttajataustaisen Lutfija (”Fija”) Immosen (ent. Saarni) kanssa. Bosnialaisesta muslimiperheestä lähtöisin oleva Fija kuului aiemmin vihreisiin ” tai Tynkkynen, jolla on mosambikilainen kumppaninsa Alan da Silva.

  • Hylsy

   Vastaa

   Bosniakki ei ole yhtään pahempi kuin vaikkapa Kroaatti. Uskonto ei tee rotua.

  • Mutanaamaolen

   Vastaa

   Tuskin Alan da Silva saa suvun jatkoa Tynkkysen kanssa, on biologisesti mahdotonta.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Portugalilaiset tuotti 1600-luvulla mustia 10% väkiluvusta. Nyt kun sekoittuneet 400 vuotta näemme monikulttuurin parantavan voiman. On vaan tummia ja vaaleita latinoja. Portugali Euroopan köyhä mies vaikka hyvä ilmasto.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Kasvatetaan suomalaiseksi”
  Ööö, wtf?
  Kuva on kaikkea muuta kuin esikuva idyllisestä suomalaisperheestä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Aivan. Perussuomalaiset ovat todellakin klassinen valeoppositio. Tämä sama kuvio toistuu nykyään kaikissa juutalaisen ylivallan alla elävissä valtioissa: meille tyrkytetty ”demokratia arvoineen” on umpikuja, jossa jokainen ääni mille tahansa puolueelle on yhtä kuin itsemurha.

  Tämä peli on niin korruptoitunut ja sisältä mätä, että ns. demókraattinen muutos on yksinkertaisesti mahdottomuus, paradoksi. Jos jossakin maassa tulee esiin aito muutosvoima, se kielletään ja taas vedotaan ”arvoihin” jne.

  Silti, tietenkin, äänestän Sinimustia, koska se on ele, vaikka se ei mitään muuta, mutta elekin on enemmän kuin passiivinen alistuminen. Ja jos yksikin totuudenpuhuja pääsee korruptoituneeseen eduskuntaan, hän toivottavasti puhuu suunsa puhtaaksi ja saa sentään huomiota osakseen ja tässä valheiden mediamaailmassa huomiokin on parempi kuin ei mitään.

  Asia on myös niin, että EU on jo Neuvostoliiton kopio ja tämähän on hieno uutinen, sillä EU sortuu väistämättä samalla tavalla kuin Neuvostoliitto. Itse asiassa vihollinen, eli sionisti, tietää tämän varsin hyvin ja siksi nyt kiihotetaan sotaan, jotta tuhoaisimme varmasti ennen romahdusta niin EU:n, Venäjän ja Ukrainan talouden. Örkki nimittäin haistaa veren ja vaanii varjoissa shekeleineen saadakseen kaiken ilmaiseksi, örkki kun on sellainen, ahne perkele.

  Eli leikitään, ja äänestellään, kyllä vielä tulee aika, jolloin örkistä otetaan senkka nenästä.

 • A

  Vastaa

  Keskusta aikoo jäädä oppositioon jos tekevät tappion tulevissa vaaleissa. Se tarkoittaa että jos Kokoomus voittaa, saadakseen enemmistön Persujen ja RKP:n täytyy tehdä yhteistyötä. Toisaalta, Persuthan lupasivat pitää kansanäänestyksen Eurosta ja Eu:sta ja vaikuttaa siltä että nyt tulevat luopumaan pakkoruotsin lakkauttamisesta. En ole yllättynyt… 

  Ennen Sinimustia, Persut ovat olleet ainoa parlamentaarinen ”vaihtoehto” kansallismielisille hyvin, hyvin pitkään…

 • Jones

  Vastaa

  Eipä ihme että persuissa on etelämaalaisia jäseninä.
  Iranilainen persuissa:
  https://tunnistus.perussuomalaiset.fi/kayttaja/danny-kavosifar/50906400–3fa9-4866–9251-da1f3fbee3f8
  Iranilaiset kampanjoivat PS:n puolesta:
  https://www.verkkouutiset.fi/iranilaiset-shiiat-kampanjoivat-psn-puolesta/#8e5272d4

  Persut ovat maanpettureita, samoin kuten ne ukrainalaiset jotka kannattavat Zelenskyitä, unohtaen sen ketkä tekivät aikoinaan ukrainalaisten kansanmurhan.
  Ukrainan kansanmurha tapahtui juutalaistaustaisen Lazar Kaganovitsin johdolla.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lazar_Kaganovit%C5%A1

 • Julli

  Vastaa

  Sekasikiö on neekerin tapa laskea valkoisen väestön älykkyyttä.

  Sekasikiöistä on vain haittaa, kuten varsinaisista neekereistä.

  • tymä

   Vastaa

   Ei vaan juutalaisen tapa laskea älykkyyttä.

 • Paukapää

  Vastaa

  Puliukko kataja tukee kaisaa. Hänkin on ottanut kumppanin ulkomailta kun ei kotimaasta kelpuuttajaa löydy. Kuvottavaa touhua.

 • Pertti

  Vastaa

  On ehkä lasten kannalta parasta, jos tämä ehdokas ei pääse läpi. Äidin paikka on lasten lähellä kotona., eikä aamuhämärästä iltamyöhään Arkadianmäellä, ja siihen päälle vielä mahdolliset jauhojengin houkutteet. 8:n vuoden jälkeen uusi yritys, kun lapset on jo maailmalla.

 • Late

  Vastaa

  En ikinä ottaisi naista kenellä on mulattilapsia. Pahinta näissä mulattilapsissa on se, että maahan satunnaisesti saapuva musta mies näkee heti, että täällä käy flaksi ja valkoinen ulkomaalainen voi vain ihmetellä suomalaisten naisten löyhäperäisyyttä.

 • Snif

  Vastaa

  Täältä poistettiin linkki missä oli selvitys mitä valehtelijoita on kaikki persuja haukkuvat mutta se poistettiin, aika naurettavaa, ryssämedia on nyt ainakin paljastunut, ja tulen tekemään tästä eteenpäin kaiken voitavani tämän sivuston sulkemiseksi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mites sitten miehet jotka hankkii lapsen jonkun vietamilaisen, filippiinilaisen tms. naisen kanssa? Ovatko parempia?

 • Nimetön

  Vastaa

  Surullista, että lasten kuvia noin julkaistaan. Olisi parempi piilottaa, eivät tee hyvää vaalikampanjalle. Lapsetkin varmaan häpeissään.

 • Suomen soturi

  Vastaa

  No puoliksi ehkä voidaan sanoa olevan suomalaisia ja loput puoli geeneistä ihan muuta. Oliko se nyt jos 8 sukupolvea vielä eteenpäin taas valkoisia suomalaiskumppaneita, niin voi jo taas ehkä olla enemmän suomalaiseksi luokiteltava.

 • Nimetön

  Vastaa

  Itse tulen siinä kohtaa vastaan, että mikäli ns. ”rotumuukalainen” kasvaa länsimaiseen kulttuuriin eikä tästä tule mikään woke tai ammattiuhriutuja, niin se on ihan good enough for me. 

  Länsimainen kulttuuri, vapaus, sivistys, turvallisuus, hyvinvointi ja tasa-arvo on kuitenkin über alles.

 • WalkoinenSuomalainen

  Vastaa

  Olisi mielenkiintoista lukea lisää tämmöisistä rodunhäpäisijöistä jotka eron jälkeen tulevat olemaan 99% yksinhuoltajia. Yksikään itseään kunnioittava suomalainen mies ei seurustele valkoisen naisen kanssa jolla on sekarotuinen mulattiäpärä. Ällöttävin tapaus lienee Heidi Jalid.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi