Video: Greta Thunbergin ”pidätys” Saksassa oli näytelty

Kyseessä on halpa silmänkääntötemppu, jolla myös luodaan mystiikkaa henkilöbrändin ympärille, eli kyse on bisneksestä.

Valeoppositio

Myös suomalaismediat uutisoivat näyttävästi ilmastoaktivistin titteliä kantavan näyttelijä Greta Thunbergin ”pidätyksestä.” Kuten arvata saattoi, mitään pidätystä ei tapahtunut, sillä kyseessä oli näytelty tilanne.

Monesti median suosimien aktivistien tempauksissa on ”sattumalta” media paikalla, eli siis aktivistit ovat kutsuneet tutut toimittajat etukäteen paikalle taatakseen huomion tempaukselle. Näissä tapauksissa tempaus sentään oikeasti tapahtuu.

Thunberg on kuitenkin liian tunnettu kasvo liatakseen käsiään oikeasti, joten hänen on turvallisempaa näytellä pidätystilanne saadakseen huomiota tapahtumalle, jossa ”pidätys” tapahtui. Kyseessä on halpa silmänkääntötemppu, jolla myös luodaan mystiikkaa henkilöbrändin ympärille, eli kyse on bisneksestä.

Nettiin vuotikin pian ”pidätyksen” jälkeen video, joka paljastaa viimeisimmän tempun olleen pelkkää näytelmää. Valtamedia tuskin aikoo korjata valheellista uutisointiaan aiheen ympäriltä.

Greta Thunberg Poliittiset viholliset Ulkomaat Valeoppositio

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Monet luulevat tietävänsä ja olevansa perillä asioista, kun ahkerasti seuraavat valtamediaa, todellisuudessa asioista perillä ovat ne, jotka seuraavat monia muita kanavia.
  Valtamediaan täysin luottavat ovat vain yksinkertaisia aivopestyjä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Uutisointi on propagandaa ja ”uutiset” suunniteltu etukäteen.

 • TT

  Vastaa

  Ilmastokultistit ovat nyt aktiivisesti liikkeellä sahaamassa länsimaiden kansalaisia silmään. Greta törmäilee mutapellolla tai Sanna Marinin johtajuus-henkilökulttia pönkitetään Davosissa. Kansat halutaan taivuttaa ”innostavien” esikuvien voimalla Davosin agendaan, jonka myötä niiden elintasot ja perustuslailliset oikeudet ja vapaudet voidaan nipistää pois ja synnyttää länsimaihin uusfeodaalinen järjestys. Samalla sensuroidaan niitä, jotka varoittavat ilmastokultin todellisista päämääristä ja paljastavat sen näyttelyhahmojen onttouden.

 • Topi

  Vastaa

  Tiesihän tuon heti tuoreeltaan. Hänet on viety limusiiniin, jolla kuskattu viiden tähden hotelliin.

 • Salomon

  Vastaa

  Sehän on läskikin nykyään

 • Gretan Suurin Fani

  Vastaa

  Hiiliprotesti ei korjaa gretan fas-lapseutta. Ja nyt en puhu fasismista vaan sikiön alkoholi syndroomasta. Sääli, että hänen suvaitsevanen äitisä oli alkoholisti ja miehensä aisuri. Jos antaa vaimon juoda raskauden aikana varmaan antaa myös neekereiden nussia sitä. Vittu mitä ihmissaastaa gretan vanhemmat. Olisi voinut tosi huonomminkin mennä. Gretasta sentään irtoaa iso kasa hauskoja meemejä ja tarinoita.

 • Outo elämänmuoto

  Vastaa

  Ompas tuo lihonnut vuoden aikana melkoisesti. Mutta tissejä ei vaan näy. Alan pikkkuhiljaa kääntyä sille puolelle että se onkin poika eikä mikään tyttö.

  Missäs sitä juuri hehkutettiinkaan että Greta on hyännyt lentämisen kokonaan. Ai jaa, niinkö? No, milläs muulla se tuli takaisin siltä Amerikan purjehdusreissultaan kun lentämällä? Ja se purjevenekin tuotiin lentorahtina eurooppaan. Kyllä on suomen huoramedian jutunkirjoittajilla lyhyt muisti.

  • Et ymmärrä naisen logiikkaa

   Vastaa

   Greta ON hylännyt lentämisen kokonaan.Mutta sitten hän muutti mielensä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Gretalle on näkynyt maistuneen jokin energiapitoinen kun on paisunut tuollaiseksi. Minkähänlainen hiilijalanjälki on tullut tuosta ylimääräisestä syömisestä.

 • Ville

  Vastaa

  Nyt näyttää jo melkein normaalilta, kun aiemmin oli vain luuta ja nahkaa. Mutta järkeä ei ole vielä tullut päähän.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi