Greta Thunberg rikossyytteseen niskoittelusta

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Thunberg asetetaan rikossyytteeseen, vaikka hän on jättänyt monta kertaa aiemminkin noudattamatta poliisin poistumiskäskyä.

Poliittiset viholliset

Ilmastojulkkis Greta Thunberg on asetettu rikossyytteeseen niskoittelusta tämän jätettyä noudattamatta poliisin käskyä poistua istumasta ajotieltä viime kuussa. Thunberg oli mukana muiden ilmastohörhöjen kanssa tukkimassa ajotietä estääkseen bensan kuljetusautoja tuomasta lähetystään Malmöön ja poliisit joutuivat fyysisesti siirtämään tempaukseen osallistuneet pois.

Vaikka Thunberg on monta kertaa aiemminkin jättänyt noudattamatta poliisin poistumiskäskyä, tämä on ensimmäinen kerta, kun hänet asetetaan teosta rikossyytteeseen. Maksimituomio niskoittelusta on 6 kuukautta vankeutta.

Oletettavasti oikeudenkäynnistä on tarkoitus tehdä jonkinlainen mediaspektaakkeli, tai sitten eliitti alkaa pikkuhiljaa hylkäämään jo 20 vuotta täyttäneen Thunbergin, joka alkaa olemaan liian vanha esittämään maailmaa pelastavan pikkutytön roolia.

Lähde: Breitbart

Greta Thunberg Ilmastonmuutos Poliittiset viholliset Rikos Ulkomaat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mielenkiintoista nähdä tuleeko jonkinlainen tuomio, tämä tyttönen on jo niin pitkään ollut globalistien ja valtamedian erityissuojeluksessa oleva maskotti.

  • Reiska

   Vastaa

   jep, greta on tukeneet niin rotschildit kuin soros. greta on ihan täys psy-op eikä mikään oikea ympäristöaktivisti. kun greta aloitti sen ilmastolakkonsa, niin sillä oli silloin jo sponsorina ”vihreää teknologiaa” edustava liikemies. tää pidätys antaa gretalle katu-uskottavuutta kultin jäsenten silmissä – se kai tässä on ideana.

 • Ilmasto abortti

  Vastaa

  Tässä ehkä näkyy parhaiten se mitä tapahtuu kun ei käy koulujaan loppuun. Ja kun rupeaa viher-vasemmistolaiseksi. No, ehkä sillekkin ”oikeudenkäynnin” jälkeen löytyy joku valtion suojatyöpaikka jossa se sitten saa ilman vastuuta kiusata muita ihmisiä.

 • TT

  Vastaa

  Gressukka on taas pulassa ja ilmastokin on huono.

 • Hyttyspistokkaat

  Vastaa

  Mitäköhän tuostakin hörhelöstä tulee isona.. Valokuvamalli on jo poissuljettu.

 • Paljas uneksija

  Vastaa

  Pikkutyttö teki tehtävänsä globalistien hyväksi. Greta saa nyt mennä ja kärsii yksin rangaistuksen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi