Dödspatrullen on rantautunut Helsinkiin

Rotumuukalaisten Dödspatrullen on perustanut Suomeen huumeiden maahantuontiorganisaation. Useita ryhmän jäseniä on tuomittu ja epäillään ampuma-aserikoksista sekä henkirikoksista.

Pohjoismaat

Keskusrikospoliisi ja Helsingin poliisi ovat tutkineet laajaa huumausainekokonaisuutta keväästä lähtien. Tutkinnassa on tullut ilmi yhteyksiä Dödspatrullenin (suomeksi ”kuolemanpartio”) ja Suomessa toimivien katujengien välillä. Suomeen tuotuja huumeita on välitetty muun muassa ”suomalaisille” katujengeille, joita Jari Taposen mukaan ei ole olemassa.

Poliisi epäilee neljää ”ruotsalaismiestä” Helsingin alueella käydystä huumekaupasta, jota on pyöritetty kolmesta asunnosta käsin. Pääepäiltyinä ovat neljä 21–25-vuotiasta ”ruotsalaismiestä”, joista kolme on vangittuna Suomessa ja yksi on vangittu poissaolevana viime keväänä. Neljäs epäilty on Ruotsin viranomaisten hallussa.

Poliisi takavarikoi tutkinnan aikana noin 150 kiloa huumeita, joita kuljetettiin Suomeen muun muassa Pohjois-Ruotsin kautta rekoilla. Tutkintaan liittyvät huumeet on tuotu maahan kymmenessä erässä. Kyseessä on suurin huumetakavarikko, joka on tehty katujengitutkintojen yhteydessä Suomessa.

Ruotsalaiset viranomaiset pitävät Dödspatrullenia erittäin väkivaltaisena ryhmänä. Useita ryhmän jäseniä on tuomittu ja epäillään ampuma-aserikoksista sekä henkirikoksista.

Lähde: HS

Lue myös: Uusruotsalaisen raiskaaja-gangstan joulu: Henki lähti ampumalla

Huumeet Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ryhmä koostuu pääasiassa sompuista ja muista rotumuukalaisista, nämä olisi ainakin vielä mahdollista potkia täältä pihalle, jos vain tahtotilaa siihen löytyy.

  Jari ”Suomessa ei ole katujengejä” Taponen voisi taas tullaan julkisuuteen piipittämään näistä viime aikaisista tiedoista.
  Olisi mukava nähdä taas koottuja selityksiä.
  Joko nyt infra on sopiva, kun viimeksi se ei sitä kuulemma ollut?

  Olisiko nämä katujengit ja niiden aiheuttamat ongelmat olleet ehkäistävissä?
  Olisi.
  Miten?
  Suoralla rasismilla ja täysin päinvastaisella maahanmuuttopolitiikalla kuin mitä nyt viime vuosikymmeninä on nähty.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Kuolemanpartio.…hmmmm… Jokunen vuosi sitten tällaista sanaakaan ei olisi saanut lausua Oulun kaupunginvaltuustossa. Niin maailmamme kehittyy.

 • J.K.

  Vastaa

  En tiennytkään Ruotsin kalifaatin olevan näin pahassa jamassa. Onneksi Suomi ja sen valtamedia kertoi puolikkailla virkkeillä, että asiat ovat päin prinkkalaa.

  Asiantuntijoita on syntynyt kuin sieniä sateella. Kukaan heistä ei vain ole kehottanut katsomaan kokonaiskuvaa. Tähän jos ottaa vaikka Ranskan ja Saksan, pystyy huomaamaan kaavan.
  Pomot eivät ole Ruotsissa. He ovat kotimaissaan ja ympäri Eurooppaa nauramassa mustaan partaansa.

  Räppi houkuttelee nuorta kantaväestöä, mikä näkyykin useilla videoilla. Somalit ja muut musut määräävät anarkian asteen ”räppi-runoudella”.

  Suomi on tietenkin looginen kohde huumemarkkinoilla. Kukaan ei oikein kehtaa sanoa että tämä koskettaa Suomea välttämättömästi.

  Se ihmetyttää, miksi valtamedia ei ole puhunut asiasta juurikaan mitään ja nyt he kilpailevat siitä kuka uskaltaa kertoa eniten. He eivät näytä millään ymmärtävän, että useampi meistä on tiennyt asiasta jo useita vuosia. Jos ei näiden kalifatisoitujen maiden omista medioista, niin ainakin suomalaisesta vastamediasta.

  Ratkaisuksi tämän multikultisen aiheuttamaan ongelmaan löytyisi helposti. Se on yhtä kova linja, mitä itse ählämit harrastavat. Pitää kangeta kaikki tuollaiset merellä kelluviin vankiloihin ja antaa ”purgen” tapahtua näissä vankiloissa.

  Vakavat sanat, kuten ”neekeri” ja ”taateli” pitää unohtaa, kuten koko poliittinen korrektius.

  Jos haluamme välttää Ruotsin kohtalon, on PC-asiantuntijat potkittava pois pestistään ja unohdettava YK:n lässytykset. Toivotaan että joku uskaltaa kertoa sen minkä muut jo tiesivät. Suomi suomalaisille ja kieroutuneet utopiat multikulttuurisesta unelmasta pois häiritsemästä vaikka sanktioita tulisi enemmän kuin ”kehtaisimme” saada.

  Nähkää päättäjäpoloiset tulevaisuuteen vaikka Ruotsin gravitaatiolinssillä. Myös Euroopan isoja maita saa ja pitääkin arvostella. Emmehän halua vaikuttaa sivistymättömiltä moukilta. Se antaa vahvan signaalin muille maille kansasta, kuka ei kumartele ja keiden maa on taistellut Neuvostoliittoa vastaan. Suomea ei miehitetty, eikä miehitetä jatkossakaan.

  • Fokus

   Vastaa

   Nämä tulevat Suomeen vain sen vuoksi että täälä kauppa käy. Jos suomaaliset eivät ostaisi huumeita, muniensakourija häipyisiävt melko nopsasti.

   Huumeiden käyttäjiin pitäisi se huomio kiinnittää.

 • Otto

  Vastaa

  Tässä asiassa ällistyttää se, että pohjoismaiden oikeuslaitos ja politikot ovat pettännet kansalaisensa, mutta apuun huudetaan moniammatillisia ryhmiä pitämään vakavuuspuhutteluja. Ruotsinkin poliisit hoitaisivat ongelman kevyesti, jos he vain saisivat em. tahojen tuen.

 • Pertti

  Vastaa

  Niin se vain on että Suomesta tulee ghetto kuten olen sanonut monta kertaa. Mitenkäs tässä näin kävi?. No näin käy kun otetaan avosylin vastaan näitä moniammatillisia ammattilaisia kellä paperit vain jääneet kotiin sodan vuoksi. Nyt olisi viimeistään aika herätä. Kansa kärsii Suomessa pian jengiväkivaltaisuuksista enkä usko että mitään tapahtuu ennenkuin se oikeasti tapahtuu näiden pukumiesten/naisten perheissä (kansanedustajat)sun muut.
  Kyllä se ääni kellossa muuttuu kun ensimmäinen lapsi kadulla ammutaan.

 • Topi

  Vastaa

  Kas, kas… SäPo ja SuPo alkavat heräillä pikkuhiljaa. ”Ja ei sekuntiakaan liian myöhään!” (Saa nauraa.)

 • pöh

  Vastaa

  Niin mediassa uutisoitiin taa ”ruotsalaismiehistä”, eihän niillä ole mitään tekemistä ruotsalaisten kanssa, paitsi että ne on tunkeutunut Ruotsiin koska ruotsalaiset suuressa viisaudessaan on sen sallinut.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Se kertoo vain sekä Suomen että Ruotsin poliisilaitosten suoraan sanottuna AVUTTOMASTA tilasta kun kaiken maailman töötspatrulleja pyörii kadunkulmissa!

 • Realisti

  Vastaa

  On vain ajan kysymys, milloin Dirty Harryn on lähdettävä siivoustöihin.

 • Tamperelainen tietotoimisto

  Vastaa

  Ja nyt SML rupee sitten miehen töihin näitä vastaan? Löytyykö kavereita auttamaan ja jeesaamaan? Eipä taida Ruotsin pvl voida enää mitään. Muista kerhoista puhumattakaan. Juokaa kaljaa vaan ja nauttikaa hyvistä bileistä. Haukutte vaan kaikki Kankaanpää ja Lahti porukat kun toimivat oikein. Lukekaa Simolaa ja menkää kirkkoon!

  • Nimetön

   Vastaa

   Eli kun tarpeeksi narkkaa, tappaa kissoja, keikuttaa persettä keikoilla, ottaa turpaan suomimaidanissa, hailaa sturmgeist89:n haudalla, videoi omia rikoksia… niin valkoinen rotu on pelastettu?

   Mitä tarkalleen ne spedet teki oikein? Aseenkäsittelytaitokin näytti olevan aika lähellä nollaa. Kovat on puheet ja suunnitelmat, mutta ne ei saaneet heitettyä yhtäkään paukkua punikkien mielenosoituksiin. Keskiverto elokapinalaisellakin on enemmän testosteronia.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Onko Ruotsin Vastarintaliikkeessä kymmeniä tuhansia jäseniä?
   Voivatko he yksin kääntää suunnan tällä hetkellä?
   Tuskin, mutta tärkein asia on, että porukka toimii, levittää sanomaa, tuo faktoja julki ja he tekevät sen vielä rohkeasti täysin julkisesti, siitä voi moni ottaa oppia.

   Miksi ei saisi hyvistä biiseistä nauttia, kun samalla se raha menee kansallismieliseen toimintaan?

   Niin, että pitäisi lähteä sekoilemaan samaan tahtiin kuin Lahden alle viiden tyypin joku nistiporukka ja tuhota kaikki se työ mitä on tehty kansallismielisen toiminnan ja julkikuvan suhteen.

   Olisiko kannattanut miettiä edes kaksi sekuntia, ennen kuin näppäimistö sauhuaa?

 • Musta ase

  Vastaa

  Ei ole mielestäni minkäänlaista draamaa jos tällaisen täysi-ikäisen rikollisjengiläisen palauttaa sinne mistä sukukin löytyy sen enempää miettimättä miten lurjuksen siellä käy. Hellät otteet on jo kokeiltu monellakin tapaa mutta nämä ¤ei millään väliä-tyypit” eivät siitä ole ottaneet opikseen,kultaiset ketjut pitää olla kuten Howlywood leffoissakin. Jos ei erota todellisuutta siitä mistä on tullut ja mitä on saanut ilmaiseksi niin kiittämättömyyden palkaksi voisi laittaa turistiluokassa ryan airilla kotiin.

 • GLGL

  Vastaa

  ”huumekaupasta, jota on pyöritetty kolmesta asunnosta käsin”

  Eipä taida olla kovinkaan vaikea arvata, kuka maksaa asuntojen vuokran.

  Taitaisi olla aika alkaa vaatimaan myös viranomaisia vastuuseen tekemistään virheistä. Marinin kommunistihallituksen aikana sellaisesta ei voinut edes uneksia.

 • Teemu

  Vastaa

  Yle haastatteli rinkebyläisiä, joiden mukaan alue on rauhoittunut, kun Dödspatrullen on levinnyt Uppsalaan/kun sen jäseniä on kuollut ja joutunut vankilaan. Alueen viranomaisten mukaan suurin ongelma on sosiaalityö ja koulut eli vanhat selitykset tulevat taas kuin apteekin hyllyltä! On tämä jo melkoista teatteria. Siellä ollaan säätämässä lakia, jonka mukaan vanhempien on puututtava pikkunekrujen ongelmiin kouluissa ja kaduilla tai uhataan viedä heiltä kaupungin vuokra-asunnot pois. Kadulleko meinasivat nämä hätää ja vainoa kärsivät laittaa? Tämä on aivan sulaa komediaa. Nyt vain äkkiä suvaitsevaisuuskasvatusta ja antirasistisia luentoja koulujen oppitunneille, niin johan hyvää tulee.

 • Salomon

  Vastaa

  Suosittelen puhuttelua ja pehmeitä arvoja… Yksikään täysijärkinen yhteiskunta ei katsele tälläistä toimintaa, ettekö ymmärrä, ei noilla vesseleillä ole mitään menetettävää, ne tietää, kun yksi kuolee uusi on jo jonossa.

 • Turo on helkama

  Vastaa

  Juurisyy on kotiperäinen. Poliitikkoja, poliiseja, mediaa ja isorikkaita ei kiinnosta tavallisten suomalaisten tilanne ja faktat eri asioista ruohonjuuritasolla.

  • Topi

   Vastaa

   Näinhän se on. Mutta minkäs teet. Pitäisikö partisaanien hyökätä establišmenttia vastaan kuten (((Neuvostoliiton))) miehittämässä Latviassa? Ihan samalla tavalla Suomi on nyt EU:n ja NATO:n miehittämä. Kenelle menet itkemään systeemistä, kun koko systeemi on mätä?

 • Asuntosihteeri

  Vastaa

  Joku neropatti toimittaja keksi että estäkää asuinalueiden eriytyminen. Ei, ei! Päinvastoin! Eriyttäkää asuinalueet; suomalaiset asuvat kotimaassaan ja ulkomaalaiset asuvat ulkomailla ja pysyvät siellä.

 • Otto Korsteeni

  Vastaa

  PoHa on tietysti hakemassa oikeusistuimelta ko. jengin kieltämistä ”hyvien tapojen vastaisena”. Eiku sehän olisi rasismia!!!
  Eipä nuo demarikokoomuspolpot ole saaneet sitä täällä jo toimivaa matujen liivijengiäkään kieltoon.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi