Uusruotsalaisen raiskaaja-gangstan joulu: Henki lähti ampumalla

Reilu vuosi sitten yksi Ruotsin suurimmista lehdistä kirjoitti uhrista ylistävän artikkelin.

Pohjoismaat

police, crime scene, blue light

Ruotsissa on vietetty joulua myös alamaailmassa. Uusruotsalaisen katujengin Dödspatrullenin (suom. kuolemanpartio) jäsen ammuttiin hengiltä kadulle joulupäivänä.

Hengiltä ammuttu gangsteri on nimeltään Mehdi ”Dumle” Sachit. Hänet tunnetaan erityisesti siitä, että vuonna 2014 hän oli osallisena joukkoraiskauksessa, jossa alaikäinen uhri kidnapattiin koko yöksi ja raiskattiin aseella uhkaamalla lähes kymmenen henkilön toimesta.

Raiskaustuomio ei kuitenkaan ollut mikään este uusruotsalaisessa gangsterimaailmassa etenemiselle. Hän sai vielä tapauksen jälkeen viettää lähes 10 vuotta jengeissä, kunnes hänet otettiin hengiltä. Ampumisella ei tiettävästi ole mitään tekemistä raiskauksen kanssa, vaan se liittyy muihin alamaailman kuvioihin.

Kolmekymppinen Mehdi ammuttiin sunnuntai-aamuna puoli yhdeksän aikaan Rinkebyn keskustassa. Laukauksia oli julkisella paikalla useita.

Reilu vuosi sitten yksi Ruotsin suurimmista lehdistä, Expressen, kirjoitti Mehdistä ylistävän artikkelin. Artikkelissa luotiin mystistä kuvaa pahiksesta, joka tekee räppiä ja elää jännittävää elämää. Lehti ”unohti” mainita gangsterin taustalta löytyvän raiskaustuomion.

Lähde: PT-media (1, 2)

Maahanmuuttajajengit Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ulkomaat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • otto suni

    Vastaa

    Tämän Mehdin äkillinen poismeno varmasti on myös herkistänyt koko Suomen hallituksen pohtimaan miten voisimme suojella myös täällä Suomessa näitä ”kultamunia”! Hoosiannaa laulavat jälleen aseet Ruotsissa, mutta Suomessa kansa odottaa alistuneena Marinin uusia esiintymisiä!

  • Nimetön

    Vastaa

    Eihän noiden gangstereiden gangsta-pisteet vähene suomessakaan jostain raiskaustuomioista. Milan ”raiskaaja-pedofiili” Jaff on Suomen tunnetuin katujengiläinen.

  • Replacement

    Vastaa

    Ruotsalaiset varmaan nauttivat monikulttuurisesta joulusta.

  • Rokottamaton

    Vastaa

    Saisimmeko välitettyä ihan valtiotasolta kutsun noille korkeakulttuurin tekijöille, että Suomesta saa turvapaikan vaaralliseksi käyneestä Ruotsista, jonka ongelmat selittyvät valkoisella imperialismilla ja rasismilla?

  • J.K.

    Vastaa

    Moraali ja normaali ihmiselo on heittämässä jossain vaiheessa täydet 360 astetta kaikissa länsimaissa. Sama vanha kysymys siis; miksi?
    Mikä on tämän kansanköyhdytyksen perimmäinen syy?

    Oli se heidän vanha suunnitelmansa aikoinaan uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi ollut vaikka kuinka jalo ja nerokas, tulisi heidän jo tunnustaa, ettei se ole monimutkaisessa ja muuttuvassa maailmassa toimiva. Ellei kyseessä ole sitten suunnitelman hätäinen punakynällä tehty pikamuutos nopeamman kastijärjestyksen luomiseksi koko länsimaailmaan ja sitä kautta myöhemmin puhdistuksiin.

    Tällä metodilla orjuuden laillistaminen tulee ajankohtaiseksi jo alle sadan vuoden kuluttua. Savuverho on hälventynyt paikka paikoin ja älykkäimmät ihmiset hoksanneet esim. mielikuvien muokkaukset. Emme tule näkemään itse sitä, mutta jälkeläisillemme tästä tulee vihjata. Koulut ovat selkeästi korruptoituneet ja palvelevat tulevaa kaaosta näkemättä todellisuutta.

    Nimimerkillä Ärsyyntynyt ja Kyyninen

  • Pekka Aalto

    Vastaa

    Terve
    Lyhyesti sanottuna
    en ymmärä tätä kiihkoa
    Suomi viedään natoon ilman äänestystä
    Yleensä maassa ihmiset haluaa elää omissa liemissään
    Itse en näe ketä äänestäisin seuraavissa vaaleissa
    Toisaalta ollaanhan yksi näistä 8 maasta jotka kokeilee tätä uutta järjestystä

  • Tsuhna

    Vastaa

    Vanha venäläinen sanonta:”Leski myy halvemmalla”.

  • Jengisota

    Vastaa

    Ja on muistettava ettei ne ole ihmisiä kummempia nekään, lyijyä ne tottelee niin kuin kaikki muutkin.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi

    police, crime scene, blue light