Adressi: Jari Taponen ennaltaehkäisemään Ruotsin katujengien rikollisuutta

Taponen voisi palkittuna poliisina olla hyvä lisä Ruotsin poliisille, joka miettii jo armeijan laittamista kaduille.

Pohjoismaat

Jari Taponen.

Adressit.com ‑sivustolla kerätään nimiä Jari Taposen toimittamiseksi Ruotsiin estämään katujengirikollisuutta. Jari ”Suomessa ei ole katujengejä” Taponen voisi palkittuna poliisina olla hyvä lisä Ruotsin poliisille, joka miettii jo armeijan laittamista kaduille. Pelkästään syyskuussa maassa on kuollut toistakymmentä ihmistä jengisodassa.

Adressi kuvailee:

”Helsingin Pasilan poliisilaitoksen ennaltaehkäisevän toiminnan yksikön ylikomisaario Jari Taponen on ollut merkittävä uudistaja ja hänen ansiokkaan työnsä vuoksi Suomessa ei viime Sanna Marinin hallituksen aikana ollut yhtäkään katujengiä.

Ruotsin hallitus, joka ei ole omannut yhtä osaavaa yksikköä ja sen johtajaa, kuin Taponen, on nyt pulassa yhteiskunnan rakenteellisen rasismin takia johtuvasta katujengitoiminnasta.

Ruotsin entinen pääministeri Magdalena Andersson on esittänyt, että Ruotsin poliisi voisi pyytää kollegiaalista apua jengirikollisuuden torjumiseen muista Pohjoismaista, esimerkiksi Suomesta.

Helsingin poliisilaitoksen ylikomisario Taponen on myös saanut ansiokkaasta työstään kaupungilta kultaisen ”Helsinki-mitalin”. Taposen johdolla Helsingin poliisin ymmärrys eriarvoistumisesta ja radikalismista on laajentunut merkittävästi. Helsingin poliisin ennaltaehkäisevä toiminta tekee tiivistä yhteistyötä kaupungin nuorisopalvelujen ja sosiaali- ja terveystoimialan kanssa.

Helsingin kaupungin kuuluu tarjota Taposen osaamista ruotsalaisille, jotka eivät olleet yhtä onnekkaita omaakseen yhtä osaavan ja ansioituneen ylikomisaarion. Olemme onnekkaita helsinkiläisinä ja on myös meidän velvollisuus auttaa Ruotsia asian kanssa.

Adressimme ehdottaa, että:

 1. Helsingin kaupungin kuuluu luoda 10 vuoden viran ylikomisaariolle Jari Taposelle.
 2. Virka kuuluu suorittaa Ruotsissa paikan päällä efektiivisyyden varmistamiseksi.
 3. Jos 10 vuotta ei riitä katujengien täydelliseen poistamiseen, kuten ylikomissaario on onnistunut Suomessa, kuuluu virka pidentää vähintään 5 vuotta kerralla ja tarjota enemmän suomalaista osaamista ruotsalaisille.
 4. Kaupungin kuuluu järjestää vähintään 50 000 euron läksijäisjuhlat palkitun ja ansioituneen ylikomisaario Jari Taposen kunniaksi Senaatintorilla helsinkiläisille. Juhlat kuuluu aloittaa, sillä hetkellä, kun ylikomissaario astuu Ruotsin laivaan.”

Voit laittaa nimesi alle täällä.

Jari Taponen Kotimaa Pohjoismaat Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Muista jartsukka mainita korona.
  (Vitun pelle!!!!!!)

 • TT

  Vastaa

  Ruotsi ei sulkenut paikkojaan, joten Taposen korona-kortti ei käy. Muista ajan, jolloin Suomessa kiljuttiin Ruotsin terveysministerille, että hän tappaa ruotsalaiset koronaan. Suomen orjat tietty halusivat kaikki paikat kiinni nuhakuumeen takia. Jälkikäteen ajatellen Ruotsi pelasi asiansa oikein. Maahanmuutossa maa on sitten tyrinyt senkin edestä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kannatettava ehdotus, Taposelle voisi laittaa partiokavereiksi Ruotsiin Huhtelan ja Nissisen.
  Menkää näyttämään esimerkkiä, haluan nähdä lopputuloksen.

 • pöh

  Vastaa

  Sanon vaan että mikään äärilaidan toimijoita ei pitäisi olla poliisina.
  Taponen on täysin äärivasemmistolainen.
  Ihan sama oletko minkä tahansa äärilaidan edustaja, se syö uskottavuutta koko poliisilta.

  Tää tyyppi esimerkkinä sanonut että on ok että ulkomaalaiset aikuiset terroristit on kopuluissa suomalaisten lapsien kanssa.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Mahtava ajatus, kannatetaan. Ruotsalaiset ovat varmaan tosi iloisia saadessaan käyttöönsä Jari Taposen kiistatonta huippuosaamista NUORISORIKOLLISUUDEN TORJUNTAAN!

  • Tomi

   Vastaa

   Taponen toteaa heti Tukholman pelipaikoille saavuttuaan, ettei täällä mitään jengejä ole. Homma ratkaistu ja Jari palaa entistäkin juhlitumpana sankarina Suomeen. Sitten hän pirauttaa Putinille ja kutsuu tämän denatsifikaatiotalkoisiin Helsinkiin.

 • Mummo

  Vastaa

  Hki polpon ennaltaehkäisevä ryhmä ja paikalliset evlut.kirkon marttakerholaiset voivat yhdessä lahjoittaa 50.000 euron edestä eri värisiä ja mallisia huiveja. Ne ansioitunut ylikomisaario ottaa mukaansa ja jakaa hätäapuna kaduilla paikallisille monikulttuurisille naisille, koska jokainen väri on rikkautta ja tarvittaessa ne voivat käyttää niitä sidontatarpeina. Lisäksi yksi voi olla esimerkillisesti hänen omassa päässään, jotta kaikki tietävät tunnistaa henkilön ja kutsua paikalle, jos vielä ilmaantuu lisätarpeita.
  Tämän uhrauksen olemme valmiit suorittamaan täysin laillisen rahankeräyksen turvin, koko kansan puolesta.

 • Hyvä idea

  Vastaa

  Eikös sinne sopisi Suvi Auvinenkin seuraksi. Saisivat uusia selfieitä roppakaupalla esim. Rynkebystä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Homo Taponen vois pakata kassinsa ja painua vittuun, eli Ruotsiin sotkemaan asioita.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vois samalla ottaa somaleilta jokaiseen koloon.

 • Topias

  Vastaa

  Ehdottomasti kannatan ja mukaan myös ehdottomasti toimittelija Maria Pettersson, joka voisi todeta uudestaan sen ”tosiasian”, että Tukholmasta ei löydy mitään katujengejä. Eikä pahitteeksi olisi ottaa mukaan vankaksi vahvistukseksi Eva Biuaudet, joka oli sitä mieltä, että kun Suomessa nyt jollain tasolla edes puhutaan Ruotsin tiestä ja jengiongelmasta mm. valtionvarainministerin Riikka Purran suulla, niin Evan mielestä Purran puheet ovat suurempi vaara kuin varsinainen ongelma eli jengiytyminen ja jengiväkivalta.

 • Tomi

  Vastaa

  Suomesta lähtee kai poliiseja tai sotilaita auttamaan Ruotsin iloisten pelihetkien kanssa. Ruotsin armeija on haluton puuttumaan tilanteeseen, sillä ”Ruotsin armeijan pitää hoitaa omat prioriteettinsa ensin”. Mikäköhän Ruotsin asevoimia pitää niin kiireellisenä? Vihapuheen valvonta vai jopa Putin? On se kyllä epeli, jos meinaa kahden NATO-maan läpi hiippailla Svea-mamman kimppuun.

 • Realisti

  Vastaa

  Loistava idea! Kattavat perustelut!

 • Observer

  Vastaa

  Allekirjoitettu. Auttoihan Ruotsi Suomea Talvisodassa joten vastapalvelus on ihan aiheellinen. Tosin Taposen tietäen, kyseessä pikemminkin karhunpalvelus.

  • Salomon

   Vastaa

   Tuoko taponen ne varastetut kullat takaisin vai ämpärillisen bbc pakotusta? Veikkaan pakotusta

   • Observer

    Vastaa

    Toivottavasti ei tuo mitään takaisin, itseäänkään.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Tällainen vahingonilo ei kylläkään ole rakentavaa paitsi tuon klovnin osalta. Järjestäytynyt demokraattinen yhteiskunta ei pysty hoitamaan tätä ongelmaa. Tarvitaan valtiopäivien hajotus, kuninkaan johtama virkamieshallitus ja erityistuomioistuin, joka tuomitsee kiinniotetut bandiittiainekset kuolemaan ilman sen kummempia selittelyjä. Siinä menee samalla Ruotsin imago kakkapöksyisenä suvaitsevaisena monikulttuurisena kansankotina.

 • De glider in

  Vastaa

  Taponen Ruotsiin vaikka perse edellä!

 • Jari Of Finland

  Vastaa

  Taitaa Taposella olla löyhiä kaveriporukoita makuukammarissaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi