Keskusrikospoliisi: Maahanmuuttajien jengirikollisuutta torjutaan ”luomalla unelmia”

Poliisin reseptit katujengirikollisuuden kitkemiseksi ovat lähinnä surkuhupaisia.

Väestönvaihto

Keskusrikospoliisi (Krp) myönsi tällä viikolla viimein, että kaikki niin sanottujen katujengien jäsenet ovat kuin ovatkin maahanmuuttajia. Aiemmin poliisin epävirallinen päätiedottaja Jari Taponen on väittänyt, ettei Suomeen voi syntyä ”infrastruktuurisyistä” katujengejä. Lisäksi Yleisradio ja muu valtamedia ovat kuvailleet jengien jäseniä valheellisesti esimerkiksi ”ilmastoahdistuneiksi” ja ”erinäköisiksi suomalaisiksi”.

Vaikka Krp onkin nyt tehnyt lopun väittelylle siitä, keitä jengien jäsenet ovat, jatkaa organisaatio PolPolle (poliittinen poliisi) ominaisella linjalla. Poliisin reseptit katujengirikollisuuden kitkemiseksi ovat lähinnä surkuhupaisia.

Krp:n rikoskomisario Eero Pietilän mukaan jengiongelma ratkaistaan ”luomalla näille nuorille unelmia”. Unelmahötön ohella Pietilä nosti jokaisen kunnon kulttuurimarxistin tavoin ratkaisumalliksi ”hyvän kaupunkisuunnittelun”, vaikka strategia on epäonnistunut kaikissa korkean maahanmuuttoasteen valtioissa.

Poliisi uhraa suomalaisten turvallisuuden monikulttuurisuuden nimissä

”Esimerkkejä yhden lähiön päätymisestä katujengien hallitsemaksi levottomaksi alueeksi on jo nähty viime vuosina Ruotsissa. Tukholmassa rikollisjengeissä on kerrottu olevan mukana jopa 8‑vuotiaita lapsia ja aseiden käyttö on hyvin yleistä,” Iltalehti taustoitti ilmiötä Pietilän ulostuloja koskeneessa uutisessaan.

Suomessa jengiläisten yleisimmät rikokset liittyvät vakavaan väkivaltaan, huumeisiin ja petoksiin. Kuten uutisoimme aiemmin, pääkaupunkiseudulla nopeasti kasvava joukko yrityksiä on alkanut harkitsemaan maahanmuuttajavaltaisilta alueilta vetäytymistä kokonaan rotumuukalaisten synnyttämän rikollisuuden ja häiriöiden vuoksi.

PolPo tulee jatkamaan globalististen valtapuolueiden sanelemien valheiden suoltamista myös jatkossa, vaikka katujengiläisten maahanmuuttajataustan kiistäminen ei olekaan enää mahdollista. Pietilän linjaukset osoittavat, että poliisi on valmis uhraamaan valkoisten lasten ja nuorten katuturvallisuuden kulttuurimarxismin alttarilla.

Lähde: Iltalehti

Eero Pietilä Jari Taponen Jengit Katujengit Keskusrikospoliisi Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi PolPo Rikos Rotu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomi seuraa jääräpäisesti Ruitsin perässä tehden samat virheet, kuin Ruotsi, vaikka lopputulos on tiedossa. Kehun ruotsalaisia sen verran, että he eivät tienneet ettei diskuteeraus matujen kanssa toimi. Suomi tietää ja silti mennään samoja jälkiä.

 • Roach

  Vastaa

  Maahanmuuttokriittiset ovat jo vuosia sanoneet, että Ruotsin ongelmat tulevat tänne. Nyt poliisi piti tiedotustilaisuuden ja sielläkin myönnettiin ongelma. En tiedä mitä munaton nilviäinen (J.T.) on asiasta mieltä. Ennen tätä poliisi, suvakit ja media sanoivat jengeistä puhumista rasistiseksi liioitteluksi. Tiedotustilaisuudessa eräs poliisin naisista sanoi, että nyt ”katujengeistä keskusteleminen on rikkaus”.

 • 2040 - 2050 niin ädjö sverige

  Vastaa

  Niin nämä katujengit ovat vain osa ongelmaa. Se että näitä katujengejä on , on seurausta sellaisten haalimisesta suomeen, jotka eivät välitä/kunnioita/ arvosta vähääkään suomalaisten arvoista sekä laeista puhumattakaan säännöistä. Esim ruotsissa on muslimit/klaaninsa sekaantuneet suuressa määrin päivän politiikkaan. Vaatimuksineen. Sehän tässä huvittaa. Väkivaltainen ideologia on niin ihanaa. Sen sijaan ne jotka vastustavat sitä, ovat ties mitä.

  • (sKeLeToN kEy)

   Vastaa

   Otetaan paskimmasta osasta maailma niiden paskin aines tänne Pohjolaan, ladataan niille taskut täyteen rahaa ja sitten laitetaan ne äänestämään ja päättämään meidän politiikasta. Kuulosta helvetin hienolta idealta. Toivottavasti poliisi saa äkkiä myös 6 000 000 biljardia euroa rassistisen vihapuheen torjuntaan. Kun se hiljennetään, niin se paskimmasta osasta maailmaa tänne haalittu paskin aines ei enää aiheuta ongelmia. (Rasismin voisi lopettaa kyllä toisella, helpommallakin tavalla.)

 • ValhallaX

  Vastaa

  Ei pysty kommntoimaan näitä, siksi en näitä kommentoi. 

  Olkoon sen verran, että viestini on näissä jengiuutisissa, että tulkoon aika, jolloin nämä Jengit Helvetistä uivat takaisin Afrikkaan. Ja tuleehan se. Muuten en viitsi edes kommentoida, mitäpä paskaa kepillä sorkkimaan. Puhumalla tästä ei selvitä, ja Poliittinen Poliisi ei koskaan te mitään.

  Sanopa sana ”neekeri” niin yhteiskunta toimii, mutta jos joku tapetaan, niin perustetaan työryhmä. Swidu Perkele.

  • Teemu

   Vastaa

   Jos edes kuiskaat ”neekeri” omassa kellarissasi, niin jo ovat Niinistö ja Zelenskyiv pyöräkaupassa kohta.

 • Teemu

  Vastaa

  Katselen juuri pienpuoluetenttiä Ylellä ja Korjausliikkeen äijä sanoi, että nyt pitää rohkeasti uskaltaa ja voida puhua maahanmuuton aiheuttamista ongelmista… Voi hitto sentään. Ei hyvältä vaikuta, jos tuolla tavalla pitää madella jo esittäessään asian. Enkä siis mitenkään tahdo hyökätä tuon kaverin kimppuun, mutta onhan koko Suomen peli menetetty, jos asiaan kriittisestikin suhtautuvat ihmiset joutuvat sukkasillaan hiipimään asian ympärillä sen edes vain mainitessaan!

 • Murre från Skogstibble

  Vastaa

  ///
  Krp:n rikoskomisario Eero Pietilän mukaan jengiongelma ratkaistaan ”luomalla näille nuorille unelmia”.
  ///

  Näillä nuorilla on jo unelmia. Rikoskomissarion ratkaisussa pitäisi olla parempia unelmia. Mutta niiden tavoittelu vaatii pitkäjänteisyyttä ja riittävää älykkyyttä. Nämä kaksi eivät välttämättä kuulu muuttajanuorten aivojen tuottamiin ominaisuuksiin. Siksi nuoret valitsevat sellaisia unelmia, joiden saavuttamiseen heidän kykynsä riittävät. 

  Jengikäytös on parasta, johon he keskimäärin pystyvät. Jokainen raiskaus, ryöstö, puukottelu, ampuminen on osoitus unelmien saavuttamisesta. Ne ovat arvostettuja kunniamerkkejä ja askel ylöspäin näiden nuorten arvohierarkiassa.

 • K.J.

  Vastaa

  ”ettei Suomeen voi syntyä ”infrastruktuurisyistä” katujengejä”

  Suomessa ei ole katuja?

 • TT

  Vastaa

  Suomessa ei ole kohta muuta valkoista kuin Stubbin hampaat.

 • Fresh Hatred

  Vastaa

  Niin, mutta kun MTV, YouTube ynnä muut JO LOI NE UNELMAT. Nopeita autoja, rahaa, timantteja ja kultaa sekä kumitissihuoria pilvin pimein. Ei tarvitse muuta kuin kutsua itseään rap-artistiksi, pomppia kavereiden kanssa videoilla ja varastaa kaiken minkä irti saa. Velaksi myös tilataan kaikkea kunnes ei enää netistä löydy yhtäkään sivustoa joka velaksi mitään myy. Ei mene kyllä ihan niinkuin videoilla, eikä ulosottomieheltä pääse suomessa eroon ikinä mutta SE RISPEKTI jonka kavereiltaan saa, se on kaiken arvoista! …kunnes ikää tulee vähän lisää eikä tuollainen älyvapaa apinameininki enää innosta ja alkaa vähän jopa hävettämään tuollainen pissitoiminta. Mitäs sitten tehdään Mohammed? Olet nyt 35–40 vuotias pikkurikollinen jolla kaikki luottotiedot päin helvettiä loppuelämän. Luultavasti naapurikorttelin kaikki Mohammedit vihaavat sinua verisesti myös joten pelkkä ulkona liikkuminenkin aiheuttaa islamilaista kakkahätää. Voithan aina muuttaa nimesi Mohammediksi ja muuttaa Ruotsiin ja aloita koko velkahelvettisi uudestaan, tai sössöttää Suomessa jostain rasismista ja vähemmistöjen sortamisesta.
  Summa summarum: Naurettavaa porukkaa. 8‑vuotiaan tasolle jääneitä aikuisia miehiä.

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Ehdotan rakkaudellista poispyyhkimistä yhteisöstä jokaiselle rikolliselle: käteen kuokka ja perunasäkki, erillinen alue jota valvotaan, siellä saa miettiä jokainen rikoksiaan. Suuntana pois Suomesta.

  ”Jos oikea kätesi viettelee sinut, on se parempi hakata poikki.”

  Tämän jeesuksellisen periaatteen mukaisesti meidän tulee eristää yksilöt, jotka ovat yksiselitteisesti haitallisia yhteisöllemme. Voimme tehdä sen ilman tuomitsemista ja vihaa; säälien katsokaamme heitä, jotka rikkovat väkivallattomuuden periaatetta ja turmelevat nuoremme. Ovathan he alempia kuin me.

  ”Totisesti olisi parempi, että hänen niskaansa asetettaisiin myllynkivi.”

  Jeesus <3

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi