Helsinki: Yhä useampi yritys harkitsee vetäytymistä maahanmuuttajajengien riivaamilta alueilta

Jengien häirinnästä on joutunut kärsimään yli puolet kyselyyn vastanneista.

Talous

Helsingin seudun kauppakamarin tuoreen jengiselvityksen mukaan kasvava joukko yrityksiä harkitsee vetäytymistä alueilta, joissa rotumuukalaisnuoret syyllistyvät jatkuvasti rikoksiin ja järjestyshäiriöihin. Maahantunkeutujat toisin sanoen rapauttavat itse veropottia, jolla heidän elämänsä kustannetaan.

Kolmasosa kyselyyn vastanneista pääkaupunkiseudun yrityksistä myöntää, että ”katujengit” eli rotumuukalaisten rikollisryhmät häiritsevät liiketoimintaa. Jengien häirinnästä on joutunut kärsimään yli puolet kyselyyn vastanneista.

Rotumuukalaiset oppivat Suomessa jo nuorina, että varastelu ja esimerkiksi kassahenkilökunnan uhkailu ovat heille sallittuja heidän suojavärinsä sekä paikallisen kulttuurin poliittisen korrektiuden vuoksi. Kaksi kolmasosaa vastaajista totesi jengirikollisuuden määrän kasvaneen viime aikoina.

Segregaatiokehitystä

”Pidän erityisen huolestuttavana sitä, että yritykset pohtivat vetäytymistä eräiltä alueilta pääkaupunkiseudulla. Jos alueiden lähipalvelut heikkenevät, se vahvistaa segregaatiokehitystä,” linjasi johtaja Marko Silen Helsingin seudun kauppakamarista tiedotteen yhteydessä.

”Segregaatiolla” viitataan kehitykseen, jossa rikolliset maahanmuuttajat lähinnä afrikkalais- ja arabimaista ajavat työtä tekevät valkoiset pois ”värikkäimmistä” kaupunginosista. Liberaalien mukaan valkoisten tulisi kuitenkin jäädä asumaan rotumuukalaisten keskuuteen kaikesta huolimatta, jotta ”monikulttuuristen kohtaamisten” määrä ei vähenisi yhteiskunnassa.

Lähde: Yle

Helsingin seudun kauppakamari Jengit Kotimaa Maahanmuutto Marko Silen Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Rotu Talous Väestönvaihto Yhteiskunta Yrittäjyys

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Neekerit ja muut mutiaiset eivät kuulu sivistysyhteiskuntaan. Toivottavasti Suomi ja Eurooppa heräävät ja laittavat lopullisen ratkaisun rotumuukalaisongelmaan. Mutta tuskin tapahtuu sairaan kuvottavan juutalaisen ylivallan aikana.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Heh, näiden piti tulla paikkaamaan ”työvoimapulaa”, mutta rotumuukalaiset tulivatkin sulkemaan/häätämään muualle suomalaisia yrityksiä.

  ””Pidän erityisen huolestuttavana sitä, että yritykset pohtivat vetäytymistä eräiltä alueilta pääkaupunkiseudulla. Jos alueiden lähipalvelut heikkenevät, se vahvistaa segregaatiokehitystä,” linjasi johtaja Marko Silen Helsingin seudun kauppakamarista tiedotteen yhteydessä.”

  Minä pidän tätä täysin odotettavissa olevana asiana, toivottavasti mahdollisimman moni yritys lähtee pois Helsingistä ja avaa myymälänsä muualle päin Suomea.
  Antaa Helsingin nauttia lähiöunelmistaan.

  • Teemu

   Vastaa

   Ai, menvät vaikka Vantaalle, Espooseen, Ouluun, Turkuun, Tam.. Ei, hitto… Samaa roskaahan nuokin ovat jo kuin Homocity. Game over.

  • Joonas Jonne

   Vastaa

   Hyvin nuo työllistävät veronmaksajien kustantamaa sosiaalityötä, poliisia, tuomioistuimia, vankiloita, sairaaloita, ruuminlaskentaa, mediaa jne. Nuo ovat työikäisiä, mutta kun Afrikassa ei ole ikinä tehty työtä. Ryöstely niiden tunnetuin elinkeino jo tyhansia vuosia. Eivät pysty elämään rauhassa. Tulispa uusi jääkausi niin perkeleet jäätyisivät kuin ryssän helvetissä.

  • Pekka j

   Vastaa

   Ehdottaisin yrityksille koiria vartioon , dobermanni rottweiler rhodesiankoira isoja ilkeitä ja älykkäitä. Näistä koulutetaan ns valkoisia koiria, muslimeilla ei ole kotona koiria, koska koira on ns likainen. Siksi iso koira on heille erityisen pelottava. Jos koira on koulutettu suojelemaan omistajaa niin on kamalan ikävää jos se päästää päiviltä hyökkääjän.

 • TT

  Vastaa

  Viisas näkee ongelman jo kaukaa ja väistää sen. Tyhmä luottaa kykyihinsä ja onneensa ja ryntää päin vaikeuksia. Sitten kun ollaan jo syvällä ongelmissa, niin kuvaan astuu nk. kognitiivinen dissonanssi eli tyhmä ei halua avata silmiään, vaan luottaa oman typeryytensä voimaan. Suomessa ja valkoisissa maissa on päässyt vallalle kultti, joka nostaa kaikkein typerimpiä ihmisiä päättäviin asemiin. Jotkut arvelevat sen johtuvat juutalaisesta vaikutuksesta eli myyräntyöstä, jolla tyhmät valkoiset lumotaan ja nostetaan vaikka rahan voimalla vaikutusvaltaisin asemiin mm. kansainvälisin järjestöihin, jotka tunkemalla tunkevat sopeutumatonta ongelmaväestöä valkoisten kotimaihin.

 • Juhi

  Vastaa

  Neekerit kuuluvat Afrikkaan. Siinä segregaatiota. Eli ei mitään omia ghettoja neekereille tänne. Ei kevytsegregaatiota. Eihän siinä ole mitään järkeä. Ei kai kukaan käy paskallakaan vaatekomerossa ja sitten ihmettele, että mikäs se täällä komerossa haisee, vaan menee vessaan tarpeilleen.

 • Miau

  Vastaa

  Työperäistä maahan muuttoa parhaimmillaan. Sitä saa mitä tilaa. Suomeen valuu paskaväestä kaikista paskin pohjasakka, ne jotka työllä itsensä elättää jäävät paremman ansiotason maahan. Elätillä täällä kyllä on kissan päivät.

 • Avulias suvakki

  Vastaa

  itse asun hyvin monikulttuurisessa talossa. Sen ylimmän kerroksen hullun suomalaisen lisäksi on sen puoliso, Vietnamista, naapureina löytyy yks jenkki, pari khmeeriä (siis Kambodžalaista) britti, pari japanilaista, hollantilainen (musta sellainen) iso lauma intialaisia vai onko ne sitten Bangladeshiläisiä tai Pakistanista aika samanlaista mölinää ne pitää ja olihan ne aiemmin yksi ja sama maa, ja pitkäaikaisimpana naapurina yksi kiinalainen jannu joka opettaa öisin mulle uusia Kung Fu liikkeitä. Ja noita nyt tulee ja menee. 

  Ihan mukava täällä on asua, eipä tuu edes mietitty mitä jengiä tääl asuu. En sitten tiedä jos Itäkeskuksen multikultti talo olisi yhtä kiva. Täällä on mulla ovi aina auki, olisiko Puotilassa ovi aina auki?

  Mutta enpäs asu Suomessa, täällä päin kukaan ei saa ilmaista rahaa, eli yhteiskunnan kuona on poissa laskuista. Ahmed ei täällä viihdy.

  Bangladeshiläisistä sellainen huomio että kuultuaan että olen Suomesta noin puolet pyytää järjestää vissa/oleskelulupaa Suomeen. En kysele mitä he siellä tekisivät, sehän on rasismia, mutta voin vakuuttaa että annan rehellistä tietoa niille: Välimeren kaukaisimman kolkan takaa kun lähtee, ja heti kuin syvää niin tulpat pois, ja varmuuden vuoksi viiltää kumiveneen pohjan riekaleiksi niin tulee NGO taksilaiva automaattisesti hakee, ei tarvitse edes soittaa. Toinen hyvä reitti on turkin kautta Krimille, josta meloo helposti Ukrainan puolelle. Pitää vaan muistaa maalata vene aömaastokuvioituksella ja iso Z kirjain valkoisella niin tietävät olla ampumatta. Jos perille silti pääsee niin Unkariin hakemaan turvapaikkaa, sieltä irtoaa helpoiten

 • Teemu

  Vastaa

  Mutta eihän meillä ole katujengejä! On vain kehitysmaalaisten porukoita, jotka liikkuvat rikostellen kaduillamme. Eihän meillä ole liivijengejäkään, vaan vain kasa rikollisia, jotka sattuvat kuulumaan johonkin löyhään porukkaan ja sitten joskus tekevät rikoksia yksittäisinä henkilöinä. Poliisillekin tärkeintä tässä on nyt yrittää määritellä nämä katujengit semanttisesti: ne ovat nuorten (enimmäkseen 18-vuotiaiden ja vanhempien) porukoita tietyiltä asuinalueilta. Unohtuiko tuosta jotakin oleellista? Eipä ihmekään ettei meillä täten ole katujengejä, kun etsitään valkoisten suomalaisten porukoita! Sama kuin lähdettäisiin hirvimetsälle jahtaamaan mammuttia. Tilanteen yhä pahentuessa voidaan sitten helposti vain määritellä jengit ja niiden rikosten tunnusmerkit uudelleen, jolloin ongelma taas mahtavasti katoaa. Eli nostetaan vain rikosoikeudellista rimaa ja johan kurdien, somalien, irakilaisten, albaanien ja muiden iloisten vipeltäjien tummat porukat ovat askeleen edellä Suomen kulkiessa kohti lopullista tuhoaan.

  Poliisi nyt kuumeisesti miettii keinoja jengirikollisuuden ehkäisemiseksi. Olivat saaneet 2 000 000 euroa määrärahoja. Ongelmahan tässä ei ole jengirikollisuuden puutteellinen ehkäisy. Ongelma ei ole jengirikollisuus. Ongelma ei ole jengit. Ongelma on maahanmuutto; ne jengiläiset itsessään. Se että tuollaisen tilanteen annetaan edes syntyä Suomessa — se on se ongelma: se että potentiaalisia jengiläisiä päästetään maahan. Eiköhän tämä mene siihen, että tuo kaksi miljoonaa jaetaan jokaisen pikipään kesken taskurahaksi ja suomalaisilta vaaditaan pian internetkortti, jolla saadaan vihapuhujat heitettyä linnaan, kun erehtyvät omilla nimillään mainitsemaan vihafaktoja, jotka kiihottavat kansanryhmää (1.1. syntyneitä katupoikia) vastaan.

 • nyt niitä tulee suomen uusia nokioita.

  Vastaa

  Olisiko mahdollista saada niitä puheita, kommentteja sekä ylistystä, sanotaan suoraan mitä paskaa tuli puhuttua? Tarkoitan näitä 2015 invaasion sallineita imbesillejä.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Hyvä idea. Tosin vanhojen typeryyksien etsiminen netistä vaatinee vaivaa.

   Ratkaisu on proaktiivinen toiminta. Otetaan jo nyt talteen puheita, jotka viiden vuoden kuluttua näyttävät täysin päättömiltä ja joiden avulla silloin voidaan kyseenalaistaa esittäjiensä uskottavuus. Siis heidät paljastetaan hulluiksi muutaman vuoden viiveellä. Normot eivät välttämättä huomaa hulluutta nyt, mutta ovat valmiita ottamaan vastaan tietoa myöhemmin. Siksi kannattaa ottaa esille jonkun suvakin muutaman vuoden takaisia typeryyksiä.

   Tärkeää on kertoa netissä silloin tällöin poliitikkojen typeryyksistä. Eivät sanomiset pääse unohtumaan. Näin menetellen heidän uskottavuuttaan heikennetään. 

   Aleksander Stubb on esittänyt Ruotsin olevan maailman turvallisipia maita. Tätä ei saa päästää unholaan vaan tulee tuoda esille, kun Ruotsissa kantautuu uutisia lisääntyvästä turvattomuudesta. https://blogit.kansalainen.fi/a‑stubbin-ruotsikuvaa-ym-on-paivitettava/

   Maria Pettersonin reportaasi rauhallisesta Malmöstä vuodelta 2015 on vielä netissä, tosin HS:n maksumuurin takana. Maria ivasi niitä, jotka kertoivat levottomuuksista.
   https://www.hs.fi/nyt/art-2000002842718.html

 • ne hakkaa lapseni. rakkautta.

  Vastaa

  Niinpä niin. Ne jotka olivat siinä meillä on unelma marssilla, tuskin ovat ottamassa mitään vastuuta. Päinvastoin. Ovat itse niitä, jotka kuuluvat joukkoon, että ei minun lapseni mene monikulttuuriseen kouluun.

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Vastaus: Hakusanat Juha Sipilä, Kai Mykkänen, Petteri Orpo. Noilta löytyy lausuntoja v. 2015 ‑2019.

  • Mr Oizo

   Vastaa

   Suvakit on opportunisteja. Niiden takki kääntyy yleisen mielipiteen mukaan. Sanoin juuri eräälle tälläiselle naiselle joka ulvoi rajat auki juttuja että kun olet suvakin leiman kerran itseesi ottanut sitä ei saa sinusta enää pois. Nämä tälläiset naiset on kakkoslaadun ählämipatjoja.

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Suvakit ovat vain hyvesignaloijia. Pahimpia käänteisrasisteja mitä voi olla.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  USAssa tuo ongelma jo 1960-luvulla. Vankiloiden saaristolla saatu monikulttuuri siedettäväksi. 2,4 milj vankia vastaa meillä 40 000. Nyt 5 000 Suomessa.

 • Tulevaisuuden näkymiä

  Vastaa

  Kehitys suunta on, että kantasuomalaiset muuttavat pois Uudenmaan-läänin alueelta. Heidän mukanaan myös yritykset ja työpaikat. Aluetta tuetaan vuosikaudet verenmaksajien rahoilla, mutta lopputulos on, että alueet muuttuvat Haitia muistuttavaksi raunioksi ja roskapesäksi.
  Tästä sitten syytetään rasistisia kantasuomalaisia. Kehitykseen olisi, ehkä vielä mahdollista puuttua.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi