PolPo itsenäisyyspäivänä: Tuomioistuin hyväksyy hakaristiliput – me emme!

Ylikomisario Porola viittasi 2018 itsenäisyyspäivänä sattuneeseen välikohtaukseen, jossa PolPo hyökkäsi hakaristilippuja kantaneiden marssijoiden kimppuun.

Poliittiset viholliset

Poliittinen poliisi (PolPo) linjasi eilen itsenäisyyspäivämarssien yhteydessä, että se vastustaa käräjäoikeuden päätöstä, joka sallii kansallissosialististen symbolien kantamisen mielenosoituksissa. Toisin sanoen PolPo ilmoitti kapinoivansa poliittisista syistä tuomioistuinta vastaan.

Helsingin poliisin ylikomisario Heikki Porola kommentoi aihetta STT:lle: ”Meillä on sellainen yleinen kannanotto siihen, että natsilippu ei Suomen itsenäisyyspäivään kuulu.”

Porola viittasi 2018 itsenäisyyspäivänä sattuneeseen välikohtaukseen, jossa PolPo hyökkäsi hakaristilippuja kantaneiden marssijoiden kimppuun ja varasti näiden liput. Lisäksi marssijoita vastaan tekaistiin rikosepäilyt, jotka kuitenkin kaatuivat käräjillä. 2021 Helsingin käräjäoikeus linjasi poliisi toimineen väärin, koska laki ei kiellä kansallissosialististen symbolien esittämistä Suomessa.

Tästä huolimatta kulttuurimarxistinen ylikomisario Jari Taponen alkoi välittömästi uhota, ettei Helsingin poliisi tule noudattamaan oikeuden linjausta vaan käy jatkossakin hakaristilippujen kantajien kimppuun. Porolan haastattelu osoittaa, että Taposen linja on koko Helsingin poliisin linja.

Lähde: Keskisuomalainen

Aktivismi Hakaristi Heikki Porola Helsingin poliisi Jari Taponen Kansallissosialismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliisi Poliisin korruptio Poliittiset viholliset PolPo Suomalaisvastaisuus Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Meillä on sellainen yleinen kannanotto”, vai että ihan kannanotto.
  Teillä on näköjään ihan omat määritelmät laillisuudesta.
  Tässäkin sen näkee, ettei Polpo edes yritä olla neutraali.

 • TT

  Vastaa

  Polpo on neekereiden, kommunistien ja juutalaisten ihka oma poliisi.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Listaan voi lisätä vielä pedarit, homot ja transut. Niitä näkyy löytyvän polpostakin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Taponen on munaton nillittäjä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Suomen itsenäisyyspäivään ”poliisi” ei kuulu.

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Jos hakaristit kielletään, silloin tulee kieltää myös neuvostodiktatuurin sirppi ja vasara-liput. On pöyristyttävää nähdä niitä vieläpä Suomen itsenäisyyspäivänä liehumassa. Tästä neuvostodiktatuurilipun kieltämisestä voisi tehdä ihan kansalaisaloitteen.

  Myös terroristijärjestö PKK:n liput laittomaksi.

  • Juha

   Vastaa

   Azovin lippu jossa SS Das Reich logo sekä musta-aurinko lienee hyväksyttyjä lippuja.

   • Plääh

    Vastaa

    Niin miksi nämä maailmalla yleiset nationalistisymbolit tulisi kieltää? Oletko Venäjän mies?

 • Poliisi rikollisena

  Vastaa

  Poliisi ei voi asettua lain yläpuolelle. Poliisilla voi olla vaikka satoja eri kannanottoja, mutta jos ne ovat lain vastaisia tarvitaan toiset poliisivoimat jotka noudattavat lakia.

 • Bella

  Vastaa

  ”Helsingin poliisin ylikomisario Heikki Porola kommentoi aihetta STT:lle: ”Meillä on sellainen yleinen kannanotto siihen, että natsilippu ei Suomen itsenäisyyspäivään kuulu.””

  No jos ollaan historian puolesta ihan rehellisia, niin voisi sanoa, etta kylla se voi kuulua: nimenomaan natsit todennakoisesti pelastivat Suomen kesalla 1944 luoden Karjalan Kannaksen torjuntavoiton yhteistyossa suomalaisten kanssa. Saksalaisilla oli se materiaaliapu, joka suomalaisilta taysin puuttui; samoin pitää kunnioittaa saksalaislentajien valmiutta itsensauhraamiseen sen vuoksi, että Neuvostoliitto ei paase lapi linjan. Suomalaiset toisen maailmansodan lentaja-assaveteraanit, he ketka olivat paikalla tuolloin Kannaksella tehtavaa hoitamassa saksalaisten kanssa, kertovat saksalaisten lentajien ”tunteettomuudesta” tehtavan edessa ja sitä suorittaessa, mika siis oli ilmeisesti silmiinpistava piirre saksalaislentajissa, ja tama koulutettu ”tunteettomuus” johti itsenaisyytemme sailyttamiseen Neuvostoliittoa vastaan. Aivan kuin nyt meilla on Nato turvanamme (itse en ole Naton fani), niin toisen mms:n aikaan meilla oli Saksa. Jonkun poliittisen poliisin historiatiedottomuus nyt menee taysilla lavitse vain poljan poliisin leimalla, mutta olen saanut kylla kunnolla huolestua siita, etta esimerkiksi lukioissa historian opetusta halutaan rajoittaa. Tahan se sitten voi johtaa pitkassa juoksussa; idioottimaisiin lausuntoihin ja menneisyyden tulkintoihin. Aivan kuin matemaatikko tietaa vaikkapa alkuluvut ja mita niilla voi tehda (vaikka mita, muuten), niin samalla tavalla historioitsija tuntee historiamme kaannekohdat silloinkin kun muut eivat enaa niita tieda: parasta yhteiskuntakriittisyytta olisi, kun ne kaannekohdat voisi aaneen sanoa. Silla valtettaisiin historian ”gapit” eli vaikkapa instituutioiden, kuten EU:n historiamuistin patkittaisyys. Emme olisi Venajan kanssa tassa tilanteessa, jossa nyt olemme, jos EU olisi aikoinaan parikymmenta vuotta sitten tayttanyt tiettyja gapeja ihan itse.

 • Olli

  Vastaa

  Helsingin Poliisi on sotkeutunut syvälle huumebisneksiin, kuten Aarnio tutkinta osoittaa. Siinä liiketoiminnassa terveitä elämäntapoja kannattavat ja maahanmuuton rajoittamista ajavat aktiivit ovat tietysti tiellä.

  • Plääh

   Vastaa

   Ei pidä paikkaansa. Helsingin huumepoliisi oli erittäin tehokas rosvojen kiinniottaja Aarnion aikana. EU-pomot hermostuivat, kun eliitin mafia menetti tuloja. Lisäksi EU halusi valvoa tiedonantajia eli mahdollisuuden pettää tarvittaessa tietolähde. Tietolähteet haluttiin Euroopanlaajuiseen rekisteriin. Toimintaa haluttiin myös rajoittaa. KRP on se poliittinen poliisi, jonka johdoss aovat luottokonnat ja joka on mm. todistetusti sotkeutunut huumekauppaan. KRP:n takavarijkoimia huumeita on päätynyt katukauppaan todistetusti.

   Aarnio on täysin syytön, jonka rikollinen systeemion lavastanut syylliseksi

 • Passi

  Vastaa

  »Helsingin poliisin ylikomisario Heikki Porola kommentoi aihetta STT:lle: ”Meillä on sellainen yleinen kannanotto siihen, että natsilippu ei Suomen itsenäisyyspäivään kuulu.”»

  Jaa, meinaako pollari että ilman Hitleriä ja Saksaa olisi Suomea nyt edes olemassa? Ja tuo Taponen ei voi edes olla todellinen henkilö. Eihän kukaan voi tuollaista paskaa laukoa kerta toisensa jälkeen? ”Mies” elää jossakin omassa mielikuvitusmaailmassaan omine lakeineen. Jestas. Muistatteko kun Jartsa oli huolestunut, kun ”Euroopassa tahdottiin šaria-lakikieltoa”? Taposkan Helsingissä on oikein muslimien omat lait jo käytössä…

 • Uusi logo poliisille

  Vastaa

  Poliisin logo on aikansa elänyt.

  Nyt julistetaan kilpailu kuka muokkaa, tekee uuden poliisi logon. 

  Nyt ennakkoluulottomasti suunnittelemaan uutta logoa poliisille. Siinä on otettava huomioon että logo symboloi poliisin uusia ”arvoja”.

  • TT

   Vastaa

   Miten olisi pamppu ja pyllyreikä? Sinisellä taustalla valkoiset symboolit.

 • make

  Vastaa

  Poliisi valvoo lakien noudattamista. Poliisi ei koskaan tulkitse lakia. piste. Lakien tulkitsimiseen on muut viranomaistahot, mutta ei poliisi.

 • Mikko

  Vastaa

  Miten poliisi suhtautuisi Ukrainan Azov joukkojen käyttämiin erilaisiin lippuihin ?
  Tietty kuvio ei varmaan kävisi lipuissa

 • Late

  Vastaa

  nauraisin itteni varmaan hengiltä kun rullahuuli gangsterit pieksis ryöstön yhteydessä taposesta ilmat pihalle. jos siltä naramiselta henkiin jäisin niin kävisin kuseen sen haudalle joka viikko. on se niin vitunmoinen valehtelija kyrpäpää mulkero

 • Sulevi

  Vastaa

  Miksi meillä pitää ihannoida vieraan vallan lippua, kertokaa minulle? Eikö meillä pitäisi olla ylpeä omasta lipustamme, kantaa sitä kunniallisesti ja korkealla? Kansallismielisenä suomalaisena minusta Suomen lippu on se, mitä minä ylpeydellä kannan!
  Siitäkin huolimatta että tämä maa, jonka veteraanit hengellään ja verellään lunastivat, vihersuvakit EU:n johdattamana ajavat tuhoon ja liittovaltioksi…
  Mutta tätä taistelua ei olla vielä hävitty!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi