Jari Taponen uhoaa: oikeuden päätöstä ei tulla kunnioittamaan

Oikeuden mukaan hakaristilipun kantaminen on laillista, mutta Taponen lupailee rikostutkintoja jatkossakin samasta aiheesta

Poliittiset viholliset

Jari Taponen.

Kulttuurimarxilaisena poliisina tunnettu Jari Taponen lupailee, ettei poliisi tule kunnioittamaan oikeuden päätöstä liittyen hakaristilipun kantamiseen. Oikeuden mukaan lipun kantaminen on laillista, mutta Taponen lupailee rikostutkintoja jatkossakin samasta aiheesta.

Helsingin käräjäoikeuden mukaan poliisilla ei ollut oikeutta puuttua hakaristilippujen kantamiseen. Poliisin olisi tullut puuttua mahdolliseen vastamielenosoittajien aggressiivisuuteen ja turvata mielenosoittajien oikeus mielenosoittamiseen. Taponen ei kuitenkaan poliisina aio kunnioittaa tätä päätöstä.

”Natsilipin (sic) heiluttelu mielenosoitusten yhteydessä johtaa todennäköisesti jatkossakin rikostutkintaan

Vaikka sinänsä en kannata minkään yksittäisen symbolin tai siteerauksen kriminalisointia, niin teon lainvastaisuutta arvioitaessa on huomioitava missä yhteydessä teko tehdään”, hän kirjoittaa.

Vaikka juuri tuli oikeuden päätös, että hakaristilipun heiluttaminen mielenosoituksessa nimenomaan ei ole laitonta, on Helsingin poliisista useampi korkea-arvoinen virkamies päättänyt murentaa kansalaisten uskoa vallan kolmijako-oppiin kommentoimalla asiaa. Esimerkiksi poliisikomentaja Lasse Aapio kommentoi keskeneräistä oikeusprosessia julkisesti asiassa, jossa poliisi on toinen, potentiaalisesti lakia rikkova osapuoli.

Lähde: Twitter

Hakaristi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Poliisi Poliisivaltio Poliittinen poliisi Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

35 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Outo avautuminen

  Vastaa

  Hmm… Millainen viranomainen julkisesti kertoo ettei aio noudattaa oikeuslaitoksemme määräystä?

  Vaikka kyse olisi Jarin henkilökohtaisesta mielipiteestä, ei hänen poliisiviranomaisena pitäisi julkisesti sitä kertoa. Sillä silloinhan hän puree ruokkivaa kättä ja osallistuu rikokseen josta rangaistuksena voidaan määrätä sakkoa tai vankeutta.

  Muutenkaan ei ole järkevää tuhlata poliisien ”vähiä rahoja” asioihin jotka eivät tuota muuta kuin ehkä virkavirhesyytteitä ja korvausvaatimuksia. Olisi paljon tehokkaampaa jos Jari seisoisi päivät tienvarsilla tutkan kanssa ja jättäisi näiden mielenosoitusten valvomisen henkilöille joilla on parempi ymmärrys asiasta. Silloin Jarinkin elämä olisi varmasti parempaa elämää. Ei ahdistuisi aiheesta kun ei edes näkisi hakaristilippuja.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Mistä saa laadukkaita hakaristilippuja? Ei mitään pilipalilaatua. Ostan heti.

 • Pekka Peitsonen

  Vastaa

  Eikö Taposesta voisi tehdä kantelun johonkin? Tyyppihän ei ole sopiva toimimaan poliisina.

  • Nimetön

   Vastaa

   Eduskunnan oikeusasiamiehelle esim

   • ./..

    Vastaa

    Eräs pohjoisessa asuva kansallimielinen naisoletettu on sanonut tekevänsä kanteluita pollareista.

  • Markku Heksamakkara

   Vastaa

   Tämä pitäisi tehdä pian, nyt tuoreeltaan.

   • N.N.

    Vastaa

    Luulisi, että Raija nyt suuttuisi.
    No, ehkä ei.

 • Olli

  Vastaa

  Mutta sirppi ja vasara sekä isis lippu saa hulmuta vapaasti. Voi perkele mihin tämä maa on menossa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt ehdottomasti Taposesta ja parista muusta Polpon tyypistä kantelut eteenpäin.
  Polpo itse rikkoi lakia, eivätkä he tajua pyytää edes anteeksi ja sanoa, että ensi kerralla he tietävät toimia paremmin.
  Polpon tehtävä ei myöskään ole kritisoida käräjäoikeuden päätöksiä.
  Tämä show on viimeistään paljastanut sen, että älä missään tapauksessa luota poliisiin, mitä tahansa he mahdollisesti kysyvätkään sinulta, älä vastaa yhtään mitään!

 • Tupauuno

  Vastaa

  Oliko kysymys Jari Taposen henkilökohtaisesta mielipiteestä, koska hän esiintyi poliisikomisarion puku päällä MTV:n haastattelussa? Ainakin vaikutelma jäi, että tämä on virallinen kanta.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Näillä ulostuloilla virkakoneistoon pesiytyneet kommunistit paljastavat itsensä.

  Tosin Taponen paljastui kommunistiksi jo monta vuotta sitten.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Elämme mielivallassa. PVL:n rohkea veto ottaa natsiliput mukaan marssille on paljastanut jälleen kerran globalistiyhteiskuntamme tilan. Onhan se tosin muutenkin tullut selväksi. Virkavalta saa Suomessa tehdä ihan mitä sitä huvittaa. Mediavalta ohjailee ja aivopesee sitä taustalla.

  • Pikku tarkennus

   Vastaa

   PVL:ää ei tuolloin ollut enää olemassa.

   • Jupi

    Vastaa

    Sen takiahan ne kantoi kansallismielistä ristilippua kun eivät saaneet vastarintaliikkeen lippuja kantaa

 • Nimetön

  Vastaa

  Eli PolPo on todellista eikä vain joidenkin harhaluuloa!

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Todellakin, ihmeen kauan tämä Taponen saa hillua sinisissä rapauttamassa tätä yhteiskuntaa. Taponen, häivy ruudusta!

 • Minä

  Vastaa

  Varsin kelvoton poliisiksi, kun uskoo olevansa oikeusistuinten yläpuolella lakien tulkinnassa.

  Kenkää tuollaiselle pitäisi antaa. Omat poliittiset mielipiteet ovat hänen toimintansa ohjenuora.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  ”Helsingin käräjäoikeuden mukaan poliisilla ei ollut oikeutta puuttua hakaristilippujen kantamiseen. Poliisin olisi tullut puuttua mahdolliseen vastamielenosoittajien aggressiivisuuteen ja turvata mielenosoittajien oikeus mielenosoittamiseen.”
  Samanlaista sekoilua Ruotsin poliisilta Göteborgissa 2017 Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa. Reitti oli täynnä afaa mutta poliisi ei tee mitään muuta kuin pysäytä luvallista mielenilmausta…

 • pertti grandell

  Vastaa

  eikö tommosta suomenkansalaisten vihaajaa ja raiskaajien sekä picku lasten leikkimisillä saada toposta pois …tämähän on suurin rikollinen koko meidän päättäjien jouokioissa.…

 • N.N.

  Vastaa

  Ei ole järjellä pilattu tuo kaveri.

  Varmana johtuu geeneistä, sillä Suomessa on mainio kasvuympäristö.

  Niin me näemme, ettei ole maasta kiinni jossa joku kasvaa, jos ei ole niin ei ole.

  Harmi vaan kun rapa saattaa lentää ympäristöön.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Taponen on fasisti. Tai kommunisti. Sama asia. Kaikki valta viranomaisille ja Tapolan puolue ainoaksi sallituksi.

 • N.N.

  Vastaa

  Tällaisten yksinkertaisten ihmisten ulostulot saa minutkin haluamaan heiluttamaan tuota nimenomaista lippua kaduilla aivan piruttani kun en voi hyväksyä viranomaisilta tuollaista p.…puhetta .
  Aapio ja Taponen, yhteen sopii, yrittävät murentaa oikeuslaitoksen maine.

  Tai onko niin, että Aapio ensiksi ja sitten kengännuolija kiiruhtaa paikalle?

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Tari Japonen se vaan jaksaa ja jaksaa… Vallan kolmijako roskikseen.. Ja mikäli poliisin päällystön edustaja ja vieläpä julkisuudessa näkyvästi esillä oleva kertoo julkisesti, ettei hyväksy/tottele oikeuslaitoksen päätöksiä…miksi meidän muidenkaan pitäisi?

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Kun bottom-homo otetaan kytäksi, niin tällaiseenhan se sitten keskittyy.

 • Tuukka

  Vastaa

  Otan osaa ”herra” Taponen. Sinä olet idiootti ja Lupaan Kunniani kautta, …

 • Kansalliset turvallisuusjoukot

  Vastaa

  Suomesta tulee turvallisempi maa kun tällaisista poliiseista päästään eroon.

  Mutta kuka panee heidät viralta kun ylin poliisijohtokin on täysin mätä.

  Nykyinen valtionhallinto on tullut tiensä päähän. Kun viranomaiset julkisesti ilmoittavat että he eivät noudata lakia ja toimi siten kuten tuomioistuin on linjannut ollaan virallisesti laittomuuden tilassa.

  Poliisi toimii nyt rikollisesti ja ellei sitä saada kuriin virallisin keinoin, se on pakko silloin laittaa kuriin kansan voimin.

 • Että näin

  Vastaa

  Selkeä osoitus polpon politisoitumisesta ja lain yläpuolelle asettumisesta.
  Poliisin toimenkuvaan kuuluu todeta rikos, tutkia sitä ja niillä todisteilla esittää asia syyttäjälle joka laittaa harakanvarpaat oikeaan lainopilliseen kuosiin joka taasen menee oikeuden käsiteltäväksi, oikeus ja siellä tuomari vasalleineen päättää miten lakia/asetusta tulkitaan esitettyjen asioiden valossa.
  Se päätös jonka tuomioistuin antaa on lain tulkinta ja se toimii vastaisuudessa poliisillekkin viitteenä onko asia sellainen että sitä tutkitaan vai kuuluuko se ilmaisuvapauden tms. lain piiriin jota poliisin taas toimensa puolesta on puolustettava/ suojattava.
  Poliisi ei todellakaan tee omia ulostuloja ja haistattele laillisille päätöksille, toimi omavaltaisesti (vaikka tänä päivänä siitä on tullut tapa).
  On erittäin väärin, että poliisin ylin esimies eli sisäministeri on puoluesidonnainen turhan poliittisen poliisihallituksen kautta.
  Aapio ja Taponen pitäisi asettaa syytteeseen sopimattomasta ja provosoivasta käytöksestä, yllytyksestä esimerkkinä rikkoa lakia valtion virkamiehenä.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Ote Taposen twiitistä: ”Pohjoismaisen vastarintaliikkeen ja sen johdannaisten mielenosoituksissa on ollut kyse valkoisen ylivallan edistämisestä ja monikulttuurisuuden, islamin, maahanmuuton ja seksuaalivähemmistöjen vastustamisesta”.

  Olenko ymmärtänyt jotakin väärin, koska minusta tuo näyttää valheelta. Ainakaan se ei ole valkoisen ylivallan edistämistä, jos katsoo eri etnisille ryhmille olevan hyväksi omat kansallisvaltiot. Knesset julisti Israelin juutalaiseksi maaksi. Oman kansan hyvinvoinnin edistäminen on muillekin maille itsestäänselvä oikeus. 

  Mitä näihin muihin Taposen luettelemiin tulee, sanoisin näin: Monikulttuurisuus, islam, ei-työperäinen maahanmuutto sekä yhteiskunnan rakenteita ja perusarvoja rapauttava moraalittomuus eivät vakauta yhteiskuntaa, vaan päinvastoin. Ilmiöinä ne edustavat isänmaallisille kansaansa rakastaville aitosuomalaisille silkkaa pahuutta, jota tietenkin tulee kaikin keinoin vastustaa. Se on siten paitsi oikeus, myös velvollisuus. Taposen mielestäkö se on rikos?

 • N.N.

  Vastaa

  Ehkä valta joskus vaihtuu; silloin on aika ravistella kirput vällystä.

 • Jokeri

  Vastaa

  Onks tää Jari Taponen oikeesti joku poliisi?

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ilmeisesti poliisirottien parissa on vajetta ympärileikatusta sianlerssistä?
  https://talk-about-jews.blogspot.com/
  Seppo Lehto historioitsija
  Ajan Suunta

 • Julli

  Vastaa

  Mielenkiintoista, että hakaristilippu edustaa vain väitettyä joukkotuhontaa.

  Käsittääkseni nimenomaan tässä maassa, Suomessa, hakaristilipun pitäisi edustaa Suomelle ja suomalaisille toisen maailmansodan aikana turvattuja ase- ja ruoka-apuja, joita ilman Suomi ei olisi säilyttänyt itsenäisyyttään.

  Ihmettelen suuresti miten taposen kaltaisia ”miehiä” on otettu Suomen poliisiin.

 • pöh

  Vastaa

  Vaikka mun mielestä ei ole järkevää heilutella hakaristilippua missään, jos joku silti sitä haluaa heilutella niin ei se ole laissa kielletty.
  Taponen ei ole lainsäätäjä.

 • Kari Pätäri

  Vastaa

  Taposka vaahtoa helmat hulmuten.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi