Ruotsin poliisiylijohtaja kummissaan: ”Emme tiedä, miksi Ruotsissa on niin paljon rikollisjengejä”

Kaduilla tapahtuvat ammuskelut, murhat sekä pommi-iskut ovat arkipäivää maassa.

Pohjoismaat

Ruotsin poliisi ei ole vielä onnistunut ratkomaan mysteeriä, miksi maassa on niin paljon maahanmuuttajien rikollisjengejä ja näiden aiheuttamaa väkivaltaa. Kaduilla tapahtuvat ammuskelut, murhat sekä pommi-iskut ovat arkipäivää maassa.

”On selittämätöntä, miksi Ruotsissa on niin suuri ongelma murhien, ampuma-aseiden ja pommi-iskujen kanssa verrattuna muihin maihin”, pohtii maan poliisiylijohtaja Anders Thornberg lehtihaastattelussa. ”Jotkut väittävät, että maahanmuutto voisi olla syynä tähän”, hän jatkaa esittäen samalla tyhmää.

Maan poliisi tunnetaan lähes olemattomasta prosentista ratkoa valtavan maahanmuuttajamäärän mukanaan tuomia lieveilmiöitä. Katumurhista ja pommi-iskuista saadaan harvoin ketään tuomiolle. Tämä tietenkin vain lisää jengien halveksuntaa viranomaisia kohtaan.

Lähde: Kansalainen

Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Ruotsin poliisi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Ruotsi on pellevaltio kuten Suomikin, koska molemmista maista puuttuu rikostuomio jonka täytäntöönpanossa käytetään voltteja ja ampeereita!.

 • TT

  Vastaa

  Suomalainen halusi tulla saksalaiseksi ja meni asiaankuuluvaan hoitoon. Lääkäri sanoi, että aivoista olisi jätettävä jäljelle 80% täydellisen saksalaisuuden saavuttamiseksi. Koska lääkärien käsiala on epäselvä, lobotomian suorittanut kirurgi luuli kahdeksikkoa nollaksi, ja niinpä hän poisti leikattavan aivot kokonaan. Hän huomasi asian vasta leikkauksen jälkeen eikä voinut muuta tehdä kuin mennä pahoittelemaan asiaa leikatulta, joka kuitenkin sanoi vain:
  – Ja, ja, det gör ingenting.

 • Asd

  Vastaa

  Ruotsi poliisi ei taida tietää edes oman olemassa olonsa syytä.

 • Kokonaiskuva

  Vastaa

  Tukholman alueen poliisipäällikkö ja Ruotsin apulaispoliisipäällikkö Mats Löfving löydettiin kuolleena kotoaan eilen illalla. Kuolemantapausta tutkitaan murhana. Saattaa liittyä johonkin isompaan kuvioon. 

  https://www.tv4.se/artikel/1Hs9nWjQxTRWHHeWWUhrPM/polischef-mats-loefving-hittad-doed-i-sin-bostad

 • KPJJ

  Vastaa

  Poliisi tarjonnut paskoja pitsoja jengitapaamisilla.

 • Kuntto Kuntto

  Vastaa

  ei saa paljastaa että ihmiskunnan loppusijoitussaasta tuhoaa kaiken , eli muslimit.

 • Das Duell

  Vastaa

  Hoi, Ruotsin poliisi! Voin antaa teille kuuman vinkin. Hinta: 100 kruunua.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ruotsalaisilla on ikävä sairaus esittää haluavansa monikulttuuria, mutta kuitenkin samaan aikaan eriytyvät itsensä maahanmuuttajien seurasta. Sitten ihmettelevät miksi segregoituvat niin voimakkaasti. Eipä silti, samahan tapahtuu vähän kaikkialla, joten lienee syytä myöntää etteivät arvomaailmoiltaan liian erilaiset kulttuurit vain tule toimeen keskenänsä.

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Menisikö Ruotsissa, kuten Suomessakin ? Pohjoismainen vastarintaliike kiellettiin, Räppärin jengin ammuskelu pääkaupunkiseudulla ei aiheuttanut edes harkintaa kyseisen jengin kieltämiseksi.

  Se, että oikeusjärjestelmä Ruotsissakin ajelee kaksilla eri rattailla on jo käsin kosketeltavaa; kuten Suomessakin.

  Jos saa rötöstellä vapaasti varmasti joku rötöstelee.

  Vastaavien tekojen tekeminen paikalliselle muslimiväestölle Lähi-idässä saattaisi aiheuttaa pään putoamisen; sensijaan tarjottava parin vuoden hotellimajoitus ei tule asiaa tulevaisuudessakaan auttamaan .

  Sama kohtelu, kun omankin maan väestölle: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset .… syyteoikeutta ei kuitenkaan ole … 

  Tähän on tarvittu myös madian lahjonta: 2005 Suomen hallituksen tilaama tutkimus: ”Media ja demokratia / kriittinen näkökulma”. 

  Tekstiä tutkimuksesta: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”.

  Tämä nyt nähty pohjoismainen ”kehitys” siis on pitkän suunnitelman tulosm jota siis ”lainsäädännöllä” on valmisteltu vuosikymmenet !

  Tästä kantasuomalaisia syrjivästä lainsäädännöstä on jätetty syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ; arvatkaa onko tutkittu ?

  Kyseessä siis on suunnitelmallinen maan- / valtiopetos Suomen itsenäsiyyden myymiseksi ulkomaille.

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Se, että Suomesta on saatu tällainen; on hoidettu LAHJONNALLA !

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi