Afgaani heitti raiskaamansa naisen kaivoskuiluun – Elinkautinen vankeustuomio

Elinkautiselle vankeudelle ei ole määrätty Ruotsissa enimmäis- eikä vähimmäiskestoa.

Pohjoismaat

päivitetty

Afganistanilainen maahanmuuttaja, Taher Amini, tuomittiin Ruotsissa elinkautiseen vankeuteen raiskauksesta ja murhan yrityksestä tämän heitettyä naisen kaivoskuiluun raiskauksen jälkeen.

Amini oli hetkeä aiemmin kertonut uhrilleen haluavansa tämän kanssa naimisiin saadakseen pysyvän luvan jäädä Ruotsiin. Uhri oli oletettavasti kieltäytynyt, sillä tämän jälkeen Amini oli johdattanut naisen metsään, missä tämä oli raiskannut naisen ja heittänyt sitten hänet 24 metriä syvään kaivoskuiluun. Afgaanin huomattua naisen selviytyneen pudotuksesta, hän yritti epäonnistuneesti viimeistellä naisen tiputtamalla isoja kiviä kuiluun.

Nainen selviytyi hengissä ohikulkijan löydettyä hänet muutamaa tuntia myöhemmin. Hän olisi todennäköisesti kuollut muuten päivän sisällä.

Lähde: Breitbart

Afgaanit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tämäkin afgaani on Ruotsissa siksi, että USA miehitti Afganistania Nato-maiden ja Suomen tuella n. 20 v. Kaikkialla missä USA sotii, muut maat joutuvat ottamaan vastaan seuraukset, erinomainen esimerkki on Somalia!

  • GLGL

   Vastaa

   Onneksi kuitenkin joutuvat ottamaan nyt megakaupalla etelärajan yli tulleita. Jonkinlainen kompensaatio, joka kylläkin loppuu muutaman viikon päästä tai viimeistään Tammikuussa (midterms).

  • society

   Vastaa

   Juutalaiset kaiken takana. Amerikka olis tolkku maa jos sielä ei olisi kansainvälistä juutalaismafiaa joka vetää narusta kaikkea

   • nimellinen

    Vastaa

    Totta. Ihmisten on vaikea käsittää että kaikki amerikan niinsanotut terrori-iskut ovat juutalaisten aikaansaannoksia.

   • Sanna Mirella

    Vastaa

    USAssahan on enemmän juutalaisia, kuin Israelissa. Ja kaikki pankit, media, koko Hollywood jne juutalaisten omistuksessa ja mädättämä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi