Uusi ennätys Ruotsissa kuoliaaksi ammuttujen ihmisten määrässä tänä vuonna

"Aserikollisuus" on yleisesti peitenimi aseistautuneiden rotumuukalaisten väkivaltarikollisuudelle.

Pohjoismaat

Ruotsi on jo tehnyt uuden ennätyksen kuoliaaksi ammuttujen ihmisten määrässä tänä vuonna, vaikka vuotta on vielä kolme kuukautta jäljellä. Kokonaisuudessaan maassa on ammuttu kuoliaaksi jo 48 ihmistä tänä vuonna. Aiempi ennätys, eli 47 kuoliaaksi ammuttua, saavutettiin vuonna 2020.

”Olemme ainoa EU-maa, jolla on kasvava aseväkivallan trendi. Muissa maissa se pysyy samalla tasolla tai on laskussa,” kommentoi Manne Gerell, kriminologi Malmön yliopistolta.

”Aserikollisuus” on Ruotsissa nykyään päivittäistä ja käytännössä kaikki tietävät maahanmuuttajien rikollisjengien olevan ongelman takana. Poliisi on aiemmin yrittänyt hillitä ongelmaa muun muassa kutsumalla rikollisjengien johtajia kanssaan pitsalle.

Lähde: Remix

Aseet Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Enemmän kuin yksi raato viikossa, siis virallisesti kirjoilla. Seuraava virstanpylväs on kaksi viikossa ja lopulta Ruotsissa saa kuolettavan lyijymyrkytyksen yksi henkilö päivässä.

 • pöh

  Vastaa

  Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta.
  On mulla sittenkin muuta 🙂 miksi sityä monokulttuuria pitää väkisin tuoda ennen rauhallisiin maihin?

 • juha II

  Vastaa

  Onko kumma ettei ukrainalaiset OIKEAT naiset ja lapset suostu nousemaan Ruotsin bussiin. Samalla tekopyhät suvakki puolueet kiljuvat hysteerisinä, kuinka Ruotsidemokraatit ovat UHKA demokratialle. Ilmeisesti ”demokratia” merkitsee heille jengirikollisuuden ruumiskasoja! Niin sossuina varmasti ajattelevat ”ettei saavutetuista eduista saa luopua!”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi