”Demografia on puolellamme!” – ”Uusruotsalainen” räppäri sanoi rotumuukalaisten ennen pitkää voittavan Ruotsissa

Räppäri levittää "äärioikeiston myyttiä."

Pohjoismaat

päivitetty

Ruotsissa asuva rotumuukalainen, Timbuktu-nimellä tunnettu rap-artisti Jason Diakité, julkaisi Instagramissa ”viestin kaikille mustille ja ruskeille ihmisille Ruotsissa,” sanoen: ”Demografia on puolellamme,” viitaten syyskuun eduskuntavaalien tuloksiin.

”Miksi räppäri Timbuktu levittää äärioikeiston myyttiä meneillää olevasta kansanvaihdosta?” kysyi toimittaja Ivar Arpi vastauksena Timbuktun päivitykseen, pitäen ongelmallisena sitä, kuinka räppäri leuhkii väestönvaihdoksen Ruotsissa johtavan liberaalien vaalivoittoon maahanmuuttovastaisista puolueista.

Timbuktu itse vastasi Arpille Twitterissä, kirjoittaen: ”Me, joilla on juuret Euroopan ulkopuolella, olemme demografian mukaan 25 prosenttia maan väestöstä ja me olemme jo täällä.”

Suomalaistutkimuksen mukaan etniset ruotsalaiset tulevat jäämään vähemmistöksi omassa maassaan alle 50 vuodessa.

Lähde: Remix

Maahanmuutto Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rotu Ruotsi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tottahan tuo puhuu.

 • Piikivi

  Vastaa

  Kuka niitä sitten elättää, kun ei ole enää ruotsalaisia. Ei tainnut räppärille tulla mieleen…

  • Timppis

   Vastaa

   Helvetin hyvä kysymys järjestääkö brysselin porukka sinne tulonsiirtoja tulevaisuudessa muiden eu maiden kustannuksella.

   • Late

    Vastaa

    suurella todennäköisyydellä juuri näin tulee käymään. neekerit ei ole missään saaneet aikaan edes alkeellisesti toimivaa yhteiskuntaa. ruotsiin tullaan maksaan kehitysapua alle 100 vuoden sisään kun muukalaiset on tuhonnut koko maan maantasalle

 • Nationalisti

  Vastaa

  Olisiko Helsingin Sanomilla, Ylellä tai Iltalehden feministitoimittajilla jotain kommenttia antaa tämän räppärin lausunnoista?
  Juuri tällä viikolla sai taas Iltalehdestä lukea toimittajan mielipidekirjoituksen siitä, kuinka ”väestönvaihto on äärioikeiston aktiivisesti levittämä salaliittoteoria”.
  Toimittaja ajaa hanakasti omaa agendaansa tai sitten hän on ihan oikeasti täysi aasi, joka ei ymmärrä tilastotieteestä ja eksponentiaalisista kasvuista yhtään mitään.

 • juha II

  Vastaa

  Tuon on tiennyt kaikki, jotka vähääkään ovat tutustuneet Islamin Koraaniin ja muslimien historiansa aikana tehtyihin ”pyhiin sotiin”, jossa on teurastettu varmasti miljoonia ihmisiä eli nk. ”vääräuskoisia”! Ja kun edelliseen vielä lisätään EU-globalistien ”kalergi suunnitelma” eli Euroopan valkoisen älykkään, ahkeran ja korkean kulttuurin luoneen väestön murhaamista alikehittyneistä maista imuroiduilla barbaareilla. On tämä Ruotsissa ”salaliittoteoriaksi” julistettu kansanvaihto TOSIASIA!!! Ja KAIKEN tämän takana ja edistäjinä ovat JUUTALAISET!!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Ikävä tosiasia on, että valkonaama saa taistella olemassaolostaan sekä elintilastaan tulevaisuuden Euroopassa sekä omia wokettajia että ”ruskeita ihmisiä ” vastaan.

 • Hh1488

  Vastaa

  viimeinen hetki ruotsalaisten toimia,tuskin tapahtuu mitään,mutta kuitenkin.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Vielä 50 vuotta sitten ruotsalaiset olivat sotureita, viikinkien ja karoliinien veri on yhä latenttina ruotsalaisten suonissa. Nykyinen wokehulluus tulee tiensä päähän ennemmin tai myöhemmin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi