Ruotsi: 79 prosenttia ”pakolaisista” on käynyt lomailemassa pakenemastaan kotimaasta

Suurin osa turvapaikanhakijoista on tunnetusti huijareita.

Pohjoismaat

Kyselyn mukaan 79 prosenttia Ruotsissa oleskelevista turvapaikanhakijoista on käynyt lomailemassa kotimaassaan, mistä he alun perin ”pakenivat sotaa ja vainoa.”

Kotimaassa lomailusta huolimatta suurin osa lorvipaikanhakijoista kertoo, että he eivät halua palata kotimaihinsa pysyvästi. Ainoastaan 2 prosenttia sanoi haluavansa, 16 prosenttia sanoi ”ehkä,” kun taas 81 prosenttia sanoi haluavansa jäädä pysyvästi Ruotsiin.

Ruotsilla ei ole mitään rajoituksia estämässä pakolaisia vierailemasta kotimaassaan, toisin kuin esimerkiksi Saksalla ja Itävallalla, jotka useimmiten peruvat turvapaikka-aseman mikäli nämä vierailevat maassa, josta he väitetysti pakenivat.

Lähde: Remix

Maahanmuutto Pakolaiset Pohjoismaat Rotu Turvapaikanhakija Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Jospa uusi hallitus ryhtyy toimeen.

  • Teemu

   Vastaa

   Kaikki puolueet ovat homogeenisen, globaalin EU:n asiamiehiä ja sätkynukkeja.

 • Jallu

  Vastaa

  No mutta herranen aika. Eikö nämä kunniakansalaiset osoita valtavaa rohkeutta, kun uskaltavat käydä kotimaassa vilkaisemassa ja nauttimassa, että teinpä oikean ratkaisun ja sain elannon loppuelämäksi, kun silloin aikoinaan ”pakenin” Ruotsiin (Suomeen). Ja totta kai nykyinen kotimaa maksaa kaikki kulut tällaiselta uskomattoman rohkealta tarkastusmatkalta. Sieltä voi vielä paluumatkalla ottaa myös uuden muijan mukaan, niin että tähän liittyy paljon hyviä puolia.

 • Jebu

  Vastaa

  Voi sitä RASISMIN JA ISLAMOFOBIAN määrää jos Åkesson pystyisi pistämään tälle stopin.

 • juha II

  Vastaa

  Helsingin Sanomien legendaarinen ja pitkäaikainen pilapiirtäjä Kari Suomalainen (1920−1999) joutui itse suvakismin ensimmäisen ja siitä jatkuneen ”tsunamin” uhriksi ”rasistisista” ja nk. maahanmuuttoa kyynisesti kuvaavista piirroksistaan. Hänet erotettiin v. 1991 pilapiirtäjän vakinaisesta toimesta kun ”kukkahattutätien” ja härkkien suvaisevaistojen mieli pahoittui. ”Hölmölä” oli hänen lanseeraamansa nimitys umpityhmälle ja hyväuskoiselle Suomelle ja sen ulkomaalaistoimiston viranomaisille, jotka olivat enimmäkseen sossu‑, vihreitä- ja kommari ‑naisia. Kari Suomalainen oli alusta saakka inhorealistina ja äärikonservatiivina täysin oikeassa ja selkeä lopputulos oli hänen antamansa vision mukainen. Hän oli vielä itsensä tunnustamana ja varmasti halusta ärsyttääkin sovinisti. Hänellä oli kuitenkin kykyä itseironiaan ja piikitellä itseään piirroksissaan, joka kuten ME kaikki sen tiedämme – puuttuu täydellisesti ns. ”hyviltä ihmisiltä”. Hän oli oikeistolainen, joka palveli Jatkosodassa rintamapiirtäjänä ja kommunismia sekä Neuvostoliittoa vähemmän ”rakastavana”. Hänellä oli joskus ”sukset ristissä” presidentti Urho Kekkosen kanssaa vm. vaaliessa idänsuhteitä ja Kari Suomalainen sai vähintäinkin ”lasit helisemään kivittämisellään” eli teräväteräisistä piirroksisttaan ja Neuvostoliitosta ja sen ”sateliittivaltioiden” (WWII jälkeen ”vapautetut” itä-euroopan maat) ”tasapuolisista” suhteista tai raottaen sitä kiiltokuvamaista kuvaa Neuvostoliitosta tavalla ettei kaikki aivan ollut niin ihqua!

 • Jonne

  Vastaa

  Somaliassa on yli 12 miljoonaa asukasta. Jos siellä olisi asiat oikeasti huonosti ei nuokaan siellä pysyisi. Meidän on aloitettava projekti, jolla autetaan kylmään ja rasistiseen pohjoiseen jymähtäneet somalit takaisin juurilleen ja isiensä maille. Suomessa ei ole tarjolla kuin kurjuutta, rasismia ja ikuinen paikka hyljeksittynä kansanosana jatkuvan vihapuheen kohteena. Pelastetaan kaikki Suomen somalit ja autetaan heidät takaisin Somaliaan, lopullisesti. Loppu rasismille!

 • Teemu

  Vastaa

  Kela antaa somalille 2000 € lomarahaa, jonka ostovoima Somaliassa on 40 000 €.

  • Julli

   Vastaa

   Saastojen rahoittamisesta puheenollen:

   https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5361295

   Asiakaskunnan lukuisista äidinkielistä nousee esille etenkin kolme: arabia, somali ja dari. Darin kieltä puhutaan lähinnä Afganistanissa. Asiakkaista kuusi prosenttia puhuu arabiaa ja neljä prosenttia somalia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi