Ruotsalaispuolue ehdottaa väkivaltarikoksiin syyllistyneiden maahanmuuttajien karkottamista – vain jos uhrit ovat homoja

LGBT-väestö halutaan asettaa Ruotsissa lain erityisen suojelun alle.

Pohjoismaat

Ruotsin maltillinen kokoomus kertoi sosiaalisessa mediassa ehdotuksestaan karkottaa jokainen väkivaltarikokseen syyllistyvä ulkomaalainen tapauksissa, missä uhri tunnustautuu osaksi LGBT-yhteisöä.

”Tämän tulisi olla itsestään selvää modernissa demokratiassa, kuten Ruotsissa mutta asia ei kuitenkaan ole näin,” puolue lisäsi lausuntonsa loppuun. Puolueen kannanotto herätti luonnollisesti kritiikkiä siitä, miksi ylipäätään ei karkoteta jokaista väkivaltarikoksiin syyllistynyttä ulkomaalaista.

Mikäli maltillisen kokoomuksen ehdotus menisi läpi eduskunnassa, mikään ei estäisi jokaista ulkomaalaisen suorittaman väkivaltarikoksen uhriksi joutunutta ruotsalaista kertomasta poliisille olevansa homo, ja näin järjestämästä karkotusta maahanmuuttajarikolliselle.

Lähde: Breitbart

LGBT Maahanmuutto Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Ruotsi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Jaha, on sitten Moderaternakin viherhomeella kuorutettu ja pilaantunut.

  • Sairaat mielet ovat vallassa

   Vastaa

   Onhan se ollut pitkään ihan niin kuin meidän niin ihku ja epäisänmaallinen Kokoomus.

   Varmaan ehdotuksessa on pienellä präntättynä, että jos uhri on homo ja tekijänä valkoinen heteteromies.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tässä sen taas näkee, ettei valtapuolueita kiinnosta normaali valkoinen väestö laisinkaan, heille on aivan sama kuinka paljon esimerkiksi ruotsalaisia tyttöjä joutuu rotumuukalaisten uhreiksi, ei nykyiset valtaapitävät ole äänekkäästi vaatimassa silloin mitään karkoituksia tai puhumassa maahantunkeutujien aiheuttamista ongelmista yhteiskunnassa.
  Tätä on ”länsimainen demokratia”.

 • otto suni

  Vastaa

  Ruotsidemokraatit ovat kuten perussuomalaiset ainoastaan valeoppositio ja noudattavat sionististen isäntiensä oppeja. Ruotsi on tuhoutunut valtio kuten Saksa ja Suomi on tulossa samaan kastiin!

 • juha II

  Vastaa

  Ruotsin sosiaalidemokraattinen puolue aikoo pakottaa väkisin Ruotsin kirkon papit vihkimään homopareja! Vaikka Ruotsin kirkon papit (naiset) ovat jo vuosikymmeniä olleet hunginnolla niin ilmeisesti jokunen puritaani vielä löytyy. Hieman yllätyksellisesti Ruotsin kirkosta erosi huomattamia määriä jäseniä kun kirkkoja ”koristeltiin” homovärein. Miksi maksaa veroja jostain sellaisesta jota näkee ilmaiseksi ulkona kirkkaana kesäpäivänä keskellä valtakatua

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi