Ennätysmäärä ulkomaalaisia oikeutettu äänestämään Ruotsin seuraavissa eduskuntavaaleissa

Noin 1,2 miljoonaa ulkomailla syntynyttä on oikeutettu äänestämään vaaleissa myöhemmin tänä vuonna.

Pohjoismaat

päivitetty

Ruotsin vähän yli kymmenen miljoonaa kattavasta väkiluvusta noin 1,2 miljoonaa ulkomailla syntynyttä on oikeutettu äänestämään seuraavissa eduskuntavaaleissa. Ulkomaisten äänestäjien määrä on kasvanut 200 000:lla sitten viime vaalien.

Ulkomaalaisten äänioikeus tulee ajamaan Ruotsia yhä syvemmälle suohon, sillä ulkomaalaiset tyypillisesti äänestävät sosiaalidemokraatteja ja muita vasemmistopuolueita.

”Jos yhdistät Vasemmistopuolueen ja Sosiaalidemokraattipuolueen saamat äänet, niin äänestäminen on selvästikin punaista,” poliittisten tieteiden professori Henrik Oscarsson kommentoi ulkomaalaisten äänestyskäyttäytymistä.

Lähde: Breitbart

Maahanmuutto Pohjoismaat Politiikka Rotu Ruotsi Väestönvaihto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Insallah

  Vastaa

  Niin eikös siellä länsinaapurissa nostele päätään muslimipuolue? Oliko niin, että 2040 – 2050, väestön kehitys ruotsissa on edennyt pisteeseen, mistä ei ole paluuta? Taitaa käydä niin, että afrikkalainen gepardihattu tai lähi-idän joku khameini, tulevat tarkastus käynnille eräs kaunis päivä, siirtomaahan nimeltä ruotsi. Sharia laki on tullut voimaan ja feministit yms käyttävät kaapuja. Kuningas, jos sellaista vielä on, kumartaa allahin lähettiläälle.

  • Teeperi

   Vastaa

   Ja ajatella että ainakin puolet noista ruotsissa asuvista muukalaisista äänestää sitä muslimipuoluetta. Puistattaa edes ajatella

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Demokratia merkitsee tuhoa. Valituksi eivät tule parhaat, vaan eniten ääniä saaneet.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on erittäin suuri ongelma, alkaa olla kohta aivan sama mitä puoluetta ruotsalaiset äänestävät, kun massiivisella määrällä ulkomaalaisia on äänioikeus, siihen päälle vielä ne, jotka ovat syntyneet Ruotsissa, mutta verenperimä on jokin muu kuin ruotsalainen.

  Toisaalta, ruotsalaiset ovat ihan itse mahdollistaneet tuollaisen tilanteen äänestämällä poliitikkoja, jotka ajavat väestönvaihtoa.
  Valitettavasti Suomessa tulee olemaan täysin vastaava tilanne, jos kehitys jatkuu tällaisena.

 • Kalifaatiksi se menee

  Vastaa

  Paitsi jos tällä kertaa ne äänestää sitä muslimipuoluetta. Silloin ruotsista tulee virallisesti kaifaatti.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Juutalaisten masinoima väestönvaihto etenee ruotsissa. Ei menee enää kauaa, niin Ruotsi on islamistinen valtio. Jos Saksa olisi voittanut WWII maailma olisi parempi paikka meille kaikille.

  • Hitler was right

   Vastaa

   No jep Saksan häviö raiskas lännen ihan totaalisesti

  • Late

   Vastaa

   Koukkunokat ampui itseään omaan nilkkaan. Siitäs saavat sitä monikulttuuria maistaa kun musulmaanit polttaa ja räjäyttää synagogat ja mestaa joka jutkun joka kadulla liikkuu. Hahaha, ihan oikein niille

 • juha II

  Vastaa

  Vieläkö joku löytää sossuista jotain hyvää?
  Katalia ja vallanhimoisia piruja, jotka käytännössä murhauttavat oman kansansa!
  En tiedä onko Ruotsidemokraateilla mitään merkitystä muuta kuin se, että puolue tullaan vielä lakkauttamaan ja koko jäsenkunta laittamaan tyrmmään, joissa vartijoina toimivat mitä mustimmat keharit! Ja, jos näin tulee käymään. Silloin heissä täytyy olla jotain sellaista mätää, jota löytyy sellaisesta valkoisesta pohjoismaalaisesta, joka haaveilee yksirotuisista yhteiskunnista, joissa ei kulttuurimarxismi rehota kuin nokkoset hyysin takana.

 • Matujen ääniharava

  Vastaa

  ”Hei.Nimeni on Hintzu-Onanias Rynkman ja olen pitkän linja seksuaalirikollinen, joka pyrkii eduskuntaan vasemmistoliiton ehdokkaana(kuinkas muuten).Eduskuntaan päästyäni lupaan laillistaa raiskaukset ja pedofilian.Minulla on hyviä kavereita sekä parlamentissa että Polpossa, ja kaikki tykkäävät mun tyylistä.Vaalisloganini on; ”Ruotsi ei ole vielä tarpeeksi monikulttuurinen”

 • Nimetön

  Vastaa

  Ählyt äänestävät laillisesti Ruotsiin kalifaatin kuten väestönvaihtosuunnitelmaan kuuluu. Lycka till.

 • non-jogger

  Vastaa

  Poliitikkojen ja kansan mielestä Hurristanissa ilmeisesti menee todella hyvin. Keenereitä ja kaiken maailman matuja lappaa sissän ovista ja ikkunoista ja ruljanssi sen kuin kiihtyy.
  Pitäkää tunkkinne, idiootit.

  Rip loistava Ruotsi 80-luvulta.
  Muutama tummempi pärstä ei haitannut kun kävi lahden toisella puolella.
  Siihen aikaan länsinaapurissa oli oikein toimiva valtio.

  Sen verran on meikäläiselle kertynyt vuosirenkaita, että sitä viimeistä vinjettiä kalifaatille tuskin ehdin nähdä omin silmin.
  Kymmenen vuoden kuluttua Ruotsi tulee olemaan jonkinmoinen arabihelvetti.

  Onneksi olkoon hurrit!

  Todettakoon näin lopuksi että olen itse hurri, mutta sentään suomalainen sellainen.

  Joku suvakki varmaan huutaisi, jos kuulisi että käytän hurri-sanaa. Hyi, kamalaa!

  Meillä oli täällä Vancouverissa muutama vuosi sitten salibandyturnaus ja meidän jengissä oli ruotsalaisia ja suomalaisia hurreja.

  Hommattiin jengille pelipaidat joissa isoin kirjaimin luki HURRI. Sikäli sopiva nimi että englanniksi sen voisi nähdä sanana ”hurry” eli kiireinen tai jotain siihen suuntaan.

  Pointti nimessä kuitenkin oli se, että emme välitä suvakkien huudoista vaan omimme tämän sanan.
  Ja kunhan ”tarpeeksi” moni käyttää sanaa, häviää samalla negatiivinen konnotaatio.

  Kutsun itseäni hurriksi. On hieman vaikeata lähteä vittuilemaan tännepäin kun itse käytän kyseistä sanaa omasta ”ryhmästäni”.

  Otan tosin hurri-vittuilin mielelläni vastaan. Muuta arsenaalia kyllä löytyy jos sille tielle mennään.

 • Lumivalkoinen Pohjola

  Vastaa

  Suomihan on onneksi Ruotsia perässä tässä hullutuksessa. Toivottavasti Suomeen otetaan mahdollisimman paljon ukrainalaisia, jotka sitten äänestäisivät järkevästi. Lisäksi Suomen pitää alkaa varautumaan ruotsalaisiin, jotka pakenevat omasta kotimaastaan. Meillä on Ahvenanmaa ja ruotsinkielistä rannikkoa, johon voidaan ottaa noin 2–3 miljoonaa aitoa ruotsalaista, jotka taatusti tietävät etteivät vasemmistoa äänestä ikinä. Eiköhän tällä cocktaililla saada Suomi pysymään Suomena eikä Afrikkana.

 • Julli

  Vastaa

  Saa nähdä miten Suomi suhtautuu läheiseen yhteistyöhön Ruotsin kanssa, kun Ruotsista tulee ählämienemmistöinen maa.

  Olisi todella kiva, että jo nyt muslimipuolue saisi merkittävän roolin Ruotsin politiikassa, koska se osoittaisi vihervassareille monikulttuurisuuden tuhoisat vaikutukset.

  Toki vihervassareille kyseessä olisi vain yksittäistapauksessa..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi