Video: Poliiseja loukkaantui Ruotsin muslimimellakassa

Torstaina sosiaaliseen mediaan ladatuissa videoissa näkyy, miten maahanmuuttajat hajottavat poliisiautoja ja huutavat ”Allahu Akbar”. Mellakointi on jatkunut perjantaina.

Pohjoismaat

Kolme poliisia sai sairaalahoitoa vaativia vammoja Linköpingin mellakassa. Mellakka sai alkunsa, kun mielenosoittajat aikoivat polttaa Koraanin. Mielenosoituksen oli järjestänyt muslimivastaisen tanskalaispoliitikon Rasmus Paludanin Stram Kurs ‑puolue. Siihen oli viranomaisten lupa.

Mielenosoitus oli tarkoitus pitää Skaggetorpin lähiössä, jossa yli puolet asukkaista on ulkomaalaistaustaisia. Mielenosoitus ei päässyt kuitenkaan edes alkamaan, kun mellakka alkoi. Naamioidut maahanmuuttajat hyökkäsivät poliisien kimppuun ja heittivät heitä kivillä ja ilotulitteilla.

Väkivaltaisuudet levisivät myös Norrköpingiin torstai-illan aikana. Kaupungissa raitiovaunupysäkkejä suljettiin, kun yhteen raitiovaunuun hyökättiin, Ruotsin televisio SVT kertoo.

Lisäksi useita autoja sytytettiin tuleen.

Poliisin mukaan puolueella oli lupa järjestää mielenosoitus myös Norrköpingissä, mutta lupa peruutettiin.

Lähde: HS

Koraani Maahanmuutto Mellakka Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Ruotsin poliisi Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ruotsi on todella sekaisin, muukalaisvirta maahan vain kiihtyy ja ongelmalähiöiden määrä kasvaa.
  Kun katsoo Ruotsin väkiluvun kasvua, niin siellä väestönvaihto on jo pitkällä, jos sama meno jatkuu vielä vuosikausia, niin kantaruotsalaiset alkavat olla jo niissä pienimmissäkin kaupungeissa vähemmistönä.

  Vastaavia mielenosoituksia täytyisi järjestää lisää, kun se saa aikaiseksi sykettä kiihdyttäviä kivoja pelihetkiä.
  Polpo itse on vahvasti asennoitunut monikulttuurisuuden kannattajaksi, saavat juuri sitä, mitä ovat pyytäneetkin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Niin ja on irvokasta tekopyhyyttä ruotsalaisilta poliitikoilta ollaan ”huolissaan” jostain Venäjästä, kun omalla toiminnallaan ovat tahallaan ajaneet Ruotsin totaaliseen kaaokseen, turvallisuusuhka on omien rajojen sisäpuolella.

 • Juha

  Vastaa

  Huomenna Helsingissä?

 • svedut on pellejä

  Vastaa

  Onnea Ruotsi – ei kun siis Läntinen Kalifaatti.

 • otto suni

  Vastaa

  Ruotsissa ja Suomessa poliisi on menettänyt otteensa suojella kantaväestöä ja meillä poliisi on vielä enemmän kuin Ruotsissa muuttunut poliittiseksi eli Polpo! Ruotsin poliisi on jo vuosia sitten menettänyt otteensa lähes kaikkiin lähiöihin eteläisessä Ruotsissa ja tilanteesta ovat vastuussa politiikot.

  Ruotsin tilanne on myös siksi hyvin mielenkiintoinen koska hyvin varakkaille ihmisille on tullut selväksi jopa Tukholmassa, että tahdin määräävät jopa useita sukupolvia Ruotsissa asuneiden muslimien jälkeläiset!

  Suomalaisten kohtalo näyttää olevan lähes yhtä surkea, kuitenkin sillä erotuksella että Polpo on jo silloin kun Suomessa maahanmuuttoon liittyvät lieveilmiöt oli jo hyvin nähtävissä 1990-luvulla oli valinnut puolensa jättäen suomalaiset yksin! Muistakaa Helsingin rautatieaseman tapahtumat jolloin somalit potkivat hengiltä puolustusvoimain luutnantin, sanoen ”tämä on meidän asemamme”. Eduskunnassa Toni Halme oli ainoa kansanedustaja jolla oli rohkeutta pitää ainutlaatuisen hieno puhe asiasta!

  Ranskalaisen entisen diplomaatin Paulatin puheet, erityisesti Tallinnan aukiolla ovat ikimuistoisia, joten viimeistään silloin olisi pitänyt ryhtiliikkeen ryhtyä toimintaan! Huonolta näyttää Suomen tulevaisuus kun samaan aikaan ilman kritiikkiä halutaan Suomeen USA:sta LGBT-agendan kyllästämiä amerikkalaisia ”sotilaita”.

  otto suni

 • Luullun ymmärtäminen

  Vastaa

  Tämä oli jo tiedossa. Kun niitä on 27% väestöstä niin ne radikalisoituu. Ei väliä mistä mutta sandalien läpse ja älämölö on hirveä. No nyt tuli se lasten kidnappaukset js sisäelinten vienti. Ja päälle vielä koraanin polttajaiset.

  Kun suurin osa väestä on luku- ja kirjoitustaidotonta edes omalla äidinkielellään, niin miten ne pystyisi kommunikoimaan eri virastojen kanssa? Kun ei ole edes yhteistä kieltä ja tieto kulkee suu-sanallisena muuttuen jokaisessa ketjun osassa.

  Me kaikki varmaan olemme lapsina leikkineet ”viestiä”. Siinä ringin ensimmäinen kuiskaa vireiselleen lauseen joka kuiskaa sen seuraavalle joka taas kuiskaa sen seuraavalle. Ja ketjun viimeinen sitten sanoo ääneen mitä kuuli. Ja aika paljon lauseet muuttuvat ihan pienessäkin ringissä. Sitten oli seuraavan vuoro sanoa lause ja niin sitä peliä pelattiin. 

  Joskus tulee mieleen poitikkojen älykkyys/kuulun ymmärtäminen. Kun kyselytunnilla kysytään jotain niin siihen vastataa jotain joka ei millään tavalla liity asiaan.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Yksi ali-ihminen = vanki
  Muutama ali-ihmistä = jengi
  Muutama kymmen ali-ihmistä = slummi

 • Anonymous

  Vastaa

  Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi