Yli 10 000 karkotettavaa karkuteillä Ruotsissa

Viranomaiset ovat voimattomia ongelman edessä. Ruotsin SDP on aikonut ratkoa asiaa maksamalla karkotettavia vastaanottaville maille tukia.

Pohjoismaat

Kaikkiaan viime vuoden aikana karkotettavaksi määrättiin Ruotsissa vajaat 18 300 ihmistä. Heistä noin 10 100 on edelleen poliisin etsintäkuuluttamia.

Luvut ovat melko hyvin linjassa edellisvuosien kanssa. Karkuteillä olevien karkotettavien määrä ei ole laskenut merkittävästi vuosista 2017–2020, vaikka Ruotsin poliittinen johto on luvannut puuttua asiaan.

– Yhteiskunnassamme on ihmisiä, joita emme tunne ja joihin kenelläkään ei ole kontrollia, Ruotsin rajapoliisin osastojohtaja Cajsa Velden myöntää SVT:lle.

Koko ”varjoyhteiskunnan” koosta viranomaisillakaan ei ole tietoa. Laittomasti maassa oleskelevien uskotaan myös liikkuvan ahkerasti EU-maiden välillä.

Ruotsi äänestää syksyllä valtiopäivävaaleissa, joissa maahanmuuton, integraation ja segregaation odotetaan kohoavan keskeisiksi vaaliteemoiksi. Pääministeripuolue sosiaalidemokraatit ehdotti joulukuun lopussa, että karkotuksia voisi vauhdittaa karkotettavia vastaanottaville maille maksettavalla tuella.

Lähde: Iltalehti

Etsintäkuulutus Kielteinen turvapaikkapäätös Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Pakolaiset Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö SDP Talous Turvapaikanhakija Uutiset Väestönvaihto Valtion tuet Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Maksetaan tuet, vaikka karkureita ei ole saatu edes kiinni? Ilmeisesti koko ajan on tähdätty siihen, että juuri ketään ei karkoteta

 • TT

  Vastaa

  Kyllä kommunisti löytää kenet hyvänsä, jos tahtoa on. Johan se koronassakin huomataan, että jos vastustat uusmarxistien agendaa, niin joudut melkein tappolistalle.

 • pää määrää

  Vastaa

  Tuskinpa etsintäkuulutetuille maksetaan korvauksia. Näiden on hankittava toimeentulonsa muulla tavalla. Tavan voi arvata.

  Koronan takia olen tehnyt havaintoja Suomen viikkokuolleisuudesta. Erikoinen piirre on 2015–2018 tapahtunut vuosikuolleisuuden kasvu liki 1000 tapauksella vuodessa. Tästä ei terveysministeriö eikä THL ole tiedottanut mitään.
  Voiko syynä olla maahanmuuttajien runsaat kuolemat vai maahanmuuttajien tuomat tartunnat? Tällaisesta asiasta terveysviranomaisten pitäisi olla selvillä. Joko tekevät työtään huonosti tai tiedot salataan.

  Nyt salataan luultavasti koronaan liittyviä kuolemia. Ne lienevät 2019 alkaneen yli 2000 vuosikuolleisuuden kasvun aiheuttajia tai sitten on ollut jokin muukin epidemia. Tästäkin ollaan hiljaa ja se luultavasti on havaittu.
  Luonnollisena ilmiönä vuosikuolleisuus kasvaa vähän yli 400 tapauksella vuodessa väestön ikääntymisestä ja lisääntymisestä johtuen. Kahtena viime vuonna kasvu on ollut yli nelinkertainen. Luulisi viranomaisia kiinnostavan kansalaisten elämä ja antavan siitä tietoja.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tilastot komeilee kuolleilla jotka käytännössä räjähti, se ei johdu jostain nuhataudista vaan suoraan kuolleisuus räjähti kun ”rokotukset” alkoi noilla mrna myrkyillä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi