”Luonnollista kuin paloharjoitus” – Ruotsissa tarhalapset harjoittelevat ammuskelutilanteiden varalta

Eräs päiväkotiopettaja kertoo ampumisiin varautumisen olevan "lapsille leikkiä ja hauska, yhteinen aktiviteetti."

Pohjoismaat

Kuvituskuva.

Monikulttuurisen väkivallan riivaamassa Ruotsissa jopa tarhalapset harjoittelevat ammuskelutilanteilta suojautumista varten. Tutkimuksen mukaan maan ampumisista 41 prosenttia tapahtuu tarhojen ja koulujen läheisyydessä.

Pelkästään Tukholman kaupunki on käyttänyt näihin harjoituksiin noin miljoona kruunua. Koulutuksissa lapsia opetetaan vetäytymään sisätiloihin, mikäli lähistöllä ammuskellaan.

Kouluille ja päiväkodeille koulutuksia järjestävä ex-poliisi Lena Ljungdahl kertoo medialle, että ammuskeluihin varautuminen on yhtä luonnollista kuin tulipaloon varautuminen. ”Kukaan ei ole kuollut sellaisessa oppitunnin aikana 1960-luvun jälkeen. Ei tästä tarvitse tehdä niin isoa numeroa”, hän sanoo.

Eräs päiväkotiopettaja kertoo ampumisiin varautumisen olevan ”lapsille leikkiä ja hauska, yhteinen aktiviteetti.”

Ilmeisesti kenelläkään ei ole tullut mieleen miettiä laajemmin yhteiskunnan tilaa. Yhteiskunta mielummin ”suojelee” itseään harjoittelemalla väkisin luotua kaaosta varten sen sijaan, että puututtaisiin juurisyihin.

Lähde: Iltalehti

Hyvinvointi Kulttuuri Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Ruotsin poliisi Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sellainen ”hauska yhteinen aktiviteetti”, kun harjoitellaan monikulttuurisen yhteiskuntakokeilun tuomia uhkia vastaan.
  Tällaisesta sekasorrosta varoiteltiin 20–30 vuotta sitten kansallismielisten toimesta. Olisiko kannattanut kuunnella?

 • Jonne

  Vastaa

  Maailman paras ja turvallisin maa!

 • Eikka

  Vastaa

  Ruotsi on monikulttuurinen helvetti.

 • N.N.

  Vastaa

  Muistatteko se video missä muslimi taaperot harjoittelivat kurkunleikkaamista, tekovertakin valui ja ympärillä olevat aikuiset taputti ja kehui kun yhdellä viilolla onnistuttiin.

  Se harjoittelu on luultavasti näille ruotsalaiskoululaisille vielä edessäpäin.

  Suomessa järjestetään vielä toistaiseksi lapsille urheiluseurojen puiteissa toisenlaisia kilpailuja.

  En silti epäile yhtään, ettemme marsii Ruotsin vanavedessä vaikka hallituksessa istuu maailman mooraalisin puolue, vihreät.

 • N.N.

  Vastaa

  Ruotsin helvettillinen tilanne ei silti ole näiden maahanmuuttajien syy.

  Syy on ruotsalaisissa itse, itse päästivät heitä sisään, itse majoittivat, itse ruokkivat, itse työntävät heille rahaa ja se muuta kaiken arvokkainta, lapsensa. Ja itsensä.

  Itse luovuttivat maansa näille epäkelvollisille.

  Itse alentavat itsensä ja toisensa, tekevät itsestänsä puudeleita jonka ainoa päämäärää on lisätä muiden hyvinvointia ja rappeutta omaa.

  Itse maksavat nyt hinnan,

  Kunhan suomalaiset ei suostuu samankaltaisten ohjattavaksi, kunhan suomalaiset tajuaa, että nämä muukalaiset tekevät sen mitä parhaiten osaavat, ei ne muuta osaa.

 • TT

  Vastaa

  Pitäisi opettaa ampumaan takaisin. Vitsivitsi, mutta yleensäkin aseenkanto-oikeutta pitäisi laajentaa. Kommunistivaltio ja sen aivopesemät ihmiset ovat jyrkästi sellaista vastaan. Naiivit ihmiset kuvittelevat, että valtio aina suojelee heitä ja että vain sillä voi olla yksinoikeus tuottaa ”turvallisuutta”. Valtion yksinoikeudella tuotettu ”turvallisuus” voi muuttua tyranniaksi kuten koronassa on jo nähty. Matu-asioissa turvallisuutta lisää, kun ylijäämäporukkaa ei oteta maahan sisään. Tätäkään itsestäänselvyyttä ei kukaan ole valtion kommunisteille kertonut.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tämä leikki on päivitetty versio ”kuka pelkää mustaa miestä?” leikistä.

  Miksi ei saman tien jaeta lapsille luotiliivejä ja sotilaskypäriä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi