Tutkimus: Yhä harvempi suomalainen jaksaa olla ilmastoahdistunut

Yhä harvempi suomalainen kannattaa maidon ja lihan verotuksen kiristämistä päästösyistä.

Kotimaa

”Vihreän siirtymän” nimissä luotu keinotekoinen energiakriisi ei ole vaikuttanut kansalaisten asenteisiin globalistien toivomalla tavalla. Energian ja ruoan hinnan noustessa yhä harvempi suomalainen jaksaa stressata mieltään ilmastokysymyksillä, tuore barometri osoittaa.

Edellisten eduskuntavaalien alla huomattava enemmistö barometriin vastanneista piti ”ilmastokriisin torjumista” hallituskauden kärkiteemana. Neljässä vuodessa näin vastanneiden osuus on kuitenkin pudonnut lähes 10 prosenttiyksikköä.

”Ilmastohuolien väheneminen näkyy myös äänestysaikeissa. Vuonna 2019 Ilmastobarometrin vastaajista 44 prosenttia ilmoitti äänestävänsä eduskuntavaaleissa ehdokasta, joka työskentelee aktiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Nyt vastaava luku on 32 prosenttia,” Talouselämä referoi tuloksia.

Noin puolet vastaajista vaatii, että seuraava hallitus pitää kiinni 2035 hiilineutraalisuustavoitteista. 17 prosenttia on kuitenkin täysin eri mieltä.

Barometrissa selvisi myös, että kaikkein kauimpana luonnosta asuvat, pääkaupunkiseutulaiset, kannattavat selvästi radikaalimpia ilmastotoimia kuin maalla asuvat. Yhä harvempi suomalainen kannattaa maidon ja lihan verotuksen kiristämistä päästösyistä.

Lähde: Talouselämä

Ilmastoahdistus Ilmastohysteria Ilmastokommunismi Ilmastonmuutos Kotimaa Politiikka Ruoan verotus Veronmaksajat Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vaikuttaakohan elämän kallistuminen asiaan jotenkin, ei ole enää niin kiva ilmastoposeerata, kun se käykin omalle kukkarolle.

  Jos suunta jatkuu, niin aika kova kolaus ”vihreän siirtymän” globalisteille, kun tiedossa kuitenkin on se aivopesun määrä, mitä kouluissa syötetään, mutta siitä huolimatta entistä harvempaan uppoaa valheet.

  ” Barometrissa selvisi myös, että kaikkein kauimpana luonnosta asuvat, pääkaupunkiseutulaiset, kannattavat selvästi radikaalimpia ilmastotoimia kuin maalla asuvat. ”

  Tämä ei yhtään yllätä, yleensä tuollaisilla ihmisillä ei ole mitään käsitystä luonnosta ja he ovat juuri se ryhmä, johon tämä ilmastohysteria ja kaikki muu propaganda uppoaa.

  • Teemu

   Vastaa

   Helsinkiläiset vihreät menevät samaan sarjaan kuin pitkät kääpiöt, rehelliset mustalaiset, ahkerat neekerit, vihoviimeiset etuilijat, hölöttävät tuppisuut ja karvattomat partaradikaalit. Helsinkiläinen ei erota kuusta männystä. Helsinkiläinen on nähnyt vain neekereitä, homoja, asvalttia ja betonia. Helsinkiläinen ei tiedä mikä on sikala, navetta tai hevostalli.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tässä on kyseessä Pekka ja susi- ilmiö. Kun ilmastonmuutosta toitotetaan jatkuvasti, ihmiset eivät jaksa miettiä tai hätäillä.

  • TT

   Vastaa

   Aika noloja ovat olleet esimerkiksi ne merenpinnan nousua koskevat ennustukset. Meren pinta kököttää sitkeästi aina samassa, minkä ainakin rannikolla asuva voi helposti todeta. Ikävä kyllä ilmastohyvesäteily sekä tarpeeton hiilikammo ovat kuitenkin edenneet pitkälle talouden ja politiikan rakenteisiin eikä meidän aivopestyillä tai lahjotuilla päättäjillä ole aikeita perääntyä hulluudestaan. Ilmastoskeptisiä ovat lähinnä persut, mistä tuo häilyvä sionistiporukka ansaitsee kerrankin suuret kehut.

   • W.O.

    Vastaa

    Jaa, kyllä täällä itärannikolla ainakin on vesi laskenut. Siitä mistä kakarana 50 vuotta sitten lähdettiin veneellä on nyt vain kuiva oja muistona. Harmi ettei minulla ole valokuvaa niiltä ajoilta! Kaupungilla menee rantatie, jonka varressa on venevanoja. Ne ovat nyt hyvin syvällä kuivalla maalla. Tuosta on vanhoja kuviakin sadan vuoden takaa eli voidaan todistaa kiistattomasti todeksi. Eli ainakin täällä on joko maa noussut tai meri laskenut. Ihan miten vain. Sama lopputuloshan se on, vähän kuin hintojen nousu tai rahan arvon lasku.

 • HiiliNeutraali

  Vastaa

  Energia kriisi on itse aiheutettu sulkemalla voimalaitokset, ajamalla turvetuotanto alas ja romuttamalla kauppasuhteet itään.

  Vihreiden koko ajatusmaailma on järjetön. Muutama esimerkki:

  1. Vihermarxisti hallituksen viesti on ristiriitainen. Kotitalouksissa sähköä pitää säästää istumalla kylmässä ja pimeässä. Samalla promotaan sähköautoja, joita ladataa uusilla latausasemilla kaapelit punaisina, Vihertävät eivät huomioi sitä ympäristön kuormitusta, minkä litiumin ym. raaka-aineiden luohinta aiheuttaa luonnolle, puhumattakaan syntyvästä ongelmajätekuormasta.

  2. Tehokkaat energiantuotantomuodot halutaan korvata tehottomalla tuulivoimalla. Lisäksi tuulivoimalat tappavat jatkuvasti kotkia, lapojen niittäessä niitä maahan. Tämä ei saa yhtään palstatilaa lehdistössä. Kivihiili, öljy ja maakaasu on luonnon omasta toiminnasta ja kiertokulun kautta syntynyttä raaka-ainetta. Mikä voi olla sen luonnonmukaisempaa energiaa? 

  3. Viherpiipertäjät haluavat vanhoja metsiä, mutta samalla myös hiilinieluja. Vanhat metsät lahoavat, joka on palamista ja tuottaa hiiltä, kun taas kasvava taimikko sitoo sitä itseensä.
  Vihreillä taitaa myös perusasiat olla hukassa ja he sekottavat joko tyhmyyttään tai tarkotuksella hiilidioksidin ja hiilimonoksidin eli häkäkaasun. Hiilidioksi on kasvien yhteyttämisessä tarvitsema välttämätön kaasu. Jos sitä olisi enemmän ilmakehässä, kasvit kasvaisivat paremmin. Hiilidioksidia jopa käytetään kasvihuoneviljelyssä boostaamaan kasvien kasvua. Häkä taas tappaa.

  4. Ihmisten tuottama hiilidioksidi halutaan nollata. Globalistien agendan mukaan meidän tulee luopua kaikesta omaisuudestamme ja elintasostamme, jotta voisimme pelastaa maapallon. Kuitenkin jo yksi tulivuoren purkaus voi tuottaa ilmakehään enemmän hiilidioksidia ja hiukkaspäästäjä, kuin mitä koko ihmiskunta on olemassa olonsa aikana pystynyt tuottamaan. Maapallo on tästäkin huolimatta selviytynyt tuhoutumatta tuhansista tulivuorenpurkauksista.

  Kaikki elävä maapallolla on hiiltä. Vihreiden skitzofreeninen hiilineutraalius ohjelma on järjenvastainen. Uloshengitettäessä syntyvä ilma on hiilidioksidia, pidättäkää hengitystä ja pelastakaa maapallo! 😀

  • W.O.

   Vastaa

   Lapinlahden lintujen vanha sketsi: ”Tässä ympäristöministeri Kaj Bärlund! Kansalaiset, hengittämättä! Liikkumatta! Hengittämättä! Liikkumatta!” Sitten jengi alkoi tipahdella kadulla.

 • Selkeä kaava

  Vastaa

  Tässä on täysin Masslowin tarvehierarkia nähtävissä. Jos ruoka ja juoma uhkaa loppua, ei ihminen ole enää kuuliainen yhteisille agendoille. Kyse on DNA:han kirjoitetusta selviytymis protokollasta.

  Mutta missä vaiheessa ihmiset saataisiin kollektiivisiksi ilmastohysteriaa vastaan? Se on melko vaikeaa koska kun tilanne pahenee niin vaihtoehtona usein on väkivalta. Ja juuri silloin kun pitäisi olla kollektiivisia ja suurena joukkona ajaa oma agenda läpi.

 • Vihreet on idioottei

  Vastaa

  Vihreäsiirtymä on suuri kuzetus.

 • Fixer-upper

  Vastaa

  Hyvesignaloinnilla kun ei sähkölaskuja eikä ruokalaskuja makseta, hyvin kummallista… Siitä vaan ulos huutelemaan satatuhatta uutta tuulivoimalaa joilla saa sähköt yhteen nakkikioskiin ja joista 99% ei toimi kunnolla pakkasessa, 100% täytyy vaihtaa uusiin muutaman vuoden kuluttua, eikä niitä voi kierrättää joten kaivetaan ne maahan vaan. Tuultakin pitäisi olla ihan helvetisti 247. Ehdotankin että asennamme joka kylään poljingeneraattorit ja niitä polkemaan jokainen vihreä demari ja muslimimaahantunkeutujaloinen, intoa maailmanpelastamiseen kun näyttäisi riittävän. Korjautuisi samalla iso osa kansan lihavuudesta. Porkkanakeppinä: ellet polje, et saa KELA-tukia.

 • pää määrää

  Vastaa

  Kun tutkimus tehdään heinakuussa, tulos voi olla päinvastainen. Sellaistahan se on nykytutkimus.

 • seant

  Vastaa

  Naudanlihan ja maidon tuotanto vaatii paljon nurmipeltoja, nurmipellot sitovat hiiltä kolmanneksen enemmän kuin kasvisruoka pellot ja pitkäaikaisesti, niistä ei kynnetä joka vuosi. Jos huomioidaan tämä hiilensidonta, niin naudanlihan ja maidon tuotanto ei ole yhtään pahempi kuin kasvisruoka tuotanto hiilensidonnan kannalta.

  • Teemu

   Vastaa

   ”Harva tietää, kuinka tärkeä kasvi veden alla rehottaa: Suomenkin edustalla on hurja hiilinielu!” Tuollaista HS:llä. Ylellä oli otsikko tyyliin ”Turun niityt valmiina muuttumaan hiilinieluiksi!” Onko jonkin muunkin mielestä tämä koko hiton touhu muuttunut jonkinlaiseksi painajaiseksi tai farssiksi? HS jatkaa ”Meriajokas muodostaa tiheitä niittyjä, jotka sitovat paljon hiiltä.” Mitä sitten? Siellähän ovat meren pohjassa. Ei niitä kai kukaan sinne ole laittanut? Vai alammeko nyt viljellä meriajokasta joka paikkaan? En ymmärrä. Jotakin sellaistakin muistan lukeneeni, että puita, kantoja ja oksia pitää nyt alkaa jättää maan alle, jossa ne muuttuvat superhiilinieluiksi. Vilisee termejä: nettonolla, hiilineutraali, hiilinegatiivinen, hiilikuilu, hiilinettokuilu. Kuten sanoin: täysin absurdia. Tällä ei ole enää mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Olemme astuneet pois tästä maailmasta, varjojen valtakuntaan.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  On todella huikeaa että mielipuolisesta 24÷7÷365 propagandasta huolimatta prosentit muuttuvat totuudelliseen suuntaan. Manipulointi joka on jo muuttunut täysin häikäilemättömäksi valehteluksi toimii yhä pienemmälle osalle kansaa. Ikävintä on se miten paljon tuhoa jo nyt on saatu aikaiseksi ‑yhtenä karmaisemmista esimerkeistä täysin valheellisilla perusteilla ja laskelmilla pystytetyt TUKImyllyt jotka pilaavat kauniin maamme maisemia vielä vuosikymmeniä vihreän valheen paljastumisen jälkeenkin.

 • W.O.

  Vastaa

  Ja sitten kuvassa tietysti EU-Suomen ”vihreyden” hienoin hedelmä: ylipainoinen neekeri, joka tuottaa CO₂:ta 200-kertaisen määrän siihen verrattuna, kun kotonaan Burkina Fasossa. Näitä lisää! Afrikkalaisia on jo 1 500 000 000 ja mantereen liikakasvua vain tuetaan ja tuetaan. Mikä mahtaa olla suunnitelma? Ottaa Suomeen 250 miljoonaa neekeriä vuoteen 2035 mennessä?

 • Nimetön

  Vastaa

  Katsokaa linkin videolta, mitä Bill Gates ja eliitti tarkoittaa hiilineutraaliudella.

  CO2 = PSEC. 

  https://www.naturalnews.com/2023–02-26-lab-to-lungs-real-covid-timeline-in-a-nutshell.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi