Setan ”oppitunti” keskeytettiin Helsingissä oppilaiden kyseltyä epämiellyttäviä kysymyksiä

Oppilaat kiusasivat oppitunnin vetäjän lopettamaan tunnin. Ottaen huomioon keskivertotransujen mielenterveyden heikkouden, eivät he luultavasti kestä teinien "huonoa käytöstä" ihan samaan malliin kuin ammattiopettajat.

Kotimaa

Sosiaalisessa mediassa leviää video, jolla perussuomalaisten Henri Lindroos kertoo tapauksesta, jossa esimerkiksi pedofiilien ”oikeuksia” ajavan Setan ”oppitunti” helsinkiläisessä peruskoulussa ”jouduttiin” keskeyttämään oppilaiden kyseltyä liikaa kysymyksiä Setan lobbarilta.

Lindroosin mukaan eräs oppilas oli todennut haluavansa olla taisteluhelikopteri, minkä vuoksi ”oppitunnin” vetäjä oli pyytänyt opettajaa poistamaan oppilaan luokasta. Opettaja ei kuitenkaan suostunut tähän.

Tämän jälkeen toinen oppilas oli kysellyt mahdollisuudesta alkaa liputtamaan heterouden puolesta, mistä Setan työntekijä oli suuttunut niin paljon, että koko tunti ”jouduttiin” keskeyttämään. Lopputunti oli käytetty siihen, että oli keskusteltu kouluun homopakotusta tekemään tulleen henkilön käytöksestä.

Toisin sanoen oppilaat kiusasivat oppitunnin vetäjän lopettamaan tunnin. Ottaen huomioon keskivertotransujen mielenterveyden heikkouden, eivät he luultavasti kestä teinien ”huonoa käytöstä” ihan samaan malliin kuin ammattiopettajat.

Mikäli juuri sinun teini-ikäinen lapsesi sattuisi joutumaan Setan pervojen pitämälle tunnille ja hän juuri tuona kyseisenä päivänä sattuisi saamaan oikeuden pistää kaiken teini-ikänsä mukanaan tuoman tarmon ärsyttää ”auktoriteettejä”, voisi hän tehdä ruohonjuuritason työskentelyä Setaa vastaan. Partisaani ei välttämättä kannusta tähän.

Lähde: Twitter

Kotimaa Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Seta Transut

Keskustelu

40 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  On mukava havaita, ettei nuoriso ole puolustuskyvytöntä ja pystyy trollaamaan Setan ihmissaastat sekaisin.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tämä on sitä nuorten joukkovoimaa. Ei homo tai transu voi olla roolimalli/asiantuntija nuorisolle. 

  Toivottavasti näitä rohkeita oppilaita on onniteltu ja kannustettu toimimaan jatkossa täysin samalla tavalla.

  Onko näillä setan pervoilla omia lapsia? Jos on, niin mitä niistä on kasvanut? Transuja?

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Onko näillä setan pervoilla omia lapsia? Jos on, niin mitä niistä on kasvanut? Transuja? ”. Pääministeri nyt ekana tuli mieleen.

 • pöh

  Vastaa

  Minä tunnen olevani jalkaväkimiina, ja toivon Tavja Halosta esitelmöimään asiasta.

 • p.grandell

  Vastaa

  nykyajan nuoret ei ne tyhmiä ole, tunnen monta nuorta hienoa porukkaa, eivät kaikki ole sateenkaaren lapsia. kunnon hienoja kansalaisia kuten pitää ollakkin, kuinka helkkarissa voi kouluun lähettää homo lobbareita, mielenhäiriköitä? opetus ministeri kenraal li andersson voisi kyllä jo kömpiä sinne kiven koloon ja antaa terveiden lasten olla rauhassa.

 • Ana

  Vastaa

  Nuorissa on totuus ja voima

 • Timppa

  Vastaa

  Ehkä nuoriso ei olekaan niin pilalla kuin aiemmin luulimme!

 • Huru-ukko

  Vastaa

  Nuoriso ei sittenkään ole aivan kelvotonta. Toivoa on.

 • Jukka Ketonen

  Vastaa

  Kyllähän se on ihan perverssiä, että tuollaiset pellet pääsevät muka ”sivistämään” nuoria! Kyllä on maailma mennyt raiteiltaan, kun tuollaisiakin raahata kouluun koulurauhaa ja nuorten mielenterveyttä järkyttämään.
  Olis kyllä *** töitä taas! Perkele!

  • Anonymous

   Vastaa

   Yhdyn täysin Jukan kommenttiin. On täysin käsittämätöntä, että tuollaisia mielisairaita friikkejä viedään kouluihin lapsia järkyttämään. Sivistysvaltiossa tuollaisille sekasikiöille laitettaisiin myrkkypiikki.

 • Lisää vettä myllyyn

  Vastaa

  Buhahahah hyvä teinit. Lisää vettä myllyyn ja vanhemmat kannustakaa teinejänne juuri tuollaiseen toimintaan. Voi tehdä myös sellaisia kysymksiä kuten että, jos laittaa hetero miehen ja naisen lukittuun pimeään huoneeseen niin mitä tapahtuu? No ei voi varmuudella tietää. Entä jos kaksi hoppelia? No varmasti alkaa heti jyystö rerroon ja kura lentää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tän palstan lukijoita suosittelisin kuluttamaan edes lyhyen hetken oman sukupuolen ja seksuaalisuuden pohtimiseen. Ei ole mitään väärää heteroudessa tai siinä että on sitä sukupuolta minkä lääkäri kirjoitti synnytysosastolla, mutta pieni pohdinta voisi antaa teille enemmän itsevarmuutta, niin että kaikki sukupuolen moninaisuudesta muistuttava ei pelottaisi niin paljoa.

  • Snif

   Vastaa

   On olemassa vain miehiä ja naisia, mies siittää ja nainen synnyttää ei ole olemassa muita sukupuolia, ihminen on sitä sukupuolta mitä syntyessään määräytyi. Siinä ei ole tutkimista sillä tuo on ainoa totuus, nainen ei voi olla mies eikä mies nainen, kaikki on mielisairaita jotka luulee että mies voi olla nainen tai nainen olla mies.

   • Hetero

    Vastaa

    Itseasiassa voi olla hermafrodiitti eli löytyy molemmat sukupuolielimet. Harvinaisia ovat. Kaikkien ei tarvitse olla heteroita. Eihän eläimetkään ole. Liiallinen homojen puolesta rummutus ja media uutisointi on mielestäni sairasta

   • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Jos kaikki naalit ovat hinttejä, ne kuolevat sukupuuttoon. Muutama transunaali ei ole ongelma, mutta jos ne kaikki kannustetaan koulutuksella homostelemaan, ei jälki ole kaunista katseltavaa. Opettaja osaa varmasti kertoa suurin piirtein, mistä hommassa on kyse. Tuskin koululle pedofiileja ja tyttökauppiaita erikseen kutsutaan esitelmöimään, opettaja osaa näistäkin pervoista varoittaa.

  • Pertti

   Vastaa

   Ongelmat sukupuoli-identiteetin kanssa johtuvat siitä, että fysiologia (”hardis”) osoittaa tiettyä sukupuolta ja mieli (”softa”) jotakin toista. Nyt sitten yritetään korjata tuota diskrepanssia sillä, että muutetaan fysiologiaa, jotta se rimmaa mielen kanssa. Reaalimaailmassahan korjaustoimet olisivat päinvastaiset: Mieltä pitää korjata, jotta se rimmaa fysiologian kanssa. Tämähän ei tietenkään sovi tälle woke-aktivistiporukalle, koska se saisi korjauksen kuulostamaan ”mielenterveysongelmaisen kuntoutumiselle”. Narsistinen sukupuolidystooppi ei hyväksy sitä, että hänella on mielenterveysongelma. Hän mielummin väittää, että keho on viallinen.

   Ja miksi tuo seksuaalisuus jatkuvasti sotketaan tähän? Ei liity asiaan mitenkään.

   • Teme

    Vastaa

    Miettikää nyt hetki skenaariota: menet lekurille ja sanot: ”Tohtori, minulla on tämä täysin toimiva penis housuissani… En oikein tiedä… Se ei ole minua varten. Voisiko sen leikata pois?” Meneekö mieleltään terve ihminen lääkäriin ja vaatii tällaista toimenpidettä? Tämäkö on sateenkaariporukan voittoargumentti mielenterveytensä puolesta?

   • Julli

    Vastaa

    Hyvin perusteltu näkemys. 👌🏻

  • Red

   Vastaa

   Tuskinpa on pelosta kyse vaan siitä, että tätä agendaa tungetaan joka reiästä sisään väkisin. Osa sateenkaari-ihmisistä kuvittelee tämän pakkosyötön edistävän jotain, mutta eiköhän tätä voi jo kohta verrata uskonnolliseen käännyttämiseen (tarkoittaen, että joku tuputtaa omaa ajatusmaailmaansa sinulle eikä lopeta, koska sehän on sinun parhaaksesi), sillä jos yhtään mitään tajuaa niin samanlainen vastareaktio syntyy tässä enkä usko sen olevan kenenkään eduksi. Mielestäni ei toimi tällainen pakollinen Setan kurssi, ei se tule muuttamaan mitään, ei ainakaan parempaan suuntaan.

   • Joonas Jonne

    Vastaa

    Olen samaa mieltä.

  • Julli

   Vastaa

   Sinä nimetön perverssiyksien ja mielisairauksien puolustaja, vastaisitko kysymykseeni, johon kukaan muu kaltaistesi ei ole vastannut?

   Jos sukupuolia on useita, johon viitanneet käyttämällä termiä sukupuolen moninaisuus, miksi ihmisille on vuosituhansien kuluessa kehittynyt vain kahdenlaisia ulkoisia sukupuolielimiä (penis ja vagina)?

   Jos sukupuolten moninaisuus olisi todellinen ulkoisesti havaittavissa oleva luonnollinen olotila, ihmisille olisi mitä luultavimmin kehittynyt myös muita ulkoisia sukupuolielimiä kuin penis ja vagina. Tämä lienee selvää evoluutio-opin seurausta.

   Sukupuolten moninaisuuden pohtimisen sijasta olen usein pohtinut mielen sairauksien moninaisuutta ja sitä miksi moni mieleltään sairas(🌈☮️) ei hakeudu hoitoon? Voisiko hoitoon hakeutumatyomuuden syynä olla se, että mielen sairaus tuottanee kaivattua uhriasemaa sekopäiden keskuudessa ja siten jonkinlaista sosiaalista pääomaa kompensoimaan muun kyvykkyyden puuttumista.

  • jeppe

   Vastaa

   Höpönlöpö!
   Vähän kun käskisit tutkiskelemaan, että onko 1+1=2 vai 1+1=3.
   Kaikille ei kulttuurimarksismin aivopesemille nämä asiat ovat täysin itsestäänselviä.

 • Bully Boy

  Vastaa

  Homojen kiusaaminen kannattaa aina, nyt entistä suuremmalla syyllä 🤭

 • Nimetön

  Vastaa

  Nuoret ovat itse yksiä taisteluhelikoptereita. Tyypillistä nykyajan aivokuollutta käytöstä on papukaijana toistella jotain nokkelia lausumia, joista kyllä tietää niiden lähteen. Taisteluhelikopteri kuuluu niihin. Toiset hokemat ovat ”Venäjän aloittama hyökkäyssota” ja ”as long as it takes”.

 • Vielä nimettömämpi

  Vastaa

  Mielenkiintoinen näkemys, että olisi pelkoa omasta seksuaalisuudesta jos ei halua mielenvikaisia pervoja lasten lähelle.
  Olisiko tässä kuitenkin tuon transun itsetunnossa jotain vikaa kun ei väittelyä tai lasten kiusaa kestä?

 • Kiinnustunut

  Vastaa

  Montako sukupuolta omasta mielestäsi sitten on?

 • Melina

  Vastaa

  Sukusoluja on kaksi, mies ja nainen. Sukupuoli kokemus EI ole sukupuoli!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Nuorilla on taipumusta vallitsevien tapojen kyseenalaistamiseen. He ovat siis esittäneet hankalia kysymyksiä setalaiselle propagandistille, koska homoilun ylistäminen, ymmärtäminen ja suvaitseminen on valtavirtaa ainakin valtamediassa. Eräänlaista kapinointia.

 • Suomimies

  Vastaa

  Hyvin tehty nuoret.

 • Toivoa on

  Vastaa

  Onneksi nuorisossa on paljon valveutuneita jotka osaavat esittää hankalia kysymyksiä ja muutenkin aivojaan hyvin käyttää. Osaan nuorista ei onneksi esim holohoax tarinatkaan enää uppoa vaan ovat alkaneet tutkimaan historiaa useista eri lähteistä eikä ainoastaan Wikipediasta.

 • Plääh

  Vastaa

  Eihän matuoppilaan poistaminen luokasta voi olla mahdollista. Vaikka huutelisi homo-opelle

 • Desaix

  Vastaa

  Jännä että Seta saa mennä kouluihin tuomaan virheellistä ideologiaansa lapsille. Lisäksi Seta puolustaa eläimiinsekantumista joka on vielä laillista Suomessa, mutta myös nekrofilia ja pedofilia kuuluu Setan seksuaalivähemmistöjen.

 • Waluigi

  Vastaa

  Olihan tuo varmaan iso pettymys ja karvas silmien avautuminen setalaiselle: transaktivismin ja queerfeminismin mukana kun kulkee sellainen kulteille ja uskonnoille tyypillinen uskomus, että lapset ja nuoret olisi jotenkin ihastuttavia, puhtaita ja koko yhteisön kantava voima. Tässä tapauksessa uskotaan lasten olevan keskimäärin aikuisia paljon suvaitsevaisempia, transimpia, wokempia, sukupuolten rajoja rikkovia ja ottavan transasiat luontevaksi osaksi arkipäivää. Mutta karu totuus, kuten tämäkin setalainen nyt huomasi, on se, että perusheteroperheessä kasvaneet perusheteronuoret ei tajua, eikä heitä kiinnosta sukupuolisekoilu sen enempää kuin heidänlaisia aikuisiakaan. Päinvastoin, kuten tämänkin uutisen opiskelijat, nuoria vain huvittaa tai jopa ärsyttää trans- ja sukupuolivouhotus. Taisi transihmisellä mennä maailmankirjat nyt uusiksi

 • Nimetön

  Vastaa

  Onneksi tuli oltua 1980-luvun nuori. Silloin kouluissa eivät kiertäneet pervot ja muut mieleltään sairaat esittämässä ”mielipiteitään”.

  Kasari vuosina homot ja lesbot pysyivät tiukasti kaapissa, niitä hävettiin. Ja mies sai olla mies ja nainen sai olla nainen.

 • Joonas Ionne

  Vastaa

  Kouluista pitää tehdä politiikasta vapaita vyöhykkeitä.

 • Beldar

  Vastaa

  Loistavaa!

 • Realisti

  Vastaa

  Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus! 😊Loistavaa! 👍

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  En ole uskovainen, mutta SETA kuulostaa hyvin paljon sanalta SEITAN.

 • Pekka j

  Vastaa

  Nyt on kyllä niin että Suomessa ei ole taisteluhelikoptereita, vaikka olisi tarpeellista mutta juuri tämä vasemmistosiipi oli sitä mieltä että ei tarvita, Suomen helikoptereita ei oikein voi käyttää taistelu tilanteessa kun ei suojaa. Mutta kyllä kaveri hyvän jutun keksi setan porukalle. Voi olla että näitä kommentteja tulee lisää kouluissa.

 • Pasi

  Vastaa

  priDEMONth

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi